Esim anne kuzusu 😣

boşanmayı füşünmeyin kimse evlılııgı dört dörtlük degıl daha gecen gün kv yüzünden eşimle bırbımırıze girdik ne yapayım onlar yüzünden yuvamımı yıkayım kapımı cekerım konuşsum konusaun dursunlar çözüm yolu arayın konusun ikna etmeye calısın yazık günah daha hamılesınix evet vırakıp gitmesi uzun süre yenı evlısımız yanlıs ıkı taraflı konusulup büyükeltinde araya gorerek ara bukması gerek yapmayın yanı siz üzüldükce o bebekte etkılenecek boşansam nafaka ne kadr olur yazmıssınız nıyetınız apacık ortada zaten olurda boşanırsam dıyorsunuz bi de

Aileniz ne diyor bu duruma. Çok kızdılar mı. Sizin sağlığınız nasıl hamilelik döneminde sıkıntılarınız oluyor mu.
yalan gerçekten çok kötü bir davranış. Eşinizin bu davranışını değiştirmesi lazım. ama iyice düşünün Bebek büyütmek kolay değil. Bence Boşanmak yerine sorunu çözmeye çalışın.

Şoför bir babanın kızıyım, çok kriz geçirdiğimiz dönemlerde bile babam tek seferde 2 3 bin kazanırdı. Ha tabi gider o ölçüde oluyor o ayrı. Boşanma işine gelince, tahmin ediyorum yaşın 19 21 arası. Yalancı dediğin adamla ne diye önlem almadan birlikte oldun hemde evliliği tam temele oturtamamisken? Ah ah. Evlenmenin işte belli bi olgunluğa erişmeden

Bir ayda adam max 15 gün evdeydi ve bir de hamilr kaldınız. Bravo aferin. Yazık o çocuğa. Boşanmasanız bile şartlarınız çocuk yetiştirmeye müsait değil ki

Kendi evinize dönün. Is degistirecekse bile bunu hemen simdi yapamaz. Nisanliyken anlamissinizdir dugunu erteleyebilirdiniz

Anası mı çalış diyor?
Naptı bu analar size yine 🤷‍♀️

Neyse canım benim oturun etraflıca konuşun. Halledilemeyecek bir mesele değil.
Bebeğin de hayırlı olsun.
15 gün için iyi performans valla

D
Düşük gelir için deil abisi vermiyo hakkını eşim herkesten korkan ezilmiş ailesinde yok diyemiyo
Bunun için başka iş bul demelisin o zaman. Bu daha büyük bir problem.. Başka yerde şoförlük yapsan daha fazla alırsın ama sen abinin seni kullanmasına izin veriyorsun bekar olsan hadi tamam ama evlendin geçindirmen gereken bi ailen var.. ya abisi hakkı olanı versin ya da başka yerde şoförlük yapsın.. şoförlüğü iyi ise illa bulur..

Kesinlikle yaniliyosnuz . Eşimi cokk seviyorum yalanla kandırdı beni diyorum nie anlamakta diretiyosnuz. Gebelikte nasip işi
Madem problem kandırması neden 4 5 ay bekledin birde hamile kaldin.. evliliğin ilk zamanlarında dönebilirdin baba evine 'sen beni kandırdın' diyerek.

Kesinlikle yaniliyosnuz . Eşimi cokk seviyorum yalanla kandırdı beni diyorum nie anlamakta diretiyosnuz. Gebelikte nasip işi
Nasıl kandırdı işte, ben de onu soruyorum. Evlenmeden önce çok az görüşüyordunuz herhalde. Ayrıca gebelik nasip+korunma işi. Adam baştan fiyaskoymuş zaten, bu durumda işinizi yalnız nasibe değil, korunmaya da bıraksaydınız keşke.

Bunun için başka iş bul demelisin o zaman. Bu daha büyük bir problem.. Başka yerde şoförlük yapsan daha fazla alırsın ama sen abinin seni kullanmasına izin veriyorsun bekar olsan hadi tamam ama evlendin geçindirmen gereken bi ailen var.. ya abisi hakkı olanı versin ya da başka yerde şoförlük yapsın.. şoförlüğü iyi ise illa bulur..
Şoförlüğü iyi zaten başka iş bul geleyim diyorum

Anası mı çalış diyor?
Naptı bu analar size yine 🤷‍♀️

Neyse canım benim oturun etraflıca konuşun. Halledilemeyecek bir mesele değil.
Bebeğin de hayırlı olsun.
15 gün için iyi performans valla
Ayneb anasi calus diyo yuz verme diyo karı kısmı böle şeylere karışmaz diyo

Merhaba arkadaşlar beb yeni üyeyim. 5 aylık evliyim şuan 4 aylikta hamielyim . Esim kamyon soforu daha once sorduğumda defalarca yemine ederek gece çalışmadığını sabah 7 aksam 6 da evine döndüğünü söyleyerek beni ikna etti . Daha sonra evlenerek eşimin bulunduğu şehire geldim . 1 aylık evliligimde eşim toplam 15 gece eve gelmedi 15 gün yani. Neyse babam bulunduğum şehire taziye için geldi el öpmeye niyetiyle babamla ailemin şehrine geldim. 45 sadece evimde kaldım yanlız kalmak cokk kötü idi bilmeidgim şehirde. Şuan eşim dön diye mesajlar atiyi ama işini değiştirmeden gelmem diyorum . Ki degistirmicekte. Şimdi 4 aylık hamile baba evinde oturyorum . Olurda boşanma olursa nafaka miktarını öğrenebilir miyim eşim asgari ucretli
5 aylık evlki 4 aylık hamile,bide nafaka soruyosun öyle mi?

Şoför bir babanın kızıyım, çok kriz geçirdiğimiz dönemlerde bile babam tek seferde 2 3 bin kazanırdı. Ha tabi gider o ölçüde oluyor o ayrı. Boşanma işine gelince, tahmin ediyorum yaşın 19 21 arası. Yalancı dediğin adamla ne diye önlem almadan birlikte oldun hemde evliliği tam temele oturtamamisken? Ah ah. Evlenmenin işte belli bi olgunluğa erişmeden
Korunma yolları bilmiyodum eşimde korunmadi ki 20 gubde tutucagibu tahmin edemedim vardir bunda bi hayır yaş 21

Korunma yolları bilmiyodum eşimde korunmadi ki 20 gubde tutucagibu tahmin edemedim vardir bunda bi hayır yaş 21
Bu siteye üye olup konu açmak, internetten korunma yollarını öğrenmekten daha zor. Evlenip seks yapabilen insan korunmayı nasıl bilmiyor, nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz anlamıyorum ben. Adamı çıldırtırsınız yeminle.

Bu siteye üye olup konu açmak, internetten korunma yollarını öğrenmekten daha zor. Evlenip seks yapabilen insan korunmayı nasıl bilmiyor, nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz anlamıyorum ben. Adamı çıldırtırsınız yeminle.
Daha fazla yorum yapmayın hamile olduğumu unutuyorsunuz

Farklı sehirlerdeydik

Ne alakası var? Ben farklı ülkede yaşadım nişanlıyken bir süre yine de aradığımda işten mi çıktı evde mi oturuyor yolda araba mı kullanıyor anlayabiliyordum. Siz nasıl anlayamadınız da her gün 6da evdeyim dedi inandınız? Yüzyüze hiç görüşmeden mi evlendiniz?

Back
X