Eşim aldatmış olabilir

Bosanmayı dusunuyorum. Bu fıkre alıstım artık. Ilıskımızde bu kavgalar yuzunden iice sarsıldı. Herseyı kaldırabılırım aptal yerıne konulmak zoruma gıdıyor. Bana eski bi erkek arkadasım benımle birlıkte olamadıgı ıcın benı aldattıgını soylemıstı ve durustlugu cok hosuma gitmıstı ve uzulmemıstım ayrılmamıstım da sonradan baska nedenden ayrıldım

şu kırmızı olan kısımla ilgili olarak bence olaylara bakış tarzınızı acilen değiştirmeniz gerekiyor. çünkü günahın itirafı dürüstlük değildir. günahı işlememktir doğru ya da dürüst olmak. yani eski erkek arkadaşınız da bir halt değilmiş.

ama esımden hayat arkadasımdan aynı durustlugu goremedım bana kendı ıtıraf edebılırdı normalde cok agırbaslı sevılen bı ınsan guvenılır bırı ama benı aldatması ıcın de kendınce haklı olabılır cunku ılıskımız ıı deıldı sorunlar vardı aramızda sogukluk vardı vs o yuzden durustce solese belkı affedeerdım bu sekılde detektıf gıbı bıseyler yakalamak sonra paranoyak olmayı haketmıorum hakettıysem de odestık ve evlılıgımız bıttı dıyebılırız
ayrıca hataları tekrarladı demekkı tekrarlayacagını bılıordu yada hamıleyım dıe tekrarlamak zorunda kaldı ama benım gorecegımı es gectı silmedi bile o kadar da rahat
bana zaten bosanmaktan baska care bırakmadı kı
tek fark hemen bosanmak yerıne surunerek bosanıcam olan o

eşiniz güvenilir ağırbaşlı filan değil. güvenilir adamın aldatmakla vs ne işi olur bu bir
aldatmanın bahanesi olmaz hamileydim o yüzden, kendince haklı soğuktuk o yüzden filan geçeceksiniz onları.

bence ihtiyacınız olan şey ciddi anlamda bir psikoterapi çünkü oldukça gelişmiş bir özgüven kaybı, kendini sevmeme, değersizlik duygusu görüyorum sizde ve bu eşinizle alakalı değil zira eski erkek arkadaşa yaklaşımınız da aynıymış.

abd dekı egıtımden sonra cok ii bi konuma gelecek cok cıddı bı maası olacaktı yanı aslında bu durumda zoruma gıdecek cunku en zugurt donemlerde en buyuk zorlukları cektık sımdı ınanılmaz bı maası olacak ve bosanınca bunu karılarla kızlarla ıstedıgı gıbı yıyecek ve sonra da sırf parası ıcın onunla evlenen fıstık gıbı bı hatunla mutlu mesut yasayacak ben de 32 yasında cocugumla yalnız kalıcam

bir kadın ilişkisine kendisi için emek verir. yani o kocayı çektim açlığını yaşadım sefasını sürmek benim hakkım diye bir şey yok. emeksiz ilişki yok neticede.
ek olarak farzedelim boşanmadınız ve bu adam muazzam maaş alıyor. napacaksınız o parayla altın leğen alıp içine kan kusmaktan başka. kendinize DUR deyin.

daha güzel açıklanamazdı

boşandıktan sonraki hayatının zorluklarını yazmışsın ama şuanki durumundan daha kötü olamaz .. bi kadını en çok inciten şeydir. bana göre aldatılmak..

boşandıktan sonraki hayatının zorluklarını yazmışsın ama şuanki durumundan daha kötü olamaz .. bi kadını en çok inciten şeydir. bana göre aldatılmak..

kesinlikle.
Ayrıca konu sahibinin iyi bir işi, geliri varmış. kim bilir kaç kadın var ki ihanete uğrayıp boşanmak istemesine rağmen imkanı olmadığı için bosanamiyor. Boşanma da elbette zor durum ama bosanabilme imkanına sahip olmak çok önemli bir şey bence.

Hiçbirimiz demeyin ama ben yapmam diyin. Neden biliyor musunuz eşimin kucak dansi yaptirmasi esi varken pavyona gidecek kadar beyninin calismamasi ben yaninda uyurken oradan buradan kizlarla konuşması hepsi ama hepsi benim için o evi basina indirmemle sonuçlanir.

