• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim arkadaşlarına karşı kendini kullandırıyor neyapmalıyım?

Eşinizin telefonundan mesaj atın. Kanka ya da kardeşim işte, eşiniz nasıl konuşuyorsa. Ayarlayacağım senin işini unutmadım falan diye, belki ipucu yakalayabilirsiniz valla bilemedim. Ama olabilir belki işe yarar. Adam da anlamazlıktan geliyorsa sana değil ya başka arkadaşıma atacaktım falan deyin. Çok mu saçma oldu 🤣
" Elime yüzüme nasıl bulaştırabilirim " Adlı çalışma olur 🤣🤣

Öncelikle kucak dolusu selamlar hepinize.. Kızlar eşimin de benim de 2.evliliğimiz benden yaşça epey büyük.. Neyse bilenler biliyor köy mevzusunu bayram da ordaydık işte (kandıra) arefe günü, akşam saatleriydi (geceye doğru) ormanda eşimle ateş yakıp birşeyler içiyorduk, o sırada arkadaşı aradı eşine ilaç lazım olduğunu söyledi sesi hoparlörle vermişti eşim, müsait olmadığımızı söylesene dedim sessizce,
(şşş) susma işareti yaptı, telefonu karısı alıp yaa işte "muroo acilen lazım hallet yaa. Oraya geçerken bi senden alırız "Diye direktif verdi emrivaki bi şekilde. Bizimkide tamam ben bakarım diye konuştu. Ben dellendim tabi, bu saatte ne ilacıymış ya acil olmasa aramazlar dedi. Nerde oturuyolarki dedim İstanbul'un göbeğinde bir semtte, üstelik arabaları da var. Şehirde olmayıp da köyde olan ne olabilir diye çıkıştım, hanıma beraber oturuyoruz diyip işin içinden çıksana haksız mıyım? Evli bi insan o saatte aranır mı. Ben bunu saygısızlık olarak kabul ettim. Epey tartıştık neymiş efendim çocukluktan arkadaşlarıymış. Geçmişte arkadaşlarının kendisini kullandığını da bizzat kendisi söylemişti. Eve döndüğümüz de KV (epey yaşlı) eşime yaptığının yanlış olduğunu söyledi, onlar düzgün insanlar değil kızım güvenmesin onlara, her işini yaptırıyorlar sonra da arkasından gülüyorlar benim oğlum saf dedi.

Kızlar soruma gelecek olursam, acil bu durumda hastanenin acil bölümüne gidilir dimi, veyahut en yakın akraba kardeş vs aranır. Oraya gelirken alırız senden dediler, ben müsade etmeyince de eşim aradı alkollüyüm diğer arkadaşlara sorarız onlar alır dedi.. Bir daha böyle mevzularla karşılaşırsam nasıl tepki vermeliyim?
İlacı gelip sizden alabiliyorlarsa, gidip eczaneden de alabilirler. Kocaman adamların kendilerini kullandırmalarına gıcık oluyorum. Akrabaları da bişey olunca eşime söyler. Ben eşime baya öğrettim artık hayır diyor.

Kendini kullandırmasına engel olamazsınız. Eşiniz sizden yaşca epey büyük ise 40larda falandır. Eğitim yaşı geçmiş.

Bence bu sizin avuntunuz. Adam akşam köyde gerçi İstanbula yakın. İlaç diyor uyuşturucu olmasın bu ilaç? Şifreli konuşur bu insanlar bilirsiniz. Eşiniz kendini kullandırmıyor gayet bilinçli yapıyor

Yemin ediyorum şu aklıma gelmezdi. Kendimi akıllı sanırdım değilim galiba

Benim eşimde herkese yardım etmeyi çok sever daha doğrusu severdi. Belki bu sebeple aklıma başka bir şey gelmedi

