Esim anne kuzusu 😣

Napim canm hayat şartları boşanmak bende istemem demekki eşim bunla tehdit eidyo taviz mi vermeliyim. Korunmayida bilmiyodum 20 günlük evliydim . Sadece soru sordun inşallah boşanmam.

Hayat şartlarını siz oluşturuyorsunuz. O yüzden çok şey yapabilirsiniz. Valla siz gayet boşanmak isteyen taraf gibi duruyorsunuz burdan bakınca. Resmen kaçar gibi bahane bulup terk etmişsiniz evi. Şimdi de diyorsunuz işini değiştirmezsen boşanırım. Tekrar okusanıza bi yazdıklarınızı kim kimi tehdit ediyor?

Korunmak evlenmeden önce öğrenmeniz, bilmeniz, araştırmanız gereken bir şey zaten ister 20 günlük evli olun ister 2 günlük. Yaşınız da korunmayı bilmeyecek kadar küçük değil. Dünyadan bihaber mi yaşadınız anlamadım ki. Evlenmeyi bilen korunmayı nasıl bilmez? Gayet biliyorsundur da korunmak istememişsinizdir.

Boşanmak istemiyorsanız toplar eşyalarınızı dönersiniz kocanızın yanına. İş bulmak sizin zannettiğiniz kadar kolay değil. İnsanlar yıllarca ayrı yaşıyorlar sırf taraflardan biri çalışıyor, gelecek paraya ihtiyaç var diye. Sizin yaptığınız sadece şımarıklık başka bir şey değil.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar beb yeni üyeyim. 5 aylık evliyim şuan 4 aylikta hamielyim . Esim kamyon soforu daha once sorduğumda defalarca yemine ederek gece çalışmadığını sabah 7 aksam 6 da evine döndüğünü söyleyerek beni ikna etti . Daha sonra evlenerek eşimin bulunduğu şehire geldim . 1 aylık evliligimde eşim toplam 15 gece eve gelmedi 15 gün yani. Neyse babam bulunduğum şehire taziye için geldi el öpmeye niyetiyle babamla ailemin şehrine geldim. 45 sadece evimde kaldım yanlız kalmak cokk kötü idi bilmeidgim şehirde. Şuan eşim dön diye mesajlar atiyi ama işini değiştirmeden gelmem diyorum . Ki degistirmicekte. Şimdi 4 aylık hamile baba evinde oturyorum . Olurda boşanma olursa nafaka miktarını öğrenebilir miyim eşim asgari ucretli
Allah yardımcın olsun

Hayat şartlarını siz oluşturuyorsunuz. O yüzden çok şey yapabilirsiniz. Valla siz gayet boşanmak isteyen taraf gibi duruyorsunuz burdan bakınca. Resmen kaçar gibi bahane bulup terk etmişsiniz evi. Şimdi de diyorsunuz işini değiştirmezsen boşanırım. Tekrar okusanıza bi yazdıklarınızı kim kimi tehdit ediyor?

Korunmak evlenmeden önce öğrenmeniz, bilmeniz, araştırmanız gereken bir şey zaten ister 20 günlük evli olun ister 2 günlük. Yaşınız da korunmayı bilmeyecek kadar küçük değil. Dünyadan bihaber mi yaşadınız anlamadım ki. Evlenmeyi bilen korunmayı nasıl bilmez? Gayet biliyorsundur da korunmak istememişsinizdir.

Boşanmak istemiyorsanız toplar eşyalarınızı dönersiniz kocanızın yanına. İş bulmak sizin zannettiğiniz kadar kolay değil. İnsanlar yıllarca ayrı yaşıyorlar sırf taraflardan biri çalışıyor, gelecek paraya ihtiyaç var diye. Sizin yaptığınız sadece şımarıklık başka bir şey değil.
Iyisde iş hazır kendisi degismiyo

Iyisde iş hazır kendisi degismiyo

İlk defa böyle bir ayrıntıdan bahsediyorsunuz. Anlamadım nasıl bir iş, nasıl hazır da kendisi değiştirmiyor işini? Galiba bilmiyorsunuz tek cümleden fazla yazınca para ödemiyoruz bu sitede. Anlaşılır olması açısından biraz daha açık, ayrıntılı yazsanız da hepimiz tekrar sormak durumunda kalmadan anlasak?

Mesleği şoför herhangi bisey ise girse minimum 3000 tl alır saatleri belli olur ailesi hepsi kamyoncu diye vazgcemiuo bu işten
Hangi herhangi bir iş? Vasfı var mı? Piyasayı araştırdın mı o şehirde. O da 3000 liraya başka iş yapmak varken asgari ücrete direksiyon sallamak istemezdi sanırım

Hangi herhangi bir iş? Vasfı var mı? Piyasayı araştırdın mı o şehirde. O da 3000 liraya başka iş yapmak varken asgari ücrete direksiyon sallamak istemezdi sanırım
Ailesinden korkuyo abla isi hazir büyük bi petrol firması saatleri de makul cagiriyo ama abisi eşimi kullaniyo

