- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.571
- 298
- Konu Sahibi ayseozlemaylin
söz hakkı kocada şimdi ilerleyen saatlerde ısrarcı bekar arkadaşı ve striptizci hatun da bizlerle birlikte olacak ayrılmayın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
söz hakkı kocada şimdi ilerleyen saatlerde ısrarcı bekar arkadaşı ve striptizci hatun da bizlerle birlikte olacak ayrılmayın![]()
lanet olsun dostum çünkü biz hakettik anlıyor musun beni ha ?Su an ''Yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis'' atasozunun parodisini yapiyoruz adeta. Suclu biz olduk. ''O bunlari hak etmedi, biz bunlari hak etmedik'' yazmis bir de.
Su an ''Yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis'' atasozunun parodisini yapiyoruz adeta. Suclu biz olduk. ''O bunlari hak etmedi, biz bunlari hak etmedik'' yazmis bir de.
adam diyoki bunu okuyunca bana canın cehenneme diyebilirsiniz ... bunların kültürleri baya değişmişlanet olsun dostum çünkü biz hakettik anlıyor musun beni ha ?![]()
işi gücü yok üyelik alsın diye düşünen arkadaşlar benim eşim de almış üyelik ben çok giriyorum diye ama kullanıcı adını söylemiyo bi söylese kiblicem hemen![]()
avrupa birliğine tam anlamıyla girmişleradam diyoki bunu okuyunca bana canın cehenneme diyebilirsiniz ... bunların kültürleri baya değişmiş
evliliğin nesini kurtarsın ki alan razı veren razı muhabbetine açmışlar konuyuay çok heyecanlı
Şimdi sanık dinlendiğine göre,
Şahitler; Israrcı arkadaş ve uuuw beybiii striptizci hatun gelsin artık.
kaaardeeşş konu sahibesinin kocası anacım sen yanlış yerde aklanmaya çalışıyosun, taşlanası erkek tipisin valla.
Sen burda kendini bize anlatma, git evliliğini kurtar. Ne günlere kaldık ya rabbim.
![]()
Gregory Houselu ''Cool Story Bro'' memesi paylasmak istiyorum ben de ama yapmayacağım.N'apak inanak mı kanka yazasım var da ceza puanım yüksekkız hem yazıp hem oynuyor..
evliliğin nesini kurtarsın ki alan razı veren razı muhabbetine açmışlar konuyu![]()
sen inanıyor musun karısını bu kadar umursamayan bir adamın üyelik alıp buradan günah çıkartacağına? konu sahibi baktı ki iş pise sarıyor kocasını aklayacak onun ağzından.. @Kazen gelir çözer vakayı ip adresleriyle birazdan..
Yalnız adam da melekmiş hakkaten heYaptım ama sor bakalım neden yaptım modunda
![]()
Yani sizin kari koca su yaptiklariniz cok normal, biz anormaliz. Evet evet sorun sizde degil bizde.
Tmm cnm op kib bye xdxdxdxd
kuzenim yaptı dese daha inandırıcı olurdu tühh arkadaş işi bozmuşKadın üzerinde yakalansa, bekar arkadaşım itti kadını kucağıma tutmaya çalışırken elbisesi çıkmış yanlışlıkla diyebilecek kapasiteyi gördüm ben.
Ama şu arkadaşlarla geyiğine açtık bir üyelik, beğenirken güldük eğlendik yalanını artık 15 yaşındaki erkekler bile söylemiyor, biliyorlar artık yutulmadığını bu yalanların.Zaten ya arkadaş bakmıştır o kadınlara ya geyiğine açılmıştır o hesaplar
![]()