Eşim Antalya'da bir otel odasında beni aldattı..........

yapacağından şüphem yok dedim ya ortağının benim yaşımda kızları var dünya güzeli bi karısı var görseniz ve yıllardır eşini aldatıyo ve eşimde böyle bir insanla iş arkadaşıı şimdi acınla böyle konuşuyosun diyosun ama onu affetmem için artık yarım bir erkek olması gerkk bu kafadaki düşüncelerle nereye gitsem bana cehennemmm alakan ilgin için çoooook teşekkür ederim inanın çok müteşekkirim sizlere hani derler ya dertli bir insanı dinlemek dumanlı bir odaya pencere açmak gibidir inanın bana nefes gibi geldinizzzzz inşş. iyi olduğum günleri nasıl beklediğimi bir bilsennn..

ya artık yapmam gerken işleri yapamaz hale geldiim elim kolum kalkmıyoo tutmuyo bi yerimm ihtiyar gibi oldum aciz düştümmmm

yapacak tek şey kalıyor , yine de o evden uzaklaşmak .. uzak kal bir süre , bir avukata danış bu olaydan sana geriye ne kalacak yeni hayatında .. bu arada yapabileceğin işleri araştır , sanırım bu saatten sonra ailenle de kalamayacaksın .. oğlunun bu yeni duruma alışması için bir psikologdan yardım alın , mümkünse sen de .. neticede ayrılan ilk çift siz değilsiniz , o da dünyadaki tek boşanmış aile çocuğu .. zamanla alışacak ve kabullenecek ve aklı ermeye başladıkça sana hak verecektir .. bu da madolyonun öteki yüzüydü ....
kalma o evde onu gördükçe bildiklerin duydukların tazelenecek daha da geçmez olacak saatler .. bu arada en çok da kendine zarar vereceksin ve oğlun da etkilenecek .. git bi yerler bir an önce bence , kalmaya devam edersen " beni affedecek belli , zaman geçsin diye bekliyor " diye düşünür .. bir de her erkeğin inandığı ve doğruolduğuna dair arkasında durduğu şey var ki " kadınlar inanmak istedikleri şeyleri duyarlar " yada tam tersi işte .. o da bu arada sürekli kendini affettirmeye çalışacak ve sen daha çok sinir olacaksın .. bence uzaklaş bir an önce .. tebdili mekanda ferahlık vardır derler , belki bir nebze iyi gelir ..

Bunu nasıl başardığını lütfen bize de anlatır mısın?? ben de böyle düşünmek istiyorum. Çok ciddiyim...

evde ağlamaktan sinir krizi geçiriyorumm gözlerim davul oldu beni bi yere kitlesinler orda kalim heppp ailemde beni anlamıyo napıcamm benn ..dinlemez olsaydım yaptığı her şeyi aklıma geldikçe kafayı sıyırıyomm oğlum gidip gelip yüzüme bakıyooo yaaaaaaaaa

konu sahibi olan bayan, zaten aldığı cevaplardan daha fazla tatmin edici bir cevap bulursa HayaL in dediğini yapacak.
Merak etme sineye çekecek yani

hazmedilmesi zor değil İMKANSIZ bi durum...
biliyorm size ne söylesem acınızı hafifletmiyecek..
anladığım kadarıyla boşanamıyorsunuzda ..
bundan sonrası için allah yardımcınız olsun çünkü bunu bili bile öyle bi insanla aynı evde bi ömür geçmez...

