- 20 Eylül 2015
- 15
- 1
- 1
- 56
- Konu Sahibi Umudunyolu
-
Saol canim ama cok zor seyler bunlarof cok zor bır durumla bas etmek zorundasınız. ama sakın gucsuz dusmeyın onun savastıgı yolda cevabınızı verın. arada cocuk olmaması cok daha ıyı bence cunku bu durumlar oldugunda perısan olacaktı. dılerım toparlarsınız herseye ragmen guclu olmaya calısın
Telefonu falan var mı elinizde mesajlaşıp onu konuşturup delil falan toplasanız
Bayanim canim ben para kimdeyse guc ondaKonu sahibi erkek'mi ya ? anlamadim ben
Allah razi olsunOkurken kalbim sıkıştı, siz yaşıyorsunuz.Allah yardımcınız olsun.
Nafaka için dava açtım. ortada hicbirsey yoktu hersey çok güzel giderken bi anda böyle yaptı. çevremde kim varsa cok sasirdiBu dava böyle uzar gider.. ispat edemez.. delili yok.. bu süre zarfinda sen de gelirinin olmadığını bildirerek sonuca kadar nafaka baglat.. ne de olsa karşı taraf açmış davayı.. senin yararina olur..
Da; bunca yıl diyorsun.. cidden merak ettim.. böyle birdenbire ne oldu ki adam bunu yaptı??
Canim ben kimsenin kalbini istiyerek kirmadim biraz seytan dusunceli olsam bilemiyorum allahima siginip bide yuce adalete ins vikirlerinize ihtiyacim varof be ablam
neler yasanıyor neler
napcaksın sende kurt olmayı ogreneceksın
naparsın nasıl yaparsın sana kalmıs bısey ama dalını kıranın kolunu kopar derim ben sana
Adam'a bak ya .. altinlari alip kaciyo birde ustune iftira atiyo..Bayanim canim ben para kimdeyse guc onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?