tövbeee tövbeee... yoruma bak; bağırıp çağırıp kedi gbi oturacaksın televizyon izle melisa çayı iç.bence akıl verecek son insan sizsiniz eğer sevgiliniz yada eşiniz sizi aldatırsa siz televizyon izleyip mellisa çayı içersiniz sakin sakin içinizde yaşarsınız aklınızın oyunu gibi dşünüp şizofrene bağlarsınız
sineye çeke çeke bu işin sonu ne olcak pekiadam demezmi ben her haltı yapıyorum karım sesini çıkarmıyor.....
böyle bi evlilik ne derece sağlıkl olur....
aldatma konusunda geniş mideli olmak kimin yararına acaba?
eşine saygı mı göstersin siz iyi misiniz???
inanmıyorum size yaaa.eşiniz sizi aldttığındada böyle aman ortalığı bulandırmıyım BOŞUNA dersiniz.bi çay içip adamın koynuna girersiniz !!!!!!!!
sizin gibi ona değer vereni bulamaz biliyor çünkü.her gece baska adamla olan rusmu daha değerli olucak sizmi.tabiki siz.namusunuzla evladınızla o para kazansın yuvanıza diye gönderdiğiniz ellerde adam napıyorr.ağlasın bırakınn.annesi kadar kutsal olsaydınız size bunu yapamazdı.ve şimdi evliliğiniz sadece kağıt üzerinde kaldığı için kendini tatmin etmek için gidicek gene ruslara.kusura bakmayın çok sert konuştum belki ama eşinize çok kızdım.allah kimsenin başına vermesinn
gece sabah karşı acım artık o kadar dayanılmaz hale geldi ki anlatamam sanki evlere sığamaz oldum her yer bana dar geldii uyuyan eşimin odasına gidip üstünü açıp bağırdım nasıl uyuyabiliyorsun nasılll neden yaptın neden diye... ağladımm o kadar canım yanıyodu ki ah ettim ona... istiyordum ki bana yaşattığının aynısını yaşşasınnn ettim çekiyorum desinn ...yok bana dediği sana ne söylesemde seni rahatlatsam oldu offff bazan isyan ediyorum Rabbim affetsin ölseydimde bu günleri görmeseydim diye.. sanki kocaman bi kancayı yüreğime çaktılar durmadan çekiyolar offf içimdeki çığlıkları feryatları bi duysa....
tüm yaptıklarını böyle en ince AYRINTISINA kadar anlatması ne kadar çirkin ne kadar iğrenç ya..ve eşinin ne kadar rahat oldugunu gösteriyor o ağlamaları falan faso fiso TİMSAH gözyaşı onlar..
ayrıca sana annem gibi kutsalsın sen demiş ya bu da erkeklerin en büyük iğrençliklerinden biridir bunu iyi bi laf sanma sakın...yani seni annesi gibi görüyor ya o yüzden (annemle işim olmaz)dışarıya gidip yapıcağını yapar durumunu kendi hakkıymış gibi gösteriyor..
son bişey daha insan yeni tanıştıgı biri için o ilacı almaz bana göre ..sürekli ilişkisi olduğu artı ilgi duydugu biri için alır ..çünkü iğrenç ama herif kendini ispatlama yoluna gitmiş ...
doru bu tür olayların yüzde sekseni evlilik hayatına devam ediyormuş yüzde yirmisi boşanıyor demk oluyor bu dedim ya ben aile faktöründen boşanamıyorum ama aileme baskı yapmayı düşünüyorum çünkü akli dengemin bozulucağından korkuyorum böyle olunca beni boşamak istemedikleri insan ne kadar sahip çıkıcak dimi yine korktukları başlarına gelicek daha fenasıyla ama yinede başarısız olursamda önceden de dediğim gibi bu evlilik kağıt üzerinde kalıcak çünkü biliyorum ki affettiğim an aynı şeyleri yaşamam an meselesii..bu olay şeref haysiyet meselesine döndü artık benim için mümin bi delikten iki kere sokulmazmış denenmişi denemek ahmaklık olur ben bu düşüncedeyim hep dua edicem elbet benimde sonumu rabbim hayırlı eyler..[ı]
bu sitede kinaye yapmak ne zamana kadar ayıp oldu ve de anlaşılmaz oldu şaşırıyorum açıkçası...
Benim yorumumu yanlış anlayıp üstüne alınanlara tek cevabım var.
Benim sürüp sürmeyeceğim hayat zaten belli, aldatma konusuna gelince kesin ve net kıstaslarım var:
Kesinlikle o evde kalmamak gibi
Bu sitede aldatma olaylarıyla alakalı 100lerce konu okudum yorum yazdım.
Kimi boşanacağım deyip sonrasında sineye çekti...
Kimi kocamdan nefret ediyorum davamı açtım deyip 2. çocuğunu doğurdu aynı sene...
Siz sadece konuya yorum yapıp giderken ben bu insanlarla görüşüp takip ettim yakından.
Türkiye'de boşanacağım deyip gerçekten boşanabilen kaç kadın var?
Soruyorum size, bu kadar yürekli olan kaç insan var?
Konu sahibi, istemiyorum kesinlikle demiş. Umarım bu durum doğru çıkarsa boşanır...
Ama dediğim gibi türkiye gerçeği sanmıyorum.
şimdi anladınız mı?:82:[/ı]
[ı]
bir süre evden uzaklaşmalısınız böyle bağırıp çağırarak sonuca ulaşamazsınız. [/ı]
annemde psikolog yardımı almamdan yana doğru söylüyorsun annemle beraber gidebilirim..canım,okudum konunu ama elim yazmaya gitmedi.
Acını nasıl hafifletebiliriz ki.......