çok güçlü bir kadına benziyorsunuz. yazdıklarınız, kendinizi ifade tarzınız da bilinçli biri olduğunuzu gösteriyor. kararınız ne olacak bilmiyorum ama nasıl affedeceksiniz ki onu? ya da neden affedeceksiniz? insanların kötülükleri (bakın hata demiyorum) yapıp yapıp yanlarına kalmasından nefret ediyorum. siz, çocuğunuz olduğu halde ölümü düşünür hale gelmişsiniz, onun aklından neler geçiyor acaba? kendimi affetireyim, bir süre geçer yine yaparım mı? yangına körükle gitmek için yazmıyorum ama ben kocanızın nasıl biri olduğunu az çok kafamda canlandırdım. kendini her şeyin üstünde gören bu erkekleri de onlara kendilerini öyle gördürenleri de... Allah bildiği gibi yapsın.

herşeyden emin ol.
Gözlemle iyice, emin ol hissedersin.
bir arkadaşımın patronu karısını çok seviyormuş. Karısı sürekli paranoya yapan bir kadınmış. Halbuki adam onu hiç aldatmıyormuş ama hergece eve döndüğünde bu suçla karşı karşıya kalıyormuş. Adam en sonunda karısını gerçekten aldatmış. ve aynen şu ifadeyi kullanmış "yapsamda inanmıyor yapmasamda nasılsa. bari aldatayımda haklı yere dırdır yiyim" .

gerçi gayet pişkince bir cevap ama bazen emin olmadanda hayatı ne kendine nede karşındakine zından etmemek lazım..

Canım..neolur kendini daha fazla üzmemeğe gayret et...sakinleştirici ilaç falan al şimdilik...
Şu mesaj sayımı yükseltebilirsem..sana özelden yazıcam...kimseye söylemedim diyorsun ama anladığım kadarıyla ailene söylemişsin...
Pişman olacağın şeyler yapma! kesinlikle hafif bir ilaç al...yoksa bu acıya katlanamazsın.

Canım benim öncelikle Allah içindeki acılara, sıkıntılara ferahlık versin, merhametiyle seni kuşatsın inşallah...

Burda bi sürü yorum yapan olmuş. Yok aldatma potansiyeli olan erkekler belli olurmuş da, yok kadın da kendinde biraz hata arasın da, yok unutmaya çalış nasıl olsa boşanmayacaksın da...

Herkes iyi niyetli bir şekilde yardımcı olmak adına fikrini yazmış ama inan bunlar çok göreceli şeyler. Sana bir örnek vereyim: benim çok yakınım bir erkek, ben günah işlemek istemiyorum, beni evlendirin diye kendisi ailesine söyledi. İnancıma uygun hayat yaşamak istiyorum diyerekten, çok güzel ve genç bir kızla evlendi. Üstüne 4 çocuğu oldu, karısı şimdi 5. ye hamile ve gerçekten hala çok güzel, çok sevimli bir kadıncağızdır. Ama o adamın duyduğuma göre son 2 yılda yemediği halt kalmamış. Hem duygusal romantik ilişkiler ( işte saçma sapan mesajlaşmalar buluşmalar falan), hem de ruslarla sadece cinsellik içeren ilişkiler... Şimdi bu adam ne zaman bu potansiyelini belli etti de biz anlamadık...

Diyeceğim şu ki; sen bunları kesinlikle hak etmedin ve belli ki imtihanın çok büyük. Olayın ayrıntılarını öğrenmen de kendine işkence etmen olmuş. Buna çok üzüldüm. Ben de senin gbiiyim, mutlaka öğrenmek isterim. Ama bunları okuyunca sormamak için kendimi tutarım inşllh.

Kim ne der olayını boş ver. Kendini nerede hayal ettiğinde mutlu hissettiğini sor kendine. Eşinden yüklü tazminat ve nafaka alabileceksen 1 sn bile durma derim. Çünkü çocuğunun mutlu ve sağlıklı büyüyebilmesi için en önemli etken senin mutluluğun.

Lütfen kendi değerini unutma.Dualarım seninle... Rabbim bu karanlıklardan aydınlığa çıkmayı nasip etsin sana...

