dünden geceden beri aklımdasın .. senin yazdığın yer msjı okudum sanırım üzüntünü anlamak ve empati kurabilmek adına .. sabah uyanır uyanmaz da nasıl acaba , üzüntüsü azalmış mıdır diye düşündüm .. sen o gerizekalıyı mahvetmek için ıncığını cıcığını sormuşsun ama şimdi öğrendiklerin seni daha çok sıkıştıracak .. o ise anlatmış ve itiraf etmiş olmanın tuhaf huzuruyla affedileceği günü bekleyecek sabırla .. bu sıralar en iyi adamı oynayacak , ne dersen gıkını çıkarmayacak , kedi yavrusundan farksız olacak , sana mükemmel eş - oğluna mükemmel baba olacak .. tabi sen sana yapılanlara aldırmaz hatta sinir olurken oğlunla olan ilişkisini izlemeye alacaksın .. neticede sen şu an en çok oğlunu düşünüyorsun .. bi süre sonra belki sırf oğlun için , onun aile ortamında büyümesi için kocanı affetmene sebep şeyleri de mantık çerçevesinde ( kimler aldatılmıyor ki , ünlü top modeller , şarkıcılar , bir dönem Hülya AVŞAR bile dimi) düşünüp belki eski tadında olmasa da belli bir kıvamda ilerleyecek evliliğiniz . ama bunun olabilmesi için bir süre ayrı kalmanız lazım , çünkü aynı çatı altında sürekli birbirinizi görmek en çok seni yıpratır .. hem ayrı kalarak ona da boşanma gerçeğini , böyle bir ihtimalin var olduğunu göstermiş olursun .. sonra daha sakin ve sağlıklı ruh haliyle olanları düşün ve ayrıldığında hayatın artıları eksileri nasıl olacak , beraber yaşadığında bu artı eksiler nasıl olacak .. ama bunları bir kağıda bir bir yaz , çünkü düşüncelerimiz hızla akıp gidiyor zihnimizden , kağıda yazılmış somut haliyle görmek olan biteni bazen bir tokat gibi gelir bazen de ilaç .. o yüzden canım , eğer bu evliliğin öyle yada böyle sürdürülebilecek bir yanı varsa bir şans daha ver , herkes hata yapar , önemli olan bir daha yaşanmamasını sağlamak .. yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna dememişler , p yüzden ne zorluklarla kurulan yuvalar en ufak bir sarsıntıda yıkılabiliyorsa zaten böyle bir şeye ihtiyacı varmış derler , sebep arıyormuş derler .. ama sen ona gününü göstererek , yaptığına bin pişman ederek , işi çirkinleştirmeden ama kendini ezdirmeden onu ezerek göstermesi gereken saygıyı ve özeni sana göstermesini sağlarsan sen ve en çok da dünyalar güzeli melek oğlun kazanır .. unutma her alacağın karar ( o sefil herifi çıkarırsak ) 2 kişilik .. sen gideceğiz dersen oğlun seninle gelecek , bir itiraz hakkı , bir söz hakkı yok .. kalacağız dersen zaten hayat onun için şu an toz pembe , pembesini alıp tozunu bırakmak da senin elinde , onu yaşadıklarınızdan uzak tutup pembe dünyasında yaşamasını sağlamak da ..
evliyim 2 yaş civarı bir oğlum var ve 3 aylık hamileyim , çalışıyorum .. benzer bir durumu yaşasam en az senin kadar üzülür , yıpranız , öfkeden kudururdum .. ama bitirmek çok kolay .. sanırım bir şans daha vererek onu ezerdim gösterdiğim olgunlukla .. çünkü erkekler kendilerini akıllı sansalar da bizim kadar akıllı değiller , o anki atmosfer ve arkadaşlarının gazına gelerek ( ki bunların hiç biri böyle bir terbiyesizliği yapmaya sebep değil ) böyle bir b.ku yiyorlar , onun vebalini geride kalan kişilere yaşatmamak biz akıllı kadınlara düşüyor .. ha bu eşşek bir daha yapacak olsa emin ol yine yakalarsın , hiç olmadı kadınlık hissiyatı güçlüdür , hissedersin , sonra izlemeye alırsın , baktın haklısın hikesinlikle haklısın , hiç muhabbetini yapmaz direkt mahkemeye verirsin , boşanma ilamı iş yerine eline geçer ve görür gününü .. ama bence her insanın ikinci bir şansa ihtiyacı var bazı şeyleri düzeltmek için .. yaparsa bir daha Allah da onun bin türlü belasını versin .. şu an senin dinginliğe ihtiyacın var , ister ailenin yanına git ister al oğlunu 3-5 günlüğüne bir ege kasabasında tatile git , ruhunu dinlendir , iyi gelir bakiyi olduğun haberleri de okuyacağız burdan
yapacağından şüphem yok dedim ya ortağının benim yaşımda kızları var dünya güzeli bi karısı var görseniz ve yıllardır eşini aldatıyo ve eşimde böyle bir insanla iş arkadaşıı şimdi acınla böyle konuşuyosun diyosun ama onu affetmem için artık yarım bir erkek olması gerkk bu kafadaki düşüncelerle nereye gitsem bana cehennemmm alakan ilgin için çoooook teşekkür ederim inanın çok müteşekkirim sizlere hani derler ya dertli bir insanı dinlemek dumanlı bir odaya pencere açmak gibidir inanın bana nefes gibi geldinizzzzz inşş. iyi olduğum günleri nasıl beklediğimi bir bilsennn..