İlk defa böyle bir ayrıntıdan bahsediyorsunuz. Anlamadım nasıl bir iş, nasıl hazır da kendisi değiştirmiyor işini? Galiba bilmiyorsunuz tek cümleden fazla yazınca para ödemiyoruz bu sitede. Anlaşılır olması açısından biraz daha açık, ayrıntılı yazsanız da hepimiz tekrar sormak durumunda kalmadan anlasak?
Ksuura bakmayın hamileliğin sıkıntılı geciniyo affınıza sığınıyorum . Isı hazır iyi de bi iş ama abisi ucuza çalıştırdığı için eşimi birakmiyo korkuyo esim abisinden ailesinden ezilmiş küçükken cok

Ksuura bakmayın hamileliğin sıkıntılı geciniyo affınıza sığınıyorum . Isı hazır iyi de bi iş ama abisi ucuza çalıştırdığı için eşimi birakmiyo korkuyo esim abisinden ailesinden ezilmiş küçükken cok

Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Anlamak için ısrarla soeuyorum nasıl bir iş hazır yine şoförlük mü? Bu sefer çalışma saatleri nasıl? Genel olarak şöförlerin gecesi gündüzü belli olmaz. Nerden nasıl bir iş buldunuz da siz istiyorsunuz eşiniz istemiyor?
Yine aynı noktaya döndük yalnız. Eşinizi en iyi sizin tanımış olmanız lazım. Karakteri, aile yapısı böyle demek ki. Siz bunu kabul ederek, görerek evlenmişsiniz. Abisinin yanında çalıştığını ve abisine karşı çıkabilecek mizaçta olmadığını evlenmeden biliyor olmanız lazım

Güzel kardeşim şoför olup da memur gibi çalışan kim var? Çok mu safsınız? Hadi bi fikriniz yoktu insan araştırır yahu. Şoför adamın saati belli olmaz.

Hadi evlendin 1 ay evlilikte 15 gün yokken hemen hamile kalmışsın. Sen şaka mısın?

Zaten ilk ayında döndüm gebe oldugumu anne evinde ogrendim
İlk ayında döndüysen o zaman 4 aydır ayrısınız şuan eşinle yani
1. Kayınvalide ile birlikte yaşamıyorsanız evleriniz ayrıysa şükredin.
2. Evet eşiniz yalan söylemiş olabilir sizi sevmiştir ikna edemeyeceğini de anlamış bu devirde de iş bulmak kolay işi de iyiyse sizi bir şekilde ikna edeceğine inanmıştır.
3. Bu devirde hem maddi hem manevi çocuk nasıl zor yetişir yaşın küçük cahilsin canım bilmiyorsun.
4. Benim eşim de vardiyeli çalışıyor ilk zamanlar gececiyken korkuyordum annem geliyordu kalıyordu ki bebeğin oldu mu onla ilgilenirken korku nedir aklına gelmez bile ki biraz küçükken annen gelir kalır biraz yanında destek olur alışırsın bu devirde iş bulmak kolay değil ne mutlu çalışan bir eşin var ne çalışmayıp orda burda pislik peşinde koşanlar var bunu unutma
5. Eşini seviyorsan eşin de seni seviyor ve yuvana dönmeni istiyorsa annesinin onun bunun ağzına bakıp sana sözlü fiziksel şiddet uygulamıyorsa bir dönem sonra evliliğiniz rayına oturacak eşiniz size siz ona alışınca daha mutlu olacaksınız. Şuan birbirinize alışma sürecini bile atlatamamışsınız üstüne bebek iş sorunu derken herşey üst üste binmiş ailen ne diyor bu konuda boşan kızım mı diyorlar kolay mı babasız bir çocuk büyütmek üstelik mesleğiniz yok ha deyince iş bulunmuyor mesleğim olduğu halde iş imkanının çok olduğu bir şehirde yaşamama rağmen kolay iş bulamıyoruz biz burda
DÜŞÜN TAŞIN EŞİN DE DÖNMENİ İSTİYORSA BİR KEZ DAHA ÇOCUĞUN İÇİN MUTLU OLMANIN YOLUNU DENEYİN. Yaşın küçük cahilsin ablacım Allah yardımcın olsun ah herşey nafaka parası kadar kolay olsa lohusalık denen şeyi yaşamadın henüz bir de bebeğe babasız bakmak onu da bir gözden geçir sen canım

Ne kadınlar var be bi kaç haftalık evliydim adam görevlendirme ile yurt dışına gitti 2.5 sene görmedim bi kez olsun gikimi çıkarmadım hatun 15 gün görmemiş ortalık kan gölü vahşet evcilik mi sandın evliliği ya
Evlenmeyin ya sabrınız yoksa ev len me yin.

O kadarda deil bebeğimin hakkını istemem neden herkesi sinir etti bebeğe nafakasını vericek bende çalışıp bakıcam sizi alakadar etmiyo dünyaya getirdim bilmeden de olsa geliyo inşallah
Canım o kadar kolay mı bebek büyütmek sanıyosun . Eşin iyiyse dön evine .Çalışma saatleri sebebiyle boşanma olmaz. Kocanın gözünü aç . Şoför maaşları4- 5 bin civarıydı. İyi bir şoför bulmak zor iş. Kapanın elinde kalıyor.Başkasının yanında şoför olsun

Back
X