konuyu bilmiyorum eşin yine iyimiş öp başına koy ama sanki siz ailesine fazlamı laf ediyosunuz ne demek kardeşini aramamak tabiki arayacak buna bence eşiniz karar vermeli
Devam eden bir konun var buda devamı niteliğinde zaten
Neden tekrar tekrar konu açıyorsun natlus.
Birazda uslubuna dikkat etsen tekrar banlanmadan yada ıu olmadan :)))
Devam eden bir konun var buda devamı niteliğinde zaten
Neden tekrar tekrar konu açıyorsun natlus.
Birazda uslubuna dikkat etsen tekrar banlanmadan yada ıu olmadan :)))
Hay üslubum kadar başınıza taş düşsün
Taş düşeceği kesin ama bil bakalım kimin başına
Valla bende kardeşlerimle konuşuyorum ,ama benim kardeşlerim daha bir kere laf sokmamıştır eşime karşı, onunki yılan, kardeşi benim yanımda aramaz hep işdeyken ben arar onu, cep telefonuna bir bakıyorum kardeşi sabah 10 da, öglen 12 de akşam 5 de o saatlerde eşim işde ya çay saatinde ya ögle tatilinde, benim yanımda arıyamıyor kardeşi fazla dedikodu havadis alamıcak ya kardeşinden uyanık şeytan, eşim gece vardiyalı çalışırken eşimi gece arardı, cep telefonunu karıştırdığım zaman görürdüm, bu fitne fesatlık değilde nedir, şimdi vay efendim cep telefonunuda karıştırıyorsun demek diyipde üstüme yürüyenler olucak eminim, kim kocasının cep telefonunu fırsatı olsa kurcalamaz, valla güvenle alakası yok duyar gibiyim kocama güveniyom bakmam diyenleri duyar gibiyim şimdiden ama yemezler...
kendimden ele alırsam aaa ne saçma kardeşimin beni ne zamn arayacağına eşim ne karışır karısı ne karışır bence fitnelik sanki sizde
niye tekrar tekrar konu açıyorsun natlus? diger konun beklediğin üyeyi çekmedi mi ?
eski hallerin,tavırların da devam ediyor.
artık bugün 5 -10 konu açarsın sanırım.
Yok kız zaten işdeyim öyle alel acele yazdım yeni konu açtığımın farkında olmadan eskisinden devam ederek yazdım sandım inan bacım istersen birleştir sen hem ona hem buna cevap aynı olsun
Eşimle az önce konuştuk aradı beni birşey olmamış gibi AŞKIM nasılsın, iyimisin şoku atlattınmı, kötü sözler söyledim ama sende bana söyledin, ( AZ BİLE SÖYLEDİM ) özürdilerim binlercekez, bir daha kardeşimi aramıcam senin yanında, hep farkındamısın kardeşimin yüzünden senle kavga ediyoruz, ( ŞÜKÜR ANLADI 8 AYDA) belkide bilerek arıyor çocukları bahane edip birdaha aramıcam senin yanında konuşmıcam dedi, dese nolucakki bana oakdar laf say say, aileme haksız yere laf say say, sonra özür' dile hep aynısını yapıyor alışkanlık haline getirdi nasılsa affediyom ( LANET OLSUN İÇİMDEKİ İNSAN SEVGİSİNE). YOK ARTIK affetmek, akşam işden gelince yok 3 çeşit yemek, (ZIKKIM YESİN) yesin yumurta çay peynir zeytin artık bunda sonra yok mum ışıgında ona yemek hazırlamalar kendimi geri çekicem bakalım kıymetimi anlasın, tabi şimdi ÖZÜRDİLER ona dedimki ben olmasam sana ne ailen ben kadar bakar ne o görgüsüz kardeşin oda biliyor benden fayda var ona.
niye tekrar tekrar konu açıyorsun natlus? diger konun beklediğin üyeyi çekmedi mi ?
eski hallerin,tavırların da devam ediyor.
artık bugün 5 -10 konu açarsın sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?