Eşim arabaya 2 bayan bindirdi

Adamın yapmadığı b.k kalmamış. Aldatır bu seni. Zaten seni adam yerine koymuyor ki! Kadın alması bile yolda kalmadılarsa absürt bir durum başlı başına. Masaj salonu şu bu. Konu sahibi kendine gel.

Hanımefendi isterseniz dünyanın en çirkin insanı olun bu adam sizle evlenirken kör değildi.Bu yüzden kendinizde bir eksiklik aramayın.Eksiklik karşıdakinde biraz karakter eksikliği var.Ben olsam bu adamla ömrümü heba etmezdim.

Size sormadan mı durdurup da aldı o kızları arabaya? Rahatsızlığınızı söylemediniz mi onlar inince?

Boyle insanlara katlanilmiyor. Ve bu insanlar degismiyor. Isin kotu yani boyle insanlari buluo seviyoruz. Allah yardimciniz olsun zor.

Eşiniz size sormuyor mu arabaya almadan alalım mı ne diyorsun diye? Ben çok kıskancimdir böyle bir şeyden kesin kavga çıkarır ortalığı yıkardım ama sorun sizde değil eşiniz de. Eşiniz saygısız ve gözü dışarda biri. Böyle adamlar evlenmesine bı zahmet ya evlenip ne hakla kadınların hayatını da zindan ediyor. Allah korusun böyle insanlardan. Siz de bence bosanin. Her şey çözülür evlilikte hemen bosanin demeyi seven biri değilim ama sadakat olmazsa bir cacık olmaz biraz kaba oldu ama

Bence biraz fazla kıskançlık yapıyorsunuz gibi geldi bana. Benim eşimde yolda gördüğü yardıma ihtiyacı olan bayan erkek farketmez alır arabasına. Yeri gelir genç yada yaşlı bayanlara yardım için valizlerini taşır. Eşinizin muhabbet etmesi ve gülmesi de normal geldi bana. Bende kıskanç biriyim aslında ama böyle konularda pozitif düşünmek ve anlayışlı olmak gerekiyor. Erkekler zaten yaratılıştan heralde yanından geçen bayanları göz ucuyla süzüyor. Hiç takılmayın kendinizi yıpratmayın.

Şurayı okudunuz mu ?
''Bana gelince başı ağrıyan yorgun olan tanımadığı bayanlara nasıl''.
Burası kilit noktası.Eşi normalde böyle bir insan değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…