Siz evi terk eder geri gelirsiniz belki küsersiniz affedersiniz vs kendi bileceğiniz is. Ancak genelleme yaptiginz şey yanlis. Herkesin sadakat anlayisi farklı benimki de bu kadar keskin ve net. Sizin için farklı farkliysa o da olabilir..

ben genelleme yapıyorum ama sizi katmıyorum sizinki istisna olabilir bir çok kadın boşanmaz ama eşim pavyona gitti diye ben böyle düşünüyorum. bu kadar basit beni veya başkasını konuşmuyorum bir çok kadın boşamaz ha iyimi yapar kötümü yapar onu bilemem ama aynı şey değil bana göre... ha hepsi kavga eder tepkisini gösterir ama böyle bir şeyden ayrılır mı? yoksa ben tepkisiz kalır demiyorum ilk başta ayrılıyorum der kavga eder çeker gider ama boşanmaz.

kesinlikle.
Ayrıca konu sahibinin iyi bir işi, geliri varmış. kim bilir kaç kadın var ki ihanete uğrayıp boşanmak istemesine rağmen imkanı olmadığı için bosanamiyor. Boşanma da elbette zor durum ama bosanabilme imkanına sahip olmak çok önemli bir şey bence.
ben ailem evlendiğim kişiye şiddetli karşı olmasına rağmen kaçarak evledik. buna rağmen eşimin en ufak bi hatası olmasına karşın hiç kimseyi düşünmeden boşanırım .. el alem ne der acaba ? ailem o kadar karşıydı onların yüzüne nasıl bakarım ? bunları tabikide insan düşünür ama hiçbişey insanın mutluluğundan daha önemli değil. .

Bu kadar sacmaliga ragmen neden hala cekiyosunuz bu adami... kucakdansi yaptirmis hemde istemeyetek... yuh yani ya neden katlaniyosunuz hala merak ettim... cocuk var galiba o yuzdenmi? Allah yardimciniz olsun

ben genelleme yapıyorum ama sizi katmıyorum sizinki istisna olabilir bir çok kadın boşanmaz ama eşim pavyona gitti diye ben böyle düşünüyorum. bu kadar basit beni veya başkasını konuşmuyorum bir çok kadın boşamaz ha iyimi yapar kötümü yapar onu bilemem ama aynı şey değil bana göre... ha hepsi kavga eder tepkisini gösterir ama böyle bir şeyden ayrılır mı? yoksa ben tepkisiz kalır demiyorum ilk başta ayrılıyorum der kavga eder çeker gider ama boşanmaz.
böyle bişeyden ayrılmazsa yarınki yapacaklarınada hiç üzülmesin

Tam bir aldatma olması için ne olması gerekiyor?
Bu konular ve konu sahiplerinin gerçekleri kabullenemeyişleri benim doğrularımı bile tekrar düşünmeme neden oluyor? :KK14:

ben ailem evlendiğim kişiye şiddetli karşı olmasına rağmen kaçarak evledik. buna rağmen eşimin en ufak bi hatası olmasına karşın hiç kimseyi düşünmeden boşanırım .. el alem ne der acaba ? ailem o kadar karşıydı onların yüzüne nasıl bakarım ? bunları tabikide insan düşünür ama hiçbişey insanın mutluluğundan daha önemli değil. .

ben bir de şunu anlamıyorum; defalarca eşini kandirip, arkasından iş çeviren, striptiz kulübüne gidip kucak dansı yaptıran kişi o adam ama "elalem boşandığım için bana ne der" diye düşünen konu sahibi. elaleme hiçbir konuda laf düşmez aslında ama birileri elestirecekse de aldatan adamı elestirip boşanan kadını tebrik etmeli.

Arkadaslar bu işler soylemesi cok kolay yapması cok zor isler. Basınıza gelmeyınce anlamıyorsunuz bosanınca da mutlu olmayacagım cunku yalnız kalıcam yalnızlıgı sevmıorum ustelik eşimi herseye ragmen sevıyorum ayrıca eskı yasadıgımız yere ısım ıcın donmek zorunda kalıcam herkese bosandıgımı soylemek zoruma gıdecek cocugumla tek basıma ılgılenıcem ve buyuk ıhtımalle daha cok depresyona gırıcem yanı mutlu olmak ıcın bosanmıcam kendımden de vazgecmıs olucam

Diger taraftan da madem bosanmıcan sus otur demek de olmuyor. Bılmek ıstıyorum ne kadar ılerı gıttıgını ogrenmek ıstıorum aptal yerıne konulmak ıstemıorum esımın bunları yapmıs olması ve tekrarlaması benı yaralıyor tam unutuyorum bır sey oluyor aklıma gelıor buyuk kavgalar cıkıor ben iki arada bir derede kaldım ne yapacagımı bılmıorum