Karşıdan konuşmak kolay belki ama öncelikle sakin ol saglıklı düşün dolduruşa gelip fevri hareketlerde bulunma

canım bence ayrıntıları anlattırman senin için daha kötü olmuş sonuçta aldattığını biliyordun şimdi aklına gelecek bütün o iğrenç detaylar.sen anladığım kadarıyla boşanmayı istiyorsun ama ailen istemiyor.ısrar etsen diretsen boşanacağım diye seni sokağa atacak halleri yoktur sonuçta annen baban yine sahip çıkar diye düşünüyorum.bence bir süre düşünmek ve bunları konuşmak için ailenin yanına git uzaklaş o evden ve o adamdan.böyle bir durumda uyuyabilmesine çok şaşırdım.sen ne kadar acı çekiyorsun o ise uyuyor.sana biraz değer verseydi şu an etrafında pervane olması lazımdı kendini affetirmek için.sen boşanmak istiyorsan kimse seni engellemesin ailen bile... sen kararlı olursan onlar da arkanda durmak zorunda kalacaktır bence

bütün sayfaları tek tek okudumm canım rabbim sana güç kuvvet versin
ne denebilir bir kadının yaşayabileceği en kötü şey aldatılmak
senin ki daha kötü başanamıyorsunda ailenede çok kızdım açıkcası
neden bu hayatı sürdürmene acı çekmene izin veriyorlar neden sana sahip
çıkmıyorlar sana hiç bir açık kapı bırakmamışlar hadi
çalışırsın kendi ayaklarının üzerinde dur boşan diycem ama
annen evladını bile bakamayacağını söylemiş bu kadar olmaz ama yaa
kendimi senin yerine koyuyurum (rabbim yaşatmasın) çok zor canım yaa
bile bile o eve o adama katlanmak yaşamak çok zor olmalı rabbim evledın için sana güç kuvvet versin canım

senden güzel mesajlar bekliyoruz canım...Herşeye rağmen hayat güzel..iyiki oğluşun var yanında...

evde durdukça anlattılkları aklıma geliyo ağlamktan kör olucam hıçkırıklarımı konu komşu duymuştur heralde yüzüm gözüm perişan halde beni azıcık sevse yapmazdı demek ki bir şeyleri göze almışş ve güzel güzel uyuyo ben uykuyu unuttum yemek bile yiyemiyorum bana sen kendini mutsuz etmek için uğraşıyosun boşvermek nedir bilmezmisin diyo ya bu kadar basit görüyoo Allahım evleneli beş yıl olucak hiç tanımamışım hiççç ALLAHIM BANA SABIR VER DAYANAMIYORUM BURALAR BANA ZİNDAN OLDUUU .

ahhh ailem onlar arkamda olsa bi saniye durmam yok destek vermiyorlar herkesin kocası yapıyor diyorlar boşanmıyor evliliklerini sürdürüyor diyorlar yok ben onlar değilim ki anlamıyorlar beniii offfffffffffamin cnm aminnn.

BENCE PİŞMAN DEĞİL ÇÜNKÜ GÜNLERCE İNKAR ETTİ VE BEN ŞÜPHELENMESEYDİM HERŞEYE DEVAM EDİCEKTİ BEN HATTA ONA BİR DAHA BÖYLE TATİLLER İSTEMİYORUM AİLEDEN AYRI ODA BANa OLUR BÖYLE ARADA DEMİŞTİ O ZAMAN BANA ASLINDA SENİ ARADA ALDATIRIM DEMEK İSTİYORMUŞŞ YANİ DEVAMI GELİCEK TIPKI İMLEK SÖKÜĞÜ GİBİ BEN HERŞEYİ ÖĞRENİNCE PİŞMANIM AYAKLARI YAPIYOR ÖYLEDE GÜZEL ROL YAPIYOKİ OSCARLIK nolur bana dua edin belki dualarınızla boşanırım ve hayatı yalan üzerine kurulu bu ahlaksız insanla daha fazla yaşamak zorunda kalmam yalanları bu kadar ustaca söyliyen bir insan daha görmedim konusunda uzmanlaşmışş yuhh

doğru söylüyorsun bu evde dahada fenalaştım başımı tutamıyorumm oğluşuma bakamıyorumm iyice kendimi kaybettim :95::113:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…