Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış ya; bi de zamanla unutursun diyo ya. Sağolsun senin hic aklına gelmemişti.
Bu yara geçmez arkadaşım. Kabuk bağlar ama her anıda yeninden kanar.
akşama doğru kardeşim beni evden alıcak annemlere geçicem orda daha içimde yaşıyorum acımı yansıtınca tepki veriyorlar neeyse inşş. bana iyi gelir ...
evt ben ketum biri sayılırım yani her zaman duygularımla değilde mantığımla hareket ederim yani duygularımı biraz daha kontrol edebiliyorumm şimdi dağıldım ama toparlanıcam inş.. boşanmayı istiyorum hemde çoookkkk inan neden çünkü ona artık güvenemem ve hiç bir sözüne inanamam çook yalanını yakaladım ve onla evli kalsam dahi olay şöyle gelişicek devamlı bu günde aldattı mı nerdeydi şimdi yalan mı söylüyor durmadan kurup durucam nolucak agresif olucam yavruma ve beden sağlığıma yansıycak hep huzursuz olucam yani rahat yüzü yok kendimi biliyorum çok düşünücem çok kurucam iananmıycam içimde bi kurt beni yiyip durucak ölene kadarr..bence de en doğrusu annene gitmek.en azından onun bu umursamaz tavırlarını görmemiş olursun.sana birşey sormak istiyorum eğer ailen boşanmana ikna olursa sen kesinlikle boşanmayı düşünüyor musun
yarın yemek yapmayı düşünmüyorum uzun sürede yapmıcam akşama doğru annemlere gidicem inşş.ama onların yanında acımı belli etmemye çalışmak çok zorr gizli gizli köşelerde ağlıyorum annem gelip buluyo kızıyoo bana üzüldüğü için olmalı ....:44:kilom normal benim 50 kiloyum bende vermek istiyordum ama bir kaç kilo çok değil nese artık ister istemez veririm yemeden içmeden kesildim zati altın kural disiplinli olmak ve kendine hep şunu telkin etmek bu gün bunu herhangi bir nedenle bozarsam bunun sonu gelmicek ve zayıf olmak ulaşılmıycak bir hayal olarak kalıcak yani düşünce gücü ve yavaş yemek çok çiğnemek inş.. yardımcı olmuşumdur..
doru bu tür olayların yüzde sekseni evlilik hayatına devam ediyormuş yüzde yirmisi boşanıyor demk oluyor bu dedim ya ben aile faktöründen boşanamıyorum ama aileme baskı yapmayı düşünüyorum çünkü akli dengemin bozulucağından korkuyorum böyle olunca beni boşamak istemedikleri insan ne kadar sahip çıkıcak dimi yine korktukları başlarına gelicek daha fenasıyla ama yinede başarısız olursamda önceden de dediğim gibi bu evlilik kağıt üzerinde kalıcak çünkü biliyorum ki affettiğim an aynı şeyleri yaşamam an meselesii..bu olay şeref haysiyet meselesine döndü artık benim için mümin bi delikten iki kere sokulmazmış denenmişi denemek ahmaklık olur ben bu düşüncedeyim hep dua edicem elbet benimde sonumu rabbim hayırlı eyler..
akşama doğru kardeşim beni evden alıcak annemlere geçicem orda daha içimde yaşıyorum acımı yansıtınca tepki veriyorlar neeyse inşş. bana iyi gelir ...
Tek tek okudum sayfaları gerçekten cok üzüldüm durumunuza. O eşiniz olcak adam da allahından bulsun insallah. Ama ilginç olan eşiniz pişmanım diyormus ya e hani ağlayan kendini helak eden sizsiniz.. kendini affettirmek içinde birsey yapmıyor sanırım adam resmen umursamıyor böyle pişkinlik görmedim. Eğer biraz pişman biraz üzgün olsaydı birşeyler yapardı. Hadi onu geçtim siz bu kadar kendinizi paralıyorsunuz sizi sevse biraz içi acırdı da siz daha fazla ağlayıp üzülmeyin diye bişey yapardı yok ama adam rahat uyuyorr
canım aglama bırak o aglasın hata yapan o o evı hemen terket yoksa pıskın herıf kendını haklı gorur kendını affettırme cabasında bıle bulunmaz terket kı hatasını yanlız kalınca anlasın o evde kalırsan durumu kabullendıgını sanar uzatma artık falan demeye baslar yuzsuz yuzsuz sana canın dahada yanar ısısten gecer canım
acaba ılk kez mı yaptı ıhanetı belkı cok kez yaptı vede yapmaya devam edıcek anıi gelısen bu durum degıl bıle bıle planlayarak ısteyerek yapmıs ılac mılac almıs insan ziyanı canım bısey sorucam bırz ozel olucak ama ıstemezsen cvp verme sana karsı nasıl cınsellık konusunda uzakmıydı normal bır cınsel hayatınız varmıydı senı sevdıgını sana hıssettırırmıydı onu surundurmen sart dersını almalı eger ayrılmıcaksan degerını anlamalı senın ıcın vazgecılmez oldugunu sanmamalı
Ben şöyle düşünüyorum eğer ki eşim böyle bir şey yapsa aldatsa vs boşanırmıyım ?Hayır boşanmam o maan bu kadar araştırmak bana doğru gelmiyor bazı şeyleri zorlamamak lazım hem bana göre bu bir nişane de sayılmaz.Böyle ufak bir şey gözünüzle görmediğini için diyorum bu kadar dert etmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?