Bosanmayı dusunuyorum. Bu fıkre alıstım artık. Ilıskımızde bu kavgalar yuzunden iice sarsıldı. Herseyı kaldırabılırım aptal yerıne konulmak zoruma gıdıyor. Bana eski bi erkek arkadasım benımle birlıkte olamadıgı ıcın benı aldattıgını soylemıstı ve durustlugu cok hosuma gitmıstı ve uzulmemıstım ayrılmamıstım da sonradan baska nedenden ayrıldım
ama esımden hayat arkadasımdan aynı durustlugu goremedım bana kendı ıtıraf edebılırdı normalde cok agırbaslı sevılen bı ınsan guvenılır bırı ama benı aldatması ıcın de kendınce haklı olabılır cunku ılıskımız ıı deıldı sorunlar vardı aramızda sogukluk vardı vs o yuzden durustce solese belkı affedeerdım bu sekılde detektıf gıbı bıseyler yakalamak sonra paranoyak olmayı haketmıorum hakettıysem de odestık ve evlılıgımız bıttı dıyebılırız
ayrıca hataları tekrarladı demekkı tekrarlayacagını bılıordu yada hamıleyım dıe tekrarlamak zorunda kaldı ama benım gorecegımı es gectı silmedi bile o kadar da rahat
bana zaten bosanmaktan baska care bırakmadı kı
tek fark hemen bosanmak yerıne surunerek bosanıcam olan o
Sizce ne kadar gitti ... otel kulup.. oturup konustular mi sence... kendinizi kandirmayin.. sevgi goreceliymis demekki... bir kez daha anladim... nasil seviyorum diyorsunuz hala... kandirmayin kendinizi...

ben bir de şunu anlamıyorum; defalarca eşini kandirip, arkasından iş çeviren, striptiz kulübüne gidip kucak dansı yaptıran kişi o adam ama "elalem boşandığım için bana ne der" diye düşünen konu sahibi. elaleme hiçbir konuda laf düşmez aslında ama birileri elestirecekse de aldatan adamı elestirip boşanan kadını tebrik etmeli.
aynen öyle başkası ne der diye hareket edilmemeli... çünkü o başkası dedikleri kişiler şuanda evlerinde mutlu ... mutsuz olan kadının kendisi oluyor maalesef.. çocuğuk içinsede böyle mutsuz bir yuvada büyüyeceğine anne baba ayrı yaşaması bana daha mantıklı geliyr

Da onun kontrolü bizde değil ya pek işe yaramıyor. Halbuki olsa böyle uzaktan kumandası. Tam yeltenirken uzaktan sinyal gelince basıcaksın düğmeye. Vereceksin elektriği. Vereceksin elektriği :confused::KK62:

eh ne fark eder ki
öenmli olan yaklaşmaması, yaklaştıktan sonra bir anlamı yok
elektrik tehdidiyle bize sadık kalan adamı napalım
bir adamın içinde vardır ya da yoktur
işi gücü bırakıp kontrol mü edeceğiz ::KK48:

çok ilginçsiniz ben aldatma olmaz o dedim mi yaaa aynı şey mi dedim ben kendimi yanlış ifade ediyorum sanırım yoksa herkes benim dediklerimi başka yöne çekmeye çalışıyor. yani şunu soruyorum çok basit kocanız kucak dansı yaptı diyemi daha çok sinirlenirsiniz bir kadınla yattı diyemi daha çok sinirlenirsiniz bizde striptiz kulubu olmadığı için çok fazla pavyondan örnek veriyorum bende ordada kucak dansı gibi bişi yapılıyodur herhalde:)) bunun nesi ilginç millet aşık olyor ilişki yaşıyor resmen ebvli adamlar sevgili yapıyor kendine siz bütün aldatmaları aynı görüyosanız o ayrı
Evet gayet de aynı şey. Gözle aldatma da aynı şey, önceki mesajınızda bunu örnek vermişsiniz. Göz takılması sayılmaz, bizim de gözümüz takılıyor bazen. Ama yanındaki kadını hiçe sayıp etraftaki kadınlara öküz gibi bakmak da aldatmadır, karakter sorunudur. Pavyona gitmek zaten başlı başına ucuz bir eylem. Hayatımda hiç pavyon ortamı görmedim ama Youtube'da bir videoya denk gelip meraktan bakmıştım. Herifleri kaz gibi yoluyorlar parasal olarak ve striptizden farkı olmayan şeyler. Bu da biriyle yatmakla aynı. Farkı yok. Kusura bakmayın boynuzlanmak hoşuma gitmez, buradaki birçok kadının da gitmez. Bazı kadınlar için doğal seleksiyon şart ama.

