- 30 Ekim 2013
- 20.436
- 57.096
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buraya neden yalandan konu açayım elime ne geçecek ki bu şekilde düşünmenize üzüldüm.ben derdimi yazıyorum sizler şaka sanıyorsunuz
Annen kaç yaşındaBen yanlışmı düşünüyorum siz olsaydınız ne düşünürdünüz-napardınız? Konu
Anlattı ya o konuyuŞimdi anlamadım. Asıl konu annenize aşık olduğunu düşünmeniz mi , o soyleyemediginiz konu mu ?
Vallahi dertleşmekten geçtim simdi yalan olmadığını açıklamaya çalışıyorum.ben yanlış anlaşılcak bir şey mi yazdım onu düşünüyorum inanın olanı yazdım olduğu gibiBu konunun yalan olmasini isterim
Ben yanlışmı düşünüyorum siz olsaydınız ne düşünürdünüz-napardınız? Konu
Yahu konuna inanmiyor degilim kendi adima ama cok abartmissin.ne aski yanlis kanattesin bemceArkadaşlar ben yalandan konu açmadım ve o zamanlar çok sevdiğim için yanlışı doğruyu bilemedim ve şua dokunsalar ağlayacak haldeyim neden dalga geçiyorsunuz hepinizin düşüncesine saygı duyuyorum.belki yarın sizin bir derdiniz olacak.size böyle yazılsa hoşunuza gider mi.insanları kırmak bu kadar kolay değilmi.
Durduk yere annen bana asiliyo diyorsa muhtemelen bunu isteyip karşılık goremiyorsa hirsindan çamur atmıştır. Yani asılan bir şeyler hisseden kendi karşılık bulamayınca çamur atıyordu. Benim merak ettiğim annenle bunu konustunmu o ne diyor bu konuda biliyor mu. Benimde kayinpederim kayinbirADER lilerim var ama kaynanamla bile bu kadar muhabbetim yok whatsap konuşmaları gereksiz bu kadar yüz goz olmakŞuan o aşamadayım ama gördüğüm kadarıyla haklıyım bu konuda daha o kadar çok şey var o kadar doluyum ki
Yahu konuna inanmiyor degilim kendi adima ama cok abartmissin.ne aski yanlis kanattesin bemce