Kızlarr polis abisiyle konuştum ben onları çocukluğundan beri tanıyorum, değil madde esrar, alkol bile kullanmıyorlar onlar dedi. Tabikide Muro'nun müsait değilim demesi lazımdı eşiyle oturuyor sonuçta ama, onlar da bi hastalık vardı ama psikolojik mi kanser türü mü ne bilmiyorum ilacı ondan istemişlerdir dedi. Aksi bi durum olsaydı ben bildirirdim sana hatta eşinide uyarırdım dedi, o saatte istemeleri yanlış, kendileri de alabilirdi tabi haklısın ona birşey diyemem dedi

Kızlarr polis abisiyle konuştum ben onları çocukluğundan beri tanıyorum, değil madde esrar, alkol bile kullanmıyorlar onlar dedi. Tabikide Muro'nun müsait değilim demesi lazımdı eşiyle oturuyor sonuçta ama, onlar da bi hastalık vardı ama psikolojik mi kanser türü mü ne bilmiyorum ilacı ondan istemişlerdir dedi. Aksi bi durum olsaydı ben bildirirdim sana hatta eşinide uyarırdım dedi, o saatte istemeleri yanlış, kendileri de alabilirdi tabi haklısın ona birşey diyemem dedi
Yazlıkta mı eczane vardır fazlaca yoksa İstanbulda mı? Tabi ki İstanbulda daha rahat alınır/bulunur. Gecenin bir yarısı arayıp sen al biz senden alalım denmesi de gece yarısı aranacak kadar acil olmadığının işareti zaten.
İlaç olduğuna inanmadım ben. Başka birsey olabilir bu istenen. Madde değildir belki ama ilaçta değil diye düşünüyorum

Bir daha böyle mevzularla karşılaşmadan önce eşinizle konuşun. Ben seninle insanlar için saçma sapan kavga etmek istemiyorum benim için biz önemliyiz, lütfen böyle şeyleri ben sinirlenmeden biz birbirinizi kırmadan hayır de deyin. Çünkü telefon gelince insan kendini tutamıyor direkt o tepki verse sizde rahatlarsınız. Benim eşiminde salak arkadaşı var bir tane, ben eşime rahatsız oluyorum bir şeyler istemesinden sürekli dedim ki biz başka ülkedeyiz. Telefon yokken sakinken konumak iyi çözüm. Bir de biz aksam 8 9 dam sonra sadece ailelerin telefonunu açıyoruz. Birimini gece yarısı bizi sinirlendirmesine de fırsat vermemiş oluyoruz 😂

Yazlıkta mı eczane vardır fazlaca yoksa İstanbulda mı? Tabi ki İstanbulda daha rahat alınır/bulunur. Gecenin bir yarısı arayıp sen al biz senden alalım denmesi de gece yarısı aranacak kadar acil olmadığının işareti zaten.
İlaç olduğuna inanmadım ben. Başka birsey olabilir bu istenen. Madde değildir belki ama ilaçta değil diye düşünüyorum
Başka ne seçenek kaldı benim gayrı aklıma gelmiyor, he gitmedi okey falan ama eh kafama da takılmasına engel değil. En pislik arkadaşını bile araştırdım karı kız ayağı yok, küçük biyer zaten herkes herkesin ne olduğunu biliyor, en kötü huyları da bira içmek onu da inkar bile edemezler dediğim gibi herkes tanıyor birbirini.

Bir daha böyle mevzularla karşılaşmadan önce eşinizle konuşun. Ben seninle insanlar için saçma sapan kavga etmek istemiyorum benim için biz önemliyiz, lütfen böyle şeyleri ben sinirlenmeden biz birbirinizi kırmadan hayır de deyin. Çünkü telefon gelince insan kendini tutamıyor direkt o tepki verse sizde rahatlarsınız. Benim eşiminde salak arkadaşı var bir tane, ben eşime rahatsız oluyorum bir şeyler istemesinden sürekli dedim ki biz başka ülkedeyiz. Telefon yokken sakinken konumak iyi çözüm. Bir de biz aksam 8 9 dam sonra sadece ailelerin telefonunu açıyoruz. Birimini gece yarısı bizi sinirlendirmesine de fırsat vermemiş oluyoruz 😂
Valla en en iyisini yapıyorsunuz sizi kutsuyorum 😀

Back
X