• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim arkadaşlarına karşı kendini kullandırıyor neyapmalıyım?

Öncelikle kucak dolusu selamlar hepinize.. Kızlar eşimin de benim de 2.evliliğimiz benden yaşça epey büyük.. Neyse bilenler biliyor köy mevzusunu bayram da ordaydık işte (kandıra) arefe günü, akşam saatleriydi (geceye doğru) ormanda eşimle ateş yakıp birşeyler içiyorduk, o sırada arkadaşı aradı eşine ilaç lazım olduğunu söyledi sesi hoparlörle vermişti eşim, müsait olmadığımızı söylesene dedim sessizce,
(şşş) susma işareti yaptı, telefonu karısı alıp yaa işte "muroo acilen lazım hallet yaa. Oraya geçerken bi senden alırız "Diye direktif verdi emrivaki bi şekilde. Bizimkide tamam ben bakarım diye konuştu. Ben dellendim tabi, bu saatte ne ilacıymış ya acil olmasa aramazlar dedi. Nerde oturuyolarki dedim İstanbul'un göbeğinde bir semtte, üstelik arabaları da var. Şehirde olmayıp da köyde olan ne olabilir diye çıkıştım, hanıma beraber oturuyoruz diyip işin içinden çıksana haksız mıyım? Evli bi insan o saatte aranır mı. Ben bunu saygısızlık olarak kabul ettim. Epey tartıştık neymiş efendim çocukluktan arkadaşlarıymış. Geçmişte arkadaşlarının kendisini kullandığını da bizzat kendisi söylemişti. Eve döndüğümüz de KV (epey yaşlı) eşime yaptığının yanlış olduğunu söyledi, onlar düzgün insanlar değil kızım güvenmesin onlara, her işini yaptırıyorlar sonra da arkasından gülüyorlar benim oğlum saf dedi.

Kızlar soruma gelecek olursam, acil bu durumda hastanenin acil bölümüne gidilir dimi, veyahut en yakın akraba kardeş vs aranır. Oraya gelirken alırız senden dediler, ben müsade etmeyince de eşim aradı alkollüyüm diğer arkadaşlara sorarız onlar alır dedi.. Bir daha böyle mevzularla karşılaşırsam nasıl tepki vermeliyim?
yani yorumları okudum yasaklı madde falan demişler ama aralarında böyle bi durum varsa neden hoparlöre versin tlfnu ? korkmaz mı agızlarındam bişey kaçırırlar diye

yani yorumları okudum yasaklı madde falan demişler ama aralarında böyle bi durum varsa neden hoparlöre versin tlfnu ? korkmaz mı agızlarındam bişey kaçırırlar diye
Başta bende eşime madde mi bu hayırdır diye çıkışmıştım yani burdaki kadınlar da öyle düşünmekte haklılar, ama işin peşini bırakmadım sağlam referanslarım var şükür 😄

Nasıl öğrenebilirim bu tür birşey varsa

Aa ne safım. Çok doğru bunu düşünüyorum ben de artık.

Yemin ediyorum şu aklıma gelmezdi. Kendimi akıllı sanırdım değilim galiba

Benim eşimde herkese yardım etmeyi çok sever daha doğrusu severdi. Belki bu sebeple aklıma başka bir şey gelmedi
Ay ben neler neler gördüm. Abisine sorsanız size kardeşini mi şikayet edecek abssjsksl
Dudakları bazen morarır mı? Göz altı mor mu? Bazen alık gibi durur mu? Zaten telefonu hoparlöre verip konuşması zaten açık ve net belli ediyor. Sen kocanın dudaklarının göz altının rengini bana söyle ben sana hangi maddeyi kullanıyor söyliyim abssjsk

Ay ben neler neler gördüm. Abisine sorsanız size kardeşini mi şikayet edecek abssjsksl
Dudakları bazen morarır mı? Göz altı mor mu? Bazen alık gibi durur mu? Zaten telefonu hoparlöre verip konuşması zaten açık ve net belli ediyor. Sen kocanın dudaklarının göz altının rengini bana söyle ben sana hangi maddeyi kullanıyor söyliyim abssjsk

Çok şükür yakın çevremde yok ama bu belirtileri bilmek lazım aslında. Anne olarak dikkatli olmak isterim.Allah korusun uyuşturucu almak artık çok kolaylaştı, çocuklar var.

Çok şükür yakın çevremde yok ama bu belirtileri bilmek lazım aslında. Anne olarak dikkatli olmak isterim.Allah korusun uyuşturucu almak artık çok kolaylaştı, çocuklar var.
Kesinlikle öyle. Yanlarında göz damlası taşırlar. Gözleri kızarmasın diye. İçtiklerinden ki en hafifi esrardan bahsediyorum böyle mal gibi sessiz olurlar ve aşırı yerler. Yemekten sonra da aşırı tatlı tüketirler.

Kızlarr polis abisiyle konuştum ben onları çocukluğundan beri tanıyorum, değil madde esrar, alkol bile kullanmıyorlar onlar dedi. Tabikide Muro'nun müsait değilim demesi lazımdı eşiyle oturuyor sonuçta ama, onlar da bi hastalık vardı ama psikolojik mi kanser türü mü ne bilmiyorum ilacı ondan istemişlerdir dedi. Aksi bi durum olsaydı ben bildirirdim sana hatta eşinide uyarırdım dedi, o saatte istemeleri yanlış, kendileri de alabilirdi tabi haklısın ona birşey diyemem dedi
Bu 2 hastaligin ilacida recetesiz aliniyormuymus ki psikoloji ilaclari alinmiyor ayrica farkli bir eczaneden alisveris yapilirsada receteli olarak tc kimlik ister eczane esinizde bunlar olmadan nasil alacakmis o ilaclari

Bir de eşinizin telefonundan onlara lazım mı diye mesaj atın. Ama başka bi şey yazmayın gece atın. Bakalım ne diyecekler. Alakasız bi şey yazarlarsa ay hanıma atacağıma size atmışım dersin

Gecenin bir vakti altında arabası olan bir insan tutupta köydeki bir adamı arıyorsa şu işimizi de Çözüver diyorsa kocanız kullanmıyor olsa bile uyuşturucuya Çanak tutuyor…
Ben müsait değilim başka arkadaşlara da sorarız değil de altında araba var git alıver gardaş demiyorsa bunun başka bir açıklaması olamaz

Narkotikten olmalısınız siz de🙈

Back
X