- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
- Konu Sahibi ayseozlemaylin
Bosanmayı dusunuyorum. Bu fıkre alıstım artık. Ilıskımızde bu kavgalar yuzunden iice sarsıldı. Herseyı kaldırabılırım aptal yerıne konulmak zoruma gıdıyor. Bana eski bi erkek arkadasım benımle birlıkte olamadıgı ıcın benı aldattıgını soylemıstı ve durustlugu cok hosuma gitmıstı ve uzulmemıstım ayrılmamıstım da sonradan baska nedenden ayrıldım
şu kırmızı olan kısımla ilgili olarak bence olaylara bakış tarzınızı acilen değiştirmeniz gerekiyor. çünkü günahın itirafı dürüstlük değildir. günahı işlememktir doğru ya da dürüst olmak. yani eski erkek arkadaşınız da bir halt değilmiş.
ama esımden hayat arkadasımdan aynı durustlugu goremedım bana kendı ıtıraf edebılırdı normalde cok agırbaslı sevılen bı ınsan guvenılır bırı ama benı aldatması ıcın de kendınce haklı olabılır cunku ılıskımız ıı deıldı sorunlar vardı aramızda sogukluk vardı vs o yuzden durustce solese belkı affedeerdım bu sekılde detektıf gıbı bıseyler yakalamak sonra paranoyak olmayı haketmıorum hakettıysem de odestık ve evlılıgımız bıttı dıyebılırız
ayrıca hataları tekrarladı demekkı tekrarlayacagını bılıordu yada hamıleyım dıe tekrarlamak zorunda kaldı ama benım gorecegımı es gectı silmedi bile o kadar da rahat
bana zaten bosanmaktan baska care bırakmadı kı
tek fark hemen bosanmak yerıne surunerek bosanıcam olan o
eşiniz güvenilir ağırbaşlı filan değil. güvenilir adamın aldatmakla vs ne işi olur bu bir
aldatmanın bahanesi olmaz hamileydim o yüzden, kendince haklı soğuktuk o yüzden filan geçeceksiniz onları.
bence ihtiyacınız olan şey ciddi anlamda bir psikoterapi çünkü oldukça gelişmiş bir özgüven kaybı, kendini sevmeme, değersizlik duygusu görüyorum sizde ve bu eşinizle alakalı değil zira eski erkek arkadaşa yaklaşımınız da aynıymış.
abd dekı egıtımden sonra cok ii bi konuma gelecek cok cıddı bı maası olacaktı yanı aslında bu durumda zoruma gıdecek cunku en zugurt donemlerde en buyuk zorlukları cektık sımdı ınanılmaz bı maası olacak ve bosanınca bunu karılarla kızlarla ıstedıgı gıbı yıyecek ve sonra da sırf parası ıcın onunla evlenen fıstık gıbı bı hatunla mutlu mesut yasayacak ben de 32 yasında cocugumla yalnız kalıcam
bir kadın ilişkisine kendisi için emek verir. yani o kocayı çektim açlığını yaşadım sefasını sürmek benim hakkım diye bir şey yok. emeksiz ilişki yok neticede.
ek olarak farzedelim boşanmadınız ve bu adam muazzam maaş alıyor. napacaksınız o parayla altın leğen alıp içine kan kusmaktan başka. kendinize DUR deyin.
daha güzel açıklanamazdı