Eşim anneannem yüzünden evliliğimizi bitirdi

hay allahım yaa ne oldu bu olyın sonu acaba? ne adamlar var.bunları ibreti alem olsun diye sallandıracaksın.

Merhaba 10 gündür büyük bir acı çekiyorum. Elimden de birşey gelmiyor. Ne olur bana yardım edin nasıl davranacağımı bilmiyorum artık.4 yıldır evliyim. Eşimle aramızda hiçbir problem yok. Kavga bile etmiyoruz ve çok severek evlendik. Sadece kayınvalidemle bazı problemlerimiz var. 4 eylülde kütüphaneye gitmek üzere evimden çıktım. Eşim akşam gelip beni alacak, birlikte yemek yiyecek ve eve dönecektik. Akşam 6 da eşim geldi, arabayla beni aldı. Arabaya ilk bindiğimde çok sessizdi. Bir gariplik olduğunu anladım ama ne olduğunu bilmiyordum. Birden ağlamaya başladı. Beni babamın evine bırakması gerektiğini söyledi. Ben ne olur anlat ne var diye yalvardım. Şok olmuştum. Babamlara giderken bir yandan ağlıyor bir yandan da anlatıyordu. Benim bir ananem var. 77 yaşında. manik depresif ve aynı zamanda kanser hastası. Üç çocuğu var. Ama hiçbiriyle oturmayı ve kendisiyle ilgilenilmesini kabul etmiyor. Komşularıyla kavga ediyor. Yıllardır bu yüzden bir sürü problem yaşıyoruz. Eşim ananem hakkında araştırma yaptırdığını, çevresinde ananem hakkında kötü şeyler söylendiğini söyledi. Komşuları ve esnaf ananemin evinde kim olduğunu bilmedikleri kadınların ve erkeklerin geldiğini söylemişler. Eşim böyle birşeyi kaldıramayacağını ve evliliğimizin bittiğini söyledi. Ben ağlama krizine girdim. Beni evin önüne bıraktı. akşam 19.00 gibi. Ertesi günde eşyalarım kolilenmiş olarak babamın evine geldi. İşin tuhafı ananemla ilgili böyle birşeyi daha önce biz hiç duymadık. 10 gündür 2 defa eşimle telefonda konuştuk. böyle bişey olduğuna asla inanmıyorum ama varsa da benim ne günahım var diyorum. sen mükemmel bir insansın ama senin tek suçun öyle bir ananenin torunu olmak diyor. ben ne yapacağımı şaşırdım. böyle bişey yok diye yalvarıyorum ama kabul etmiyor. bir kere bile böyle bişey söylense benim için yeterli. ben bunu sindiremem diyor. sizce ne yapmalıyım?nasıl davranacağımı bilmiyorum. eşimi deçok seviyorum. onu kaybetmek istemiyorum...

zaten sinir hastasiyim iyice sinirlendim simdi yaa..

afedersin de esin basta olmak uzere o aileden arkana bakmadan cik derim.

kimseye de aciklama yapma.

sana bu yuzden arkasini donuyorsa ya dolduruldu ya da kafasinda tahta eksik esinin..

anneannen eger temiz bir insansa zaten buyuk bir iftira attilar vebalini nasil cekecekler..

eger tam tersiyse senle ne alakasi var insan gul gibi karisini bosar mi?

kolilerini acma.. madem boyle sen de ac dava aileme bana hakaret ettiler de yasli anneanneme iftira attilar de bir de para cezasi kessinler...

nafakani da baglat..

burnuma esinin ailesiyle ilgili pis kokular geliyor...

Senin tek suçun öyle bir anneannenin torunu olmak şu cümlenin saçmalığına bak yaaa eşin kafadan kıtmış zaten şu düşünme şekline baktığında bunu açıkça görebilirsin ..bence kurtulduğun için mutlu olmalısın :)

Resmen şoooook oldum, hayır annenin öyle bir insan olmazsına değil beni af et ama o pis kocana:(
4 yıl önce, evlenmeden önce yapmazsın gerektiğini Simdimi yapıyor? Ne bicim zihniyet bu? Hem senin kadar anneninde bir sucu yok! Annen biraz huysuz olduğu için Milleti'de boş boş konuşmuş olabilur(onu sevmedikleri için) allahım ya, bu ınsanlarda vicdan kalmamış:(

Canım benim böyle bir şey için seni kapı dışarı eden adam sana layık bile değildir! Allah ona akıl ve vicdan versin!

Sanada bol şans ve sabır vermesini diliyorum!

Kusuruma bakma ama ilkez bu kasar cok üzüldüm ve kızdım

Senin tek suçun öyle bir anneannenin torunu olmak şu cümlenin saçmalığına bak yaaa eşin kafadan kıtmış zaten şu düşünme şekline baktığında bunu açıkça görebilirsin ..bence kurtulduğun için mutlu olmalısın :)

nasil yaaa
o kadar uzuldum yorum yazdim

tobe tobeee ne adamlar var yaa...
Ne kadar safım yahu! Cok eski bir konuymuş.. Kim çıkarttı bu konuyu durduk yere:d

Son düzenleyen: Moderatör:
bu adam cocuk mu kandırıyor bu işin altında tabikide başka başka sebepler var bence siz önce gercegı ogrenmelısınz.sizin adınıza da cok uzuldum 4 yılınızı vermişssiniz yazık olmuş cok karaktersız bır ınsanmıs.

ne kadar sacma ya :S :S esin bahane mi uydurmus.

Bence bu konunun arkasinda baska birsey var. Anneannenin ne yaptigi ona ne ya, senin esin bence gidip bi tedavi olmasi gerek.

Bana öyle geliyor ki anneannen olayı tamamen hikaye kurmaca yani kaynanan resmen cadı imiş anlattığın kadarıyla ona buna müdahale edip seni aşağılıyormuş kesinlikle kaynanadan kaynaklanan bir dolduruş var artık oğluna nedediyse hakkımı helal etmem gibi tehditler de mi bulundu ne yaptı ne etti ama ayırdı Allah'ın dan bulsun böyle vicdansız böyle yuvan yıkan sevenleri ayıran insanlar...

Tek sucun boyle bir anneannenin torunu olmak repligi Turk filmlerinde kaldi sekerim, zaten anneannenin hastalik durumu belli, daha ne yani ? Anneannenizi bakim evi vs yatirmalisiniz belki , bu hastaliklardan ceken insanlar bir saatten sonra kendilerine de zarar veriyorlar.

Boyle sacma bir sebepten evlilik biter mi, deli mi ne?!!!

Merak ettim simdi derdi neymis, ogrenirsen bize de soyle.

Back
X