aynen öyle başkası ne der diye hareket edilmemeli... çünkü o başkası dedikleri kişiler şuanda evlerinde mutlu ... mutsuz olan kadının kendisi oluyor maalesef.. çocuğuk içinsede böyle mutsuz bir yuvada büyüyeceğine anne baba ayrı yaşaması bana daha mantıklı geliyr

ben konu sahibinin çocuğunu yeterince düşünmediğini düşünüyorum, çünkü kendisinin HIV kaptigini düşünen, süphelenen; otelde veya baska yerlerde muhtemelen hastalıklı kadinlarla iliskiye girmis olma ihtimali bulunan bir adamdan ( ki bu adam hiv dışında başka virüsler de kapmış olabilir) çocuk yapmış ve çocuğunun sağlığını, hayatını tehlikeye atmış kendi sağlığına ek olarak.

ben konu sahibinin çocuğunu yeterince düşünmediğini düşünüyorum, çünkü kendisinin HIV kaptigini düşünen, süphelenen; otelde veya baska yerlerde muhtemelen hastalıklı kadinlarla iliskiye girmis olma ihtimali bulunan bir adamdan ( ki bu adam hiv dışında başka virüsler de kapmış olabilir) çocuk yapmış ve çocuğunun sağlığını, hayatını tehlikeye atmış kendi sağlığına ek olarak.
bencede ..

böyle bişeyden ayrılmazsa yarınki yapacaklarınada hiç üzülmesin

herkes çok rahat konuşuyo Allah hiç kimsenin başına vermesin ona boşarım buna boşarım demek benim içinde kolay
Evet gayet de aynı şey. Gözle aldatma da aynı şey, önceki mesajınızda bunu örnek vermişsiniz. Göz takılması sayılmaz, bizim de gözümüz takılıyor bazen. Ama yanındaki kadını hiçe sayıp etraftaki kadınlara öküz gibi bakmak da aldatmadır, karakter sorunudur. Pavyona gitmek zaten başlı başına ucuz bir eylem. Hayatımda hiç pavyon ortamı görmedim ama Youtube'da bir videoya denk gelip meraktan bakmıştım. Herifleri kaz gibi yoluyorlar parasal olarak ve striptizden farkı olmayan şeyler. Bu da biriyle yatmakla aynı. Farkı yok. Kusura bakmayın boynuzlanmak hoşuma gitmez, buradaki birçok kadının da gitmez. Bazı kadınlar için doğal seleksiyon şart ama.

benim boynuzlanmak çok hoşuma gider keşke boynuzlansam diye her gece dua ediyorum ve ben pavyonları çok severim keşke bütün erkekler pavyona gitse diyede dua ediyorum. kocam bir kadına öküz gibi bakarsa bakabilirsin aşkım bu aldatma sayılmaz çokda hoşuma gider derim. burdada size bunları anlatmak istemiştim beni dinlediğiniz anladığınız için teşekkür ederim...
Evet ve o pavyonlar her yerde var veacayip para kazanıyor ve oraya işsiz güçsüz ezik erkekler gitmiyor sadece aksine daha farklılar gidiyor oraya bekar erkeklede gitmiyor çoğu evli. erkeklerin zihniyetlerini beyinlerini anlayamazsınız siz kadınca düşünüyorsunuz.kimse aldatılmaktan hoşlanmaz kimse hazmedemez ama hepimizin aldatılma ihtimali yüksek ben hayatta hiç bir erkeğe %100 güvenmem (eşim gayet ii hiç bir sorunumuz yok bu arada başka anlamlar çıkarmayın eşim beni aldatır demiyorum ama asla ömrümüz boyunca beni kesinlikle aldatmaz da demem hiç bir zaman) çünkü akılları fikirleri zikirleri farklı ben aldatma sayılmaz demiyorum hepsi aldatma sayılır ama hepsinde verilecek tepki bana göre aynı değildir. bayanlar eğer kadına öküz gibi baktı beni aldattı boşanıcam diyorsanız evlenmeyin çünkü boşanma ihtimaliniz çok yüksek!!!

Back
X