- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Aileniz falan vermez mi çekişmelide siz o 300 ün eminim katını alırsınız birisini anlaşmaya oturuyorsa kar etmek için oturur çekişse zarar edeceğini biliyordur şimdi de açamayacağınıza güvendiğinden boş keseden sallıyor işte annenizden eşten dosttan toplayın her ne kadarsa gidin dilekçeyi verin illaki avukat şart değil trilyon tane örnekler var dilekçe için adamın gözünü bir kere korkutsanız bak yapabiliyorum diye o tıpış tıpış anlaşmaya gelecek senin kocanı biz çözdük sen daha çözemedin mi ?Şimdi çekişmeli istiyor akil verenler olmuş. Ben çalışmıyorum şuan toplasanız 500liram bile çıkmaz.Dava açmak içinde vermiyor.Anlasmali da 300bin lirayi kabul etmişti. Arkadaşı çok vermişsin demiş o zaman. Yani uyuyan yılan uyandı.Beni surundurmek istiyor.
Borç alicam mecbur. Dediğiz gibi yapayım ben. İçinde bulunduğum durumlardan dolayı doğru olanı düşünemiyorum. O yüzden yazıyorum buraya.Tesekkur ederimAileniz falan vermez mi çekişmelide siz o 300 ün eminim katını alırsınız birisini anlaşmaya oturuyorsa kar etmek için oturur çekişse zarar edeceğini biliyordur şimdi de açamayacağınıza güvendiğinden boş keseden sallıyor işte annenizden eşten dosttan toplayın her ne kadarsa gidin dilekçeyi verin illaki avukat şart değil trilyon tane örnekler var dilekçe için adamın gözünü bir kere korkutsanız bak yapabiliyorum diye o tıpış tıpış anlaşmaya gelecek senin kocanı biz çözdük sen daha çözemedin mi ?
Rica ederim arkadaşlardan daha ayrıntılı bilen mutlaka vardır sana destek olacaktırBorç alicam mecbur. Dediğiz gibi yapayım ben. İçinde bulunduğum durumlardan dolayı doğru olanı düşünemiyorum. O yüzden yazıyorum buraya.Tesekkur ederim
Valla dediğiniz gibi bilen varsa lütfen yardımcı olsunRica ederim arkadaşlardan daha ayrıntılı bilen mutlaka vardır sana destek olacaktır
Sonuna geldim inşaallah hayırlısıyla bitergerçekten karışılıklı güven olmayan bir evlilik sonunu göremiyorum . Umarım siz mutlu olursunuz ama bence güven olmazsa ilişki olmaz
Daha önce de söyledim sırf çocuklarim için sabrettim ama burada yapılan yorumlarla cocuklarim için bosanmam daha iyi olacağına karar verdim inşallah aksi olmaz tek dileğim buO kadar şey yaşadınız, adam yerine konmuyorsunuz.
Bu adamın size ne faydası var ? Maddiyatsa nafaka ödemeye mecbur zaten. Diğer parayı da bir şekilde kabul etmek zorunda ama sizin böyle gel gitleriniz olduğu için adam da artık ciddiye almıyor sizi.
Evet ama bı yolunu bulmak zorundayım. Ne sevgi var ne saygı üstüne bin tane baskı. Beni bosanirsam olan çocuklara olacak diye çok etkileyen oldu oğlumun öğretmeni bile sakın boşanmayın cocuklar sorunlu oluyor uğraştımiz öğrenciler hep boşanmış ailenin çocukları tarzında konuştu.Cocuklarda benim en hassas noktam. Dedim Kendimi feda edeyim ama bunun hiç belli olmayacağına kanaat getirdim. Çünkü aile içinde sorun yaşayan çocuklarinda sorunları olduğuna eminim.İnsallah korkularım yersiz çıkarçözüm bulamıyorsanız bekleme sebebiniz ne maddiyat mı
Açıklamayı ilk başa ekledim sevgiler.farklı bir bakış açısı olsun diye soruyorum; bu adama bu parayı saklatacak bir şey yaşadınız mı? Fazla bir harcamanız, gereksiz borç, veya para olduğunu bildiğinizde bir yere harcamak için darladınız mı? Evde bir şey varken benzerini almaya çalıştınız mı? Adamın böyle davranmakta minicik de olsa bir sebebi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?