Eşim altınları alıp kaçtı şimdi boşanma davası açıp iftiralarda bulunmuş yardım edin...

Umudunyolu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2015
15
1
1
56
Merhaba arkadaşlar. Ben geçen gün yazmıştım hatırlayanlar vardır. Bilmeyenler için tekrar yazayım.

'Merhaba ybayanlar bu yegnimin hesabi telden girdigim icin yeni hesap olustururken hata veriyor ben 13 yillik evliydim esiminde benimde 3. Evliligi gayet guzel gidiyordu ramazan bayraminda esim annemin evinden altinlarimida alarak kacti birdaha hic haber alamadim polise gittim tutanak tututular hicbir gelirim yok evimde oturuyorum ailemin yardimlariyla geciniyorum tedbir nafakasi ve madurluk davalari actirdim cocugumda yok oyalanabilecegim bunaldim artik amaci ne cozemiyorum bana fikir verirmisiniz.'
(http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esim-terkedip-gitti.856575/)

Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde evime celp geldi. Bana boşanma ve tazminat davası açmış. Benim yapmadığım şeyleri yaptı diye söyleyip bir sürü iftira atmış. Çaldığı altınları evde demiş, onun dediğine göre ben onu evde bıçakla kovalamışım paraya doymayan biriymişim vesaire vesaire... Buna karşılık ben bu iftiralara dayanamadım ve avukata gidip davaya cevap verdim ve karşı dava açtım. 13 yıllık eşimin durduk herşey iyi giderken bi gün ziynet eşyalarımı alıp kaçıp üstüne böyle iftiralar atmasını hazmedemiyorum bana yardım edin kafayı yiyeceğim çok sıkıldım çok bunaldım...

Son düzenleme:
of cok zor bır durumla bas etmek zorundasınız. ama sakın gucsuz dusmeyın onun savastıgı yolda cevabınızı verın. arada cocuk olmaması cok daha ıyı bence cunku bu durumlar oldugunda perısan olacaktı. dılerım toparlarsınız herseye ragmen guclu olmaya calısın

konuyu acıp kacıyosun sonrasında cevap falan hakgetıre ama,
dığer konuda da yazanlar olmuştu mutlaka bırseyler olmalı net anlatmıyorsunuz bence. ya da evlılığınızdekı sorunlara gözlerınızı kapatıp kulaklarınızı tıkamışsınız.

konu sahıbı kusura bakmayın lınkı gorunce hatırladım karıştırmışım.
ama yıne de gözardı ettiğiniz bırseyler var bence.

Okurken kalbim sıkıştı, siz yaşıyorsunuz. Allah yardımcınız olsun.

Bu dava böyle uzar gider.. ispat edemez.. delili yok.. bu süre zarfinda sen de gelirinin olmadığını bildirerek sonuca kadar nafaka baglat.. ne de olsa karşı taraf açmış davayı.. senin yararina olur..

Da; bunca yıl diyorsun.. cidden merak ettim.. böyle birdenbire ne oldu ki adam bunu yaptı??

of be ablam
neler yasanıyor neler
napcaksın sende kurt olmayı ogreneceksın
naparsın nasıl yaparsın sana kalmıs bısey ama dalını kıranın kolunu kopar derim ben sana

Üzücü bir durum. 13 sene beraberlik. Çocuğunuz yok. Allah sabır vertsin
Eşiniz durup dururken gitmemiştir mutlaka bir sebebi vardır. Yine de altınlara kadar düşmek nedir bir erkek için orasını anlamam.
Avukat değilim ama öyle iftira atarak zaten birşey yapamaz. elinde kanıt yoksa. madem bıçakla saldırdınız o da polise gidip ifade verebilirdi.
Bir de burda bence anlatılmayan çok şey var. Karşılıklı bir misilleme gibi geldi bana. Neyse bana düşmez
Hayırlısı..

Saol canim ama cok zor seyler bunlar

Nasil canimim fikirlerinize ihtiyacim var bi oglu var gelini herseyi gelininin uzerine yapmis benide bes parasis birakti bu mahkemelee avkatlar hep para ins kadin haklari cogalsinn

Nafaka için dava açtım. ortada hicbirsey yoktu hersey çok güzel giderken bi anda böyle yaptı. çevremde kim varsa cok sasirdi

of be ablam
neler yasanıyor neler
napcaksın sende kurt olmayı ogreneceksın
naparsın nasıl yaparsın sana kalmıs bısey ama dalını kıranın kolunu kopar derim ben sana
Canim ben kimsenin kalbini istiyerek kirmadim biraz seytan dusunceli olsam bilemiyorum allahima siginip bide yuce adalete ins vikirlerinize ihtiyacim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…