Eşim aldatıyor olabilir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Alicemed
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sakin olmaya calis.
Not biraktigina iyi etmissin gurbaa prensese katiliyorum.
Suskunlugunu koruyup, baska türlü intikam aldiginda dahada bir pusuyorlar bunlar, KK'dan bunu anladim.

Insallah unuttugu bir nottur canim.

merhaba kızlar
dün cüzdanını verirken al günlüğünü diyince her yerini aramış bulmuş tabii ama çok önceden kaldığını cüzdanı lisanstan beri kullandığını söledi aslında inandım kağıtlar sararmıştı ama yiende burnundan gelsin istedim. (arıyo şimdi) bi sn.
neyse barıştık inandım çünkü herşeyin üzerine yemin etti hatta dünyada benden başka hiç kimseyi bu kadar çok sevmediğin falan söledi... vs. tek şahidim Allah görmediğimi nasıl ispat ederim ki sana dedi. ben ona 6 ay önce falan bi not bırakmıştım onuda dün bulmuş görmemiş. dün birde çıkınca dışarı herkese yemek falan ısmarladı sadakası olsun bu belanın falan filan die. inanıyorum ben.
Allah kimsenin başına böle şeyler vermesin dünkü ruh halim berbattı
destekleriniz/ yorumlarınız için tek tek tşkrrler

Teşekkür ederim. Ankara ye yeni geldim sayılır ve kimseyle derdimi anlatacak kadar samimi değilim. Ailemde birilerine bile telefonda söyleyemedim. sanalda olsa insanın içini döktüğü ve yorumlar aldığı bi ortamın olması çok güzel .KK nın takipçisiyim artık :)

arkadaşım dün o çaresiz durumunu okuyunca o an senin için ve bu gibi durumlar için dua ettim allahıma.. dua en büyük silah bence
ve şimdi inan sonucu okuyunca derin bir ohh çektim
çokk sevindim kardeşim a.s

artık erkeklerin yaptığı hiçbirşeye şaşırmamayı öğrendim..
bu da onlardan biri..
aldatılıyor olabilirsiniz yada eski bir hikayedir siz yinede herşeye hazırlayın kendinizi..benim burnuma çok iyi kokular gelmedi ..

arkadaşım dün o çaresiz durumunu okuyunca o an senin için ve bu gibi durumlar için dua ettim allahıma.. dua en büyük silah bence
ve şimdi inan sonucu okuyunca derin bir ohh çektim
çokk sevindim kardeşim a.s

Canım haklısın duadan başka neyimiz var zaten. Duaların için de tşkkrler

rica ederim
allah cümlemize hayırlı, huzurlu ve de mutlu aile ortamları nasip etsin
Şeniz

bak canim olayina cok uzuldum ama simdi senin akilli davranman gerek benim esimin bana yalan soyledigini yakalarsam hic sen yalAn soyluyorsun demem inanmis gibi yaparim sonra onun davranislarina bakarim yani boyle duumlarda nasil davraniyo diye ve hic bilmiyormus aykalrina yatarim (ama boyle aldatma konusunda degil tabi herangi biseyde allah hic birimizin basina boyle bi durum vermesin insallah seninde oyle dusundugun gibi bisey degildir)
simdi sen otur aksam ustu kocana deki is arkadasim kocasinin cuzdaninda bir kadinin adi ve telefon numarasi bulmus armis numarayi kocasinn bu kadinla iliskisi varmais de ogrenmis de karisi da simdi ayrilmayi dusunuyormus de cok uzuldum diye filan ilave et yani muhabbet ediyomus gibi sonrada deki adamda hem ahlaksizin tekiymis hemde bi okadarda apptalin tekiymis de insan boyle seyi cuzdanina koyarmi hic de oylesine muhabbet edercesine konus ama hic acik verme sonra ertesi gun veya bir kac gun icinde cuzdani gine kontrol et eger notu kocan almissa bu yeni olan bir olaydirozamna ne yapacagini sen iyice dusun AMAAA hala ordaysa kocanin eski sevgililerindendir hic uzulme arkadasim cunku gercekden unutmusdur onu evet gelim insallah eski sevgilisinin notudur ozamandais bitmedi direk diyebilirsin bu nnot ne diye yuzune sorabilirsin azicik eziyet et unutmasydi notu eski sevgilisinin atsaydi erkeklere azicik cektirmek herzaman iyidir

benden bu yaziya kocamann bu alkiss:içelim:

böyle bir durumda insanın aklına gelen ilk ve muhtemelen en doğru şeydir aldatildigini düşünmesi
keşke alsaydın o kağıtları ve bir sabah yazdıgın, okudugunda onu darmadağın edecek bir kucuk mektupla beraber cebine bıraksaydın
böylesi durumlarda kadınlar ne kadar seslerini yukseltirlerse erkekler o kadar arsızlaşıyor...
önemli olan derinden ve etkileyici kelimelerle burnundan getirebilmek, yaptigina pişman edebilmek...
sukunetini korumaya çaliş ve dedigimi yap
elini cebine attiginda yaşayacagi şokun ardından vızır vızır seni arayacaktır
kapa telefonunu ve o aksamı yakın bi arkadaşında geçir
burnu sürtsün
tam manasıyla pişman olduguna kanaat getirmeden de dönme o eve...

sen bu işi biliyon yavrım
neden evde kaldığını şimdi daha iyi anlıyom :lepi:
erkekler böyle zehir gibi hatunlardan hoşlanmazlar çünkü-tatlicadiarzu-

eski sevgilisi olmasi veya olmamasi farketmez bu her turlu bir sorun ve aldatma. degilse baya iyi bir aciklama yapmasi lazim sana. ayrica 1990 lardan 2000lerden mi kalmis kiz ne o oyle kagit opmeler :KK70:

6 senelik konu hortladi tebrik ederim.

8 aylık evlisiniz. Peki çıkma, nişanlılık derken nekadar zamandır birliktesiniz?1 veya 2 sene ise;Üzgünüm,okadar sene cepte durmaz o kağıtlar.yakın zamanda konmuş olabilir.

eski yeni ne farkeder. birisi yazmış koymuş işte. eşinizle yüzleşin

Ondan baska bir hatasina rastladiniz mi?
Bir sure takip edin bence.
Eskiden bile kalsa hos degil o ayri.

Back
X