Eşim aldatmış olabilir

Salliyor yaaa, cocuk mu kandiriyorlar allasen?
O kadar bencil ve dusuncesiz adam gelecek ''Hmmm karimin benden yana dert yandigi siteye uye olup, uyelerin meraklarini dindireyim'' diyecek. Upuzun bir yazi dosenecek sonra. :KK53: Oldu biz de yedik, olmadi tekrar deneyin.

üstelik bilgisayar geçmisini silmeyecek kadar kadını sallamayan koca bu..

Salliyor yaaa, cocuk mu kandiriyorlar allasen?
O kadar bencil ve dusuncesiz adam gelecek ''Hmmm karimin benden yana dert yandigi siteye uye olup, uyelerin meraklarini dindireyim'' diyecek. Upuzun bir yazi dosenecek sonra. :KK53: Oldu biz de yedik, olmadi tekrar deneyin.
aynen banada inandırıcı gelmedi durum bu kadar ciddiyse bize yazma gereği neden duyuyorki sanki mahkemede hakimiz biz

Tabi biz kucak dansı yaptırıp, striptiz clup ismini adreslerini aratıyoruz internetden. Doğru biz ruh hastasıyız :D Yavuz hırsız ev sahibi bastırır misali. Az gitmişsin biraz daha gez kucak dansı yetmez, tepene çıkar kafanda dans ettir desek akıllı olurduk herhalde :D

Evden aramış oteli pc yi yanında mı götürmüş gece klubüne giderken? Önceden planlamış otelde kalmayı. Hayır arkadaşı içmicem demiş içmiş o yüzden otelde kalmışlar demişsin ondan diyorum.
Ayakkabı ile aids geçmesi arasında ki mantığı çözemedim. İğneden geçtiğini mi düşünmüş çok saçma bence eşin okumuş insan keşke daha mantıklı bir şey uydursaymış. Ayağında yara çıktığı için aids olduğunu düşünüyorsa da o zaman demek ki birşey yaşamış ki bunun olabileceğini düşünmüş. Kusura bakma arkadaşım bana dedikleri tutarsız geldi. Zaten striptiz kucak dansı bile benim midemin kaldıramayacağı bir şey benim için berbat bir şey ve aldatmadır. O gecenin sonunun pek masum geçeceğini sanmıyorum. Bu benim fikrim.

Neyse ben kime yazıyorumki, bazılarınız cidden ruh hastasısınız. Eşim sabah bana yorumların oldugu linki gönderdi. Paranoya yapmak için samanlıkta iğne arıyorsunuz.
Benim şuanda bambaska bir ülkede olmamamı takıldınız. Sorun bu mu şimdi?
Koca müsvettesimi?

Düştüğüm duruma inanamıyorum, medenice yazılar gelmeyeceğinide biliyordum aslında.

Bazılarınız cidden ruh hastasısınız....

Yazdığım konularda itiraf ettiğim şey aldatma ise eğer, benim söylecek başka bir şeyim yok.
Yani sizin kari koca su yaptiklariniz cok normal, biz anormaliz. Evet evet sorun sizde degil bizde.:KK53:
Tmm cnm op kib bye xdxdxdxd

Neyse ben kime yazıyorumki, bazılarınız cidden ruh hastasısınız. Eşim sabah bana yorumların oldugu linki gönderdi. Paranoya yapmak için samanlıkta iğne arıyorsunuz.
Koca müsvettesimi?

Düştüğüm duruma inanamıyorum, medenice yazılar gelmeyeceğinide biliyordum aslında.

Yazdığım konularda itiraf ettiğim şey aldatma ise eğer, benim söylecek başka bir şeyim yok.
Biz sizinle beraber degildik, kafamıza göre fikir de yürütmedik, maaile garip garip yazılar yazan sizsiniz.
Eşinize söyleyin adamakıllı anlatsın o halde olanı biteni.
Yok boşanıyorlarmış da , bizene sanki bundan.
İşiniz gücünüz yok herhalde, karı koca ayrı ayrı şeyler anlatıp burada insanları aptal yerine koyuyorsunuz.
Tam tencere kapak olmuşsunuz siz

Koca müsvettesimi?

madem bi bebeginiz var ders olsun bunlar bidaha yapma. Arkadaşlarına uyma sen evlisin onuda geçtim babasın artık.. Eşinde olanlara ya bi sünger çekicek yada boşancak. Bence oralar sizi bozmuş adam gbi türkiyeye gelin yavrunuzu büyütün. O neymiş öyle kucak dansları ortalıkta cibıldak karılar adamlar otel köşeleri. İkinizde başka ülkelerde böyle evlilikmi olur

Koca müsvettesimi?

sanırım kadın düşkünü olup sürekli aklınız fikriniz cinsellikte olduğu için beyninize gitmesi gereken kan penisinize gidip ereksiyon sağlamakla uğraştığından beyniniz yeterince kanlanamiyor ve düzgün düşünemiyorsunuz

Koca müsvettesimi?

söyleyecek neyin olsun zaten? striptiz kulübüne git kucaklara kadın oturt arkadaşlık sitesine gir bunların hepsini 20 günde yap bağdan boşanmış it misali yalnız kalınca neye saldıracağını şaşırmışsın başka net açıklaması yok uzun uzun yazman hiçbir şeyi değiştirmez.

karını başka adamların kucağına oturtmaya razı olduğun gün gel adamlık tasla burda.

Konu saçma bir hal almış. Saygı deger koca gelip burdan kendini aklamaya çalışıyor. Birde ruh hastasısınız demiş. Agır kural ihlali.

Amanin kocadami üye olmus :KK57:
Sssssst burayi takildigin sitelerle karistirdin galiba.... Az ötede oynayin kari koca:KK49: Alan razi satan razi :KK47: Bizden ne istiyorsunuz...:KK14:

üstelik bilgisayar geçmisini silmeyecek kadar kadını sallamayan koca bu..
Su an ''Yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis'' atasozunun parodisini yapiyoruz adeta. Suclu biz olduk. ''O bunlari hak etmedi, biz bunlari hak etmedik'' yazmis bir de.

Son düzenleme:
Back
X