Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim akşam arkadaşlarıyla çıktığında eve gelme saatine karışmak benim hakkım mı değil mi?
Sohbet en fazla 1 e kadar olur da gece 5 ne demek? Çok enteresan. Alkol veya alem olsa anlarım gece 5 in hikmetini ama bu işte ki hikmet çok enteresan.
Benimki yediği haltlardan gelmezdi o saatlerde de ondan diyorum genelde de hep öyle oluyor. Bence senin ki sohbet esnasında uyuyor. Veya en son sabah namazını cemaat yapıp geliyordur
Benimki yediği haltlardan gelmezdi o saatlerde de ondan diyorum genelde de hep öyle oluyor. Bence senin ki sohbet esnasında uyuyor. Veya en son sabah namazını cemaat yapıp geliyordur
Siz de çıkın. Çocuğu bırakın çıkın. Sürekli sen evlisin bekar gibi olamazsın bekar arkadaşına uyamazsın vs dersen bir insana bir yerde patlar. Sonra da biz çok iyiydik birden eşim niye değişti diye cümleler duyar okuruz
sızde arkadaslarınızla zaman gecırebılıyorsanız, gece 12 lere kadar takılabılıyorsanız sorun yok ama sız hep evde ısenız sıze karısıp kendısı duzenlı olarak arkadas bulusmasına gıdıyorsa orada sıkıntı var demektır.
Dalga geçmiyorum, ben sana ciddi ciddi dedim onu, sadece en sonuna bir smile koydum. benimki dediğim gibi alkol ve ortam yüzünden gelirdi eve o saatte.
Erkekler , erkek erkeğe takılıp ıcmeyı kendine hak görüyor. Evde bekleyen var mi umrunda olmuyor.
Bu durumun düzelmesi için o arkadaşlarıyla görüşmeyi kesmesi gerek