Eşim aradı özür diliyor ama yemezler artık karnım tok

natlus78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
313
2
0
İstanbul
Eşimle az önce konuştuk aradı beni birşey olmamış gibi AŞKIM nasılsın, iyimisin şoku atlattınmı, kötü sözler söyledim ama sende bana söyledin, ( AZ BİLE SÖYLEDİM ) özürdilerim binlercekez, bir daha kardeşimi aramıcam senin yanında, hep farkındamısın kardeşimin yüzünden senle kavga ediyoruz, ( ŞÜKÜR ANLADI 8 AYDA) belkide bilerek arıyor çocukları bahane edip birdaha aramıcam senin yanında konuşmıcam dedi, dese nolucakki bana oakdar laf say say, aileme haksız yere laf say say, sonra özür' dile hep aynısını yapıyor alışkanlık haline getirdi nasılsa affediyom ( LANET OLSUN İÇİMDEKİ İNSAN SEVGİSİNE). YOK ARTIK affetmek, akşam işden gelince yok 3 çeşit yemek, (ZIKKIM YESİN) yesin yumurta çay peynir zeytin artık bunda sonra yok mum ışıgında ona yemek hazırlamalar kendimi geri çekicem bakalım kıymetimi anlasın, tabi şimdi ÖZÜRDİLER ona dedimki ben olmasam sana ne ailen ben kadar bakar ne o görgüsüz kardeşin oda biliyor benden fayda var ona.

konuyu bilmiyorum eşin yine iyimiş öp başına koy ama sanki siz ailesine fazlamı laf ediyosunuz ne demek kardeşini aramamak tabiki arayacak buna bence eşiniz karar vermeli

Devam eden bir konun var buda devamı niteliğinde zaten
Neden tekrar tekrar konu açıyorsun natlus.
Birazda uslubuna dikkat etsen tekrar banlanmadan yada ıu olmadan :)))

konuyu bilmiyorum eşin yine iyimiş öp başına koy ama sanki siz ailesine fazlamı laf ediyosunuz ne demek kardeşini aramamak tabiki arayacak buna bence eşiniz karar vermeli

Valla bende kardeşlerimle konuşuyorum ,ama benim kardeşlerim daha bir kere laf sokmamıştır eşime karşı, onunki yılan, kardeşi benim yanımda aramaz hep işdeyken ben arar onu, cep telefonuna bir bakıyorum kardeşi sabah 10 da, öglen 12 de akşam 5 de o saatlerde eşim işde ya çay saatinde ya ögle tatilinde, benim yanımda arıyamıyor kardeşi fazla dedikodu havadis alamıcak ya kardeşinden uyanık şeytan, eşim gece vardiyalı çalışırken eşimi gece arardı, cep telefonunu karıştırdığım zaman görürdüm, bu fitne fesatlık değilde nedir, şimdi vay efendim cep telefonunuda karıştırıyorsun demek diyipde üstüme yürüyenler olucak eminim, kim kocasının cep telefonunu fırsatı olsa kurcalamaz, valla güvenle alakası yok duyar gibiyim kocama güveniyom bakmam diyenleri duyar gibiyim şimdiden ama yemezler...

Polemik yapmak site kurallarına aykırı canım
Derdim yok çok şükür
Saol düşündüğün için, bunca derdinin arasında :)))

kendimden ele alırsam aaa ne saçma kardeşimin beni ne zamn arayacağına eşim ne karışır karısı ne karışır bence fitnelik sanki sizde

niye tekrar tekrar konu açıyorsun natlus? diger konun beklediğin üyeyi çekmedi mi ?

eski hallerin,tavırların da devam ediyor.

artık bugün 5 -10 konu açarsın sanırım.

niye tekrar tekrar konu açıyorsun natlus? diger konun beklediğin üyeyi çekmedi mi ?

eski hallerin,tavırların da devam ediyor.

artık bugün 5 -10 konu açarsın sanırım.

Yok kız zaten işdeyim öyle alel acele yazdım yeni konu açtığımın farkında olmadan eskisinden devam ederek yazdım sandım inan bacım istersen birleştir sen hem ona hem buna cevap aynı olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok kız zaten işdeyim öyle alel acele yazdım yeni konu açtığımın farkında olmadan eskisinden devam ederek yazdım sandım inan bacım istersen birleştir sen hem ona hem buna cevap aynı olsun

ilginç konu aç ile konuya cevap ver 'in yeri ne ara değişti??

ti'ye alman da çok hoş :104::104::104:

bak işte yola geliyor... sende ona göre davran dediğim gibi mesafeli davran canım cicim aşkım de ama kızdığın konularda geri adım atma.. yavaştan yavaştan çek elini eteğini yapma 3 çeşit yemek bugun çok halsizim hiç yapamıcam de kahvaltılık yiyin.. biraz naza çek amaaaa o dilinin ayarını düşür bacım... senin koca yağa geliyo belliii... yağla balla kızzz yavaş yavaş çevirirsin...

pardonda o küfür edince özür diliyor siz affetmeme lüksünü gösteriyorsunuz, siz küfür edince az bile söyledim diyip bir özrü çok görüyorsunuz. fazla naz aşık usandırır. sizin egolar biraz tavan yapmış önceki konudan baya belli..

Son düzenleme:
İster inan ister inanma az önce aklımdan geçtin, nerde ki hiç görünmüyor dedim…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…