Okudukçaa benim yüreğime taş oturdu sanki.
çok zor bir travma yaşıyorsun.
Kendine daha fazla zarar vermeden yardım almalısın.
Kendi kendine geçmez.
Eşine de bakışlarınla,sözlerinle k.... Gibi pişman et.
annemde psikolog yardımı almamdan yana doğru söylüyorsun annemle beraber gidebilirim..
Konu sahibini neden suçluyorum... Suçlu çünkü bile bile lades demiş...
Eşi nişanlılık döneminde çapkınlıklarını anlatmış.. Kızımızda 21 yaşında beyfendinin uslandım demesine inanmış.
Neden bu tür yorumlar dediniz anlamadım. İki tarafta hatalıdır dedim... Erkek kendini saklamamış ki.. Kızımızd amadem bile bile lades dedi.. O zaman derler ya ya ... güdecek... yada gidecek...
Tercih onun...
Bende size katılıyorum....
Ben yzaınca ağır yazıyorum en iyisi yazmamak..
boşanmak sizin için çok uzak bir ihtimal ise (ailevi sebeplerden dolayı) en azından bir süre gidin o evden.
Aslında ilk olarak eşinizin gitmesini isteyin. Bir erkek daha kolay kalacak yer bulur kendine ama onun dönüşü daha kolay olur.
O yüzden gidin o evden.
Yardım alın bir uzmandan.
Içinizdeki yangın elbet sönmicek ama en azından harlamayın daha fazla.
Zaman herşeyin ilacı derler. (bu konuda ne kadar ilaç olur onu da bilemiyorum ama boşanma ihtimalini dile getirmediğiniz için bunları söylüyorum)
o evde durdukça, bişey yapmadan olayları kabullenmiş gibi o evde oturmaya devam ettikçe
daha çok nefret edeceksiniz.
Hem eşinizden, hem de çaresizliğinizden dolayı kendinizden.
Allah yardımcınız olsun...
dİLERİM BU GÜN BENİM ACIMI YAŞIYAN YANIMDA BANA DESTEK OLMAYA ÇALIŞAN BU KOCAMAN YÜREKLİ KARDEŞLERİMİN EN ZOR GÜNLERİNDE HEP YARDIMCI MELEKLERİ YANLARINDA OLSUN HİÇ YALNIZ VE BİTMİŞ OLARAK KALMIYASINIZZ İNŞ....Canım dünde yazmıştım inan senin için,tüm aldatılan bayanlar için ve böyle bir olayın başıma gelmemesi için çok dua ettim.Uyanır uyanmazda buraya koştum.Acını kendi acım gibi hissettim.Alanya'da yaşadığım için böyle böyle şeyleri çok görüyorum.Otellere gelen iş adamları ve rus kadınlar.Evimin dört bir yanı otelle çevrili.Bu gibi olaylarda empati kurduğum için kendi başıma gelmişcesine yanıyorum.Gücünü,sabrını taktir ediyorum canım.İnşallah senin için en hayırlısı neyse o olsun,hayatında tüm güzellikler senin olsun.Düşünmemeye çalış ve bazı arkadaşlarımızın da dediği gibi doktor yardımı alman senin ve yavrun için iyi olur diye düşünüyorum.Allah yardımcın olsun,sabrını versin.
dİLERİM BU GÜN BENİM ACIMI YAŞIYAN YANIMDA BANA DESTEK OLMAYA ÇALIŞAN BU KOCAMAN YÜREKLİ KARDEŞLERİMİN EN ZOR GÜNLERİNDE HEP YARDIMCI MELEKLERİ YANLARINDA OLSUN HİÇ YALNIZ VE BİTMİŞ OLARAK KALMIYASINIZZ İNŞ....
eve geldi ve ben inanılmaz şekilde baskı yaptım her şeyi anlat dedim önce sıkıldı utandı sonraa bir bir anlattı onu zorladım ayrıntıları dahi istedim amacım iç dünyasını anlamaya çalışmaktı nese ben güçlü duruyormuşum gibi yapsamda o anlattıkça 500 kılıç yarası almış gibi darbe aldım ağladım oda ağladı hemde hüngür hüngür off neysee şimdi elim ayağım tutmuyo durmadan salya sümük ağlıyorum kendi kendime işkence ettim biliyorum ama ELİMDE değil yattığı kadın bir rusmuş 22 yaşında sarışın ve onunda bi oğlu varmış off ayrıntılara girersem burası toz duman olurr şimdi eşim ve oğlum mışıl mışıl uyurken ben ölüm bana nerden gelse diye düşünüyorumm Allah kimseye dayanılmaz acılar vermesin...
sağolun ya inanın bana çok iyi geliyorsunuz böyle yorumlar yazdıkça.... Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın elbet karşınıza çıkar bu iyi niyetleriniz hiç ummmadığınız andacanım benim Allah yar ve yardımcın olsun,burada sacmasapan yorum yapanlar olmus lutfen bu acının ıcınde bıde onlara takılma,yasayan bılır bunu ancak.bız kadınlar kulubu uyelerı olarak yanındayız,bak bı cok arkadasım destek olmus sana,Allah razı olsun.Bol bol dua et rabbine ve acele kararlar alma,aılen emınım cok uzulmustur ama bebegını dusunerek yuvan yıkılsın ıstememıslerdır,onlarada kızma.Fakat aılen ne derse desın hayat senın hayatın ıyıce dusun ve oyle karar ver ama sımdı degıl bıraz topla kendını oyle,aılen senı kapı dısarı atacak degıllerdır heralde o durumda.Dua edıcem sana canım benim..
Amin canım inşallah sende bir an önce atlatırsın,uyanırsın bu kabustan.Allah cc yavrunu bağışlasın sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?