Eşim aldatmış olabilir

Su an ''Yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis'' atasozunun parodisini yapiyoruz adeta. Suclu biz olduk. ''O bunlari hak etmedi, biz bunlari hak etmedik'' yazmis bir de.
lanet olsun dostum çünkü biz hakettik anlıyor musun beni ha ?:cool:

söz hakkı kocada şimdi ilerleyen saatlerde ısrarcı bekar arkadaşı ve striptizci hatun da bizlerle birlikte olacak ayrılmayın:KK14:

ay çok heyecanlı:KK48:

Şimdi sanık dinlendiğine göre,
Şahitler; Israrcı arkadaş ve uuuw beybiii striptizci hatun gelsin artık.

kaaardeeşş konu sahibesinin kocası anacım sen yanlış yerde aklanmaya çalışıyosun, taşlanası erkek tipisin valla.
Sen burda kendini bize anlatma, git evliliğini kurtar. Ne günlere kaldık ya rabbim.

:KK51:

ay çok heyecanlı:KK48:

Şimdi sanık dinlendiğine göre,
Şahitler; Israrcı arkadaş ve uuuw beybiii striptizci hatun gelsin artık.

kaaardeeşş konu sahibesinin kocası anacım sen yanlış yerde aklanmaya çalışıyosun, taşlanası erkek tipisin valla.
Sen burda kendini bize anlatma, git evliliğini kurtar. Ne günlere kaldık ya rabbim.

:KK51:
evliliğin nesini kurtarsın ki alan razı veren razı muhabbetine açmışlar konuyu:cool:

sen inanıyor musun karısını bu kadar umursamayan bir adamın üyelik alıp buradan günah çıkartacağına? konu sahibi baktı ki iş pise sarıyor kocasını aklayacak onun ağzından.. @Kazen gelir çözer vakayı ip adresleriyle birazdan..

Yalnız adam da melekmiş hakkaten he :KK53: Yaptım ama sor bakalım neden yaptım modunda :KK53:

ahahah ya da böyle

1450820_768613679821666_529348753_n.jpg

Kadın üzerinde yakalansa, bekar arkadaşım itti kadını kucağıma tutmaya çalışırken elbisesi çıkmış yanlışlıkla diyebilecek kapasiteyi gördüm ben.
Ama şu arkadaşlarla geyiğine açtık bir üyelik, beğenirken güldük eğlendik yalanını artık 15 yaşındaki erkekler bile söylemiyor, biliyorlar artık yutulmadığını bu yalanların. :KK45: Zaten ya arkadaş bakmıştır o kadınlara ya geyiğine açılmıştır o hesaplar :D

Kadın üzerinde yakalansa, bekar arkadaşım itti kadını kucağıma tutmaya çalışırken elbisesi çıkmış yanlışlıkla diyebilecek kapasiteyi gördüm ben.
Ama şu arkadaşlarla geyiğine açtık bir üyelik, beğenirken güldük eğlendik yalanını artık 15 yaşındaki erkekler bile söylemiyor, biliyorlar artık yutulmadığını bu yalanların. :KK45: Zaten ya arkadaş bakmıştır o kadınlara ya geyiğine açılmıştır o hesaplar :D
kuzenim yaptı dese daha inandırıcı olurdu tühh arkadaş işi bozmuş o_O:KK14:

Back
X