Eşim Antalya'da bir otel odasında beni aldattı..........

akşama doğru kardeşim beni evden alıcak annemlere geçicem orda daha içimde yaşıyorum acımı yansıtınca tepki veriyorlar neeyse inşş. bana iyi gelir ...

bence de en doğrusu annene gitmek.en azından onun bu umursamaz tavırlarını görmemiş olursun.sana birşey sormak istiyorum eğer ailen boşanmana ikna olursa sen kesinlikle boşanmayı düşünüyor musun

bence de en doğrusu annene gitmek.en azından onun bu umursamaz tavırlarını görmemiş olursun.sana birşey sormak istiyorum eğer ailen boşanmana ikna olursa sen kesinlikle boşanmayı düşünüyor musun
evt ben ketum biri sayılırım yani her zaman duygularımla değilde mantığımla hareket ederim yani duygularımı biraz daha kontrol edebiliyorumm şimdi dağıldım ama toparlanıcam inş.. boşanmayı istiyorum hemde çoookkkk inan neden çünkü ona artık güvenemem ve hiç bir sözüne inanamam çook yalanını yakaladım ve onla evli kalsam dahi olay şöyle gelişicek devamlı bu günde aldattı mı nerdeydi şimdi yalan mı söylüyor durmadan kurup durucam nolucak agresif olucam yavruma ve beden sağlığıma yansıycak hep huzursuz olucam yani rahat yüzü yok kendimi biliyorum çok düşünücem çok kurucam iananmıycam içimde bi kurt beni yiyip durucak ölene kadarr..

şimdi çantamı hazırlıcam arkadaşlar anneme geçicem inş...ordanda vakit buldukça görüşürüz inş.. beni unutmayın dualarınızda...selamette kalınn..

E ama bunun bir yaptırımı, bir cezası olmadığını görünce erkekler hatadan dönmez ki;

Nasılsa kadın ağlıyor sızlıyor iki gün surat yapıyor ben neden zevkimden vazgeçeyim demez mi?

akşama doğru kardeşim beni evden alıcak annemlere geçicem orda daha içimde yaşıyorum acımı yansıtınca tepki veriyorlar neeyse inşş. bana iyi gelir ...

Kesinlikle ailenizin yanında üzüntünüzü saklamayın bence. Artık anlasın aileler, yok etraf ne der, yok 3-5 yıl sonra daha mutsuz olursun laflarının ne kadar boş olduğunu. Adamlar da buna güvenip karılarını aldatıyor işte. Elalem ne der ne demek, sanki kadınlar mı aldatan taraf. Boşanırsınız, ya da boşanmazsınız, ama kocanız ailenizin arkanızda olduğunu hissetmezse kesinlikle bunu kullanır, ama ihanet ederek, ama eziyet ederek.

Tek tek okudum sayfaları gerçekten cok üzüldüm durumunuza. O eşiniz olcak adam da allahından bulsun insallah. Ama ilginç olan eşiniz pişmanım diyormus ya e hani ağlayan kendini helak eden sizsiniz.. kendini affettirmek içinde birsey yapmıyor sanırım adam resmen umursamıyor böyle pişkinlik görmedim. Eğer biraz pişman biraz üzgün olsaydı birşeyler yapardı. Hadi onu geçtim siz bu kadar kendinizi paralıyorsunuz sizi sevse biraz içi acırdı da siz daha fazla ağlayıp üzülmeyin diye bişey yapardı yok ama adam rahat uyuyorr

acaba ılk kez mı yaptı ıhanetı belkı cok kez yaptı vede yapmaya devam edıcek anıi gelısen bu durum degıl bıle bıle planlayarak ısteyerek yapmıs ılac mılac almıs insan ziyanı canım bısey sorucam bırz ozel olucak ama ıstemezsen cvp verme sana karsı nasıl cınsellık konusunda uzakmıydı normal bır cınsel hayatınız varmıydı senı sevdıgını sana hıssettırırmıydı onu surundurmen sart dersını almalı eger ayrılmıcaksan degerını anlamalı senın ıcın vazgecılmez oldugunu sanmamalı

canım aglama bırak o aglasın hata yapan o o evı hemen terket yoksa pıskın herıf kendını haklı gorur kendını affettırme cabasında bıle bulunmaz terket kı hatasını yanlız kalınca anlasın o evde kalırsan durumu kabullendıgını sanar uzatma artık falan demeye baslar yuzsuz yuzsuz sana canın dahada yanar ısısten gecer canım

inan çok güzel anlatmışsın bi yerde okumuştum seven insan ucunda ölüm olsa aldatmazmış yan i artık sevilmediğimin farkındayım ailemle ciddi ciddi konuşacam yaşıyamıyorum diycem ya boşanırım yada ben bir gün çocuğumu alır giderim diycem bakalım ne diycekler

çok yüzsüz çok yüzüme bakabilyo çünküüü offf...... kardeşim bugün alamıycağını söledi yarın annemler gelinimizle bana geliceklermiş gelinimiz hamile kontrolu var yarın akşama kaldı gidişim..

geçenlerde uzun süreli bir küslük yaşamıştık yaklaşık bir ay o zamanda yapmış olmalı normale yakın bir hayatımız vardı o çok fena hissetmim diye her şeyi yapar..sevgi konusunda sevecendi benim ona olduğumdan daha çok ama çok tartışırdık bana karşı ani parlamaları vardı ....

canim hislerini cok iyi anliyorum...sana tavsiyem kesinlikle o evden uzaklas...topla esyalarini ailenin yanina git...en kisa zamanda psikolojik destek al...gerekirseki gerekir ilac destegi ...dinlen ....sagligin bozulmasin...bir surede esinle kesinlikle konusma zaten ne konusacaksin ortada her sey....saglikli dusunur hale gelmelisin...Daha sonra kararini verirsin..Kesinlikle uzaklas o evden ve esinden...o seni anlamayacak ve yasadigin bunalimin derinlesmesine neden olacak seyler yapacak uzadikca...erkeklerin beyni bizden farkli isliyor...

ah canım ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh utanmadan bıde senle tartısıyomu pis herif

Arkadaşım; Rabbim herzaman yanımızda, böyle giderse hastalık sahibi olacaksın, o zaman sana çocuğuna kim bakacak, sağlığımız yerine gelmeyecek. Bir psikoloğa gidip sakinleştirici al, kendini koyverme bu kadar. Kuaföre git Saçını başını yaptır çocuğunla az dışarı çık, evden uzaklaş eve de kapanma daha kötü oluyorsun Çocuğunu da düşün

Ben şöyle düşünüyorum eğer ki eşim böyle bir şey yapsa aldatsa vs boşanırmıyım ?Hayır boşanmam o maan bu kadar araştırmak bana doğru gelmiyor bazı şeyleri zorlamamak lazım hem bana göre bu bir nişane de sayılmaz.Böyle ufak bir şey gözünüzle görmediğini için diyorum bu kadar dert etmeyin..

evt hemde boşanacaksakda boşanalım diyor kalbini si..... diyor bana..... küfür etti hemde çookk... aldatan erkek bir benmiyim diyor ....şu an hissiz bir insan oldummm ne düşünüceğimi ne yapıcamı şaşırmış haldeyim bide üstüme yürüdü ..

Son düzenleme:

sanırım herşeyi okumamışsın itiraf etti cnm rusla yattığını en ince ayrıntısına kadar anlattıı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…