Eşim anneme aşık olduğunu söyledi!!

Peki şuan neden boşanma aşamasına geldiniz ? Eşinize neyi sebep olarak gösterdiniz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz? İnsan anlattıkça gerilir biliyorum ama yardımcı olabilmek için fikir sahibi olmamız lazım.
Şahsen ben esim anne demiyor yada ona aşığım dedi diye esim anneme aşık demezdim aklıma bile gelmezdi. Aşk kelimesi bazen çok büyük hayranliklarda da kullanilabiliyor. Fakat 2 sene önce annen bana asılıyor dediğinde ipler kopardı. Hadi kopmadi özürler dilendi olay bi şekilde kapandı diyelim yine düşünmezdim heralde.
Olayların dilini biraz yumuşatıp yazın bence

Buraya neden yalandan konu açayım elime ne geçecek ki bu şekilde düşünmenize üzüldüm.ben derdimi yazıyorum sizler şaka sanıyorsunuz

Sizin gibi derdiyle dertlendiğimiz, derdine çare aradığımız insanlardan o kadar konusu sahte olan çıktı ki... Kurunun yanında yaş da yanıyor, temkinli oluyoruz haliyle kimse kandırılmak istemiyor. Sizin konunuza sahte demedim farkındaysanız, bildirdim değilse özür dileyeceğim de dedim. Benimki temkinli olmak.

adamda şeytan tüyü var herhalde.. anneniz o asılma olayına "ben senin annenim" diye mi cevap verdi sadece? kafa-göz dalmadı yani.. ya da siz bir hoşt demediniz, devam ettiniz şimdi de Türkan Şoraya bakıp aşığım demesinden huylandınız.. siteye 3 gün girmiyorum olanlara bak, mülteci gibi oldum iyice :olamaz:

Şimdi anlamadım. Asıl konu annenize aşık olduğunu düşünmeniz mi , o soyleyemediginiz konu mu ?

Yahu bulutan nem kaliyorusnuz bu ne sacmalik ne aski abartmissiniz iyice.
Asigim demesi hayranlik saygi sevgi ama duygusal bir ask.degildir.
Napmis annenizimi taciz etmis,sapikca mesajlarmi yollamis?
Mezara siz gidelim deyince otelemis anneniz deyince ne zman isterseniz demis benim enistem de annemin bir dedigini iki etmez bu kadar ard niyetli olmayin konuyu okurken utandim resmen

Arkadaşlar ben yalandan konu açmadım ve o zamanlar çok sevdiğim için yanlışı doğruyu bilemedim ve şua dokunsalar ağlayacak haldeyim neden dalga geçiyorsunuz hepinizin düşüncesine saygı duyuyorum.belki yarın sizin bir derdiniz olacak.size böyle yazılsa hoşunuza gider mi.insanları kırmak bu kadar kolay değilmi.

Şimdi anlamadım. Asıl konu annenize aşık olduğunu düşünmeniz mi , o soyleyemediginiz konu mu ?
Anlattı ya o konuyu
Kocası "annen bana asılıyor"demiş sadece
Annesi elbise giyiyormuş da kısa bulmuş
Ama konu sahibi eşini çok seviyormuş o zaman ayrılamamış
Aşk işte ya :KK200:

Arkadaşlar ben yalandan konu açmadım ve o zamanlar çok sevdiğim için yanlışı doğruyu bilemedim ve şua dokunsalar ağlayacak haldeyim neden dalga geçiyorsunuz hepinizin düşüncesine saygı duyuyorum.belki yarın sizin bir derdiniz olacak.size böyle yazılsa hoşunuza gider mi.insanları kırmak bu kadar kolay değilmi.
Yahu konuna inanmiyor degilim kendi adima ama cok abartmissin.ne aski yanlis kanattesin bemce

Şuan o aşamadayım ama gördüğüm kadarıyla haklıyım bu konuda daha o kadar çok şey var o kadar doluyum ki
Durduk yere annen bana asiliyo diyorsa muhtemelen bunu isteyip karşılık goremiyorsa hirsindan çamur atmıştır. Yani asılan bir şeyler hisseden kendi karşılık bulamayınca çamur atıyordu. Benim merak ettiğim annenle bunu konustunmu o ne diyor bu konuda biliyor mu. Benimde kayinpederim kayinbirADER lilerim var ama kaynanamla bile bu kadar muhabbetim yok whatsap konuşmaları gereksiz bu kadar yüz goz olmak

Peki bosanma olayini ne sebeple soylediniz esinize?
Annenize asik oldugu icin mi?

Back
X