- 21 Mart 2025
- 227
- 227
- 18
- 33
- Konu Sahibi benkutlamiyorom
Amirliğini yapıyor diyorsunuzDemek ki ağbisi de işin içinde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amirliğini yapıyor diyorsunuzDemek ki ağbisi de işin içinde
yani yorumları okudum yasaklı madde falan demişler ama aralarında böyle bi durum varsa neden hoparlöre versin tlfnu ? korkmaz mı agızlarındam bişey kaçırırlar diyeÖncelikle kucak dolusu selamlar hepinize.. Kızlar eşimin de benim de 2.evliliğimiz benden yaşça epey büyük.. Neyse bilenler biliyor köy mevzusunu bayram da ordaydık işte (kandıra) arefe günü, akşam saatleriydi (geceye doğru) ormanda eşimle ateş yakıp birşeyler içiyorduk, o sırada arkadaşı aradı eşine ilaç lazım olduğunu söyledi sesi hoparlörle vermişti eşim, müsait olmadığımızı söylesene dedim sessizce,
(şşş) susma işareti yaptı, telefonu karısı alıp yaa işte "muroo acilen lazım hallet yaa. Oraya geçerken bi senden alırız "Diye direktif verdi emrivaki bi şekilde. Bizimkide tamam ben bakarım diye konuştu. Ben dellendim tabi, bu saatte ne ilacıymış ya acil olmasa aramazlar dedi. Nerde oturuyolarki dedim İstanbul'un göbeğinde bir semtte, üstelik arabaları da var. Şehirde olmayıp da köyde olan ne olabilir diye çıkıştım, hanıma beraber oturuyoruz diyip işin içinden çıksana haksız mıyım? Evli bi insan o saatte aranır mı. Ben bunu saygısızlık olarak kabul ettim. Epey tartıştık neymiş efendim çocukluktan arkadaşlarıymış. Geçmişte arkadaşlarının kendisini kullandığını da bizzat kendisi söylemişti. Eve döndüğümüz de KV (epey yaşlı) eşime yaptığının yanlış olduğunu söyledi, onlar düzgün insanlar değil kızım güvenmesin onlara, her işini yaptırıyorlar sonra da arkasından gülüyorlar benim oğlum saf dedi.
Kızlar soruma gelecek olursam, acil bu durumda hastanenin acil bölümüne gidilir dimi, veyahut en yakın akraba kardeş vs aranır. Oraya gelirken alırız senden dediler, ben müsade etmeyince de eşim aradı alkollüyüm diğer arkadaşlara sorarız onlar alır dedi.. Bir daha böyle mevzularla karşılaşırsam nasıl tepki vermeliyim?
Başta bende eşime madde mi bu hayırdır diye çıkışmıştım yani burdaki kadınlar da öyle düşünmekte haklılar, ama işin peşini bırakmadım sağlam referanslarım var şüküryani yorumları okudum yasaklı madde falan demişler ama aralarında böyle bi durum varsa neden hoparlöre versin tlfnu ? korkmaz mı agızlarındam bişey kaçırırlar diye
Nasıl öğrenebilirim bu tür birşey varsa
Aa ne safım. Çok doğru bunu düşünüyorum ben de artık.
Ay ben neler neler gördüm. Abisine sorsanız size kardeşini mi şikayet edecek abssjskslYemin ediyorum şu aklıma gelmezdi. Kendimi akıllı sanırdım değilim galiba
Benim eşimde herkese yardım etmeyi çok sever daha doğrusu severdi. Belki bu sebeple aklıma başka bir şey gelmedi
Ay ben neler neler gördüm. Abisine sorsanız size kardeşini mi şikayet edecek abssjsksl
Dudakları bazen morarır mı? Göz altı mor mu? Bazen alık gibi durur mu? Zaten telefonu hoparlöre verip konuşması zaten açık ve net belli ediyor. Sen kocanın dudaklarının göz altının rengini bana söyle ben sana hangi maddeyi kullanıyor söyliyim abssjsk
Kesinlikle öyle. Yanlarında göz damlası taşırlar. Gözleri kızarmasın diye. İçtiklerinden ki en hafifi esrardan bahsediyorum böyle mal gibi sessiz olurlar ve aşırı yerler. Yemekten sonra da aşırı tatlı tüketirler.Çok şükür yakın çevremde yok ama bu belirtileri bilmek lazım aslında. Anne olarak dikkatli olmak isterim.Allah korusun uyuşturucu almak artık çok kolaylaştı, çocuklar var.
Bu 2 hastaligin ilacida recetesiz aliniyormuymus ki psikoloji ilaclari alinmiyor ayrica farkli bir eczaneden alisveris yapilirsada receteli olarak tc kimlik ister eczane esinizde bunlar olmadan nasil alacakmis o ilaclariKızlarr polis abisiyle konuştum ben onları çocukluğundan beri tanıyorum, değil madde esrar, alkol bile kullanmıyorlar onlar dedi. Tabikide Muro'nun müsait değilim demesi lazımdı eşiyle oturuyor sonuçta ama, onlar da bi hastalık vardı ama psikolojik mi kanser türü mü ne bilmiyorum ilacı ondan istemişlerdir dedi. Aksi bi durum olsaydı ben bildirirdim sana hatta eşinide uyarırdım dedi, o saatte istemeleri yanlış, kendileri de alabilirdi tabi haklısın ona birşey diyemem dedi
Bu ne sinir bacım. Az relax olsen alismissin cek bunu.buraya yazana kadar orda postayi koysaydin adama.koyamamissin bos tribe binmissin simdi gelmis burda sikayet ediyosun .adam zaten seni sallamiyor farkindamisin bilmem.bos konu acma buraya sinirlendim
Narkotikten olmalısınız siz deAy ben neler neler gördüm. Abisine sorsanız size kardeşini mi şikayet edecek abssjsksl
Dudakları bazen morarır mı? Göz altı mor mu? Bazen alık gibi durur mu? Zaten telefonu hoparlöre verip konuşması zaten açık ve net belli ediyor. Sen kocanın dudaklarının göz altının rengini bana söyle ben sana hangi maddeyi kullanıyor söyliyim abssjsk
Madde kullananları biliyorum evet dediğiniz gibi olurlar, ama öyle belirtiler eşimde yok durduk yere iftira atmış olmayayım. Hoparlörle verip konuşması neden açık ve net belli ediyor dediniz?Ay ben neler neler gördüm. Abisine sorsanız size kardeşini mi şikayet edecek abssjsksl
Aralarında zaten şifreli konuştukları için hata yapacaklarini düşünmemiştir yada daha önceden uyarıp hoparlörle konuşcam dikkat edin demiş olabilirMadde kullananları biliyorum evet dediğiniz gibi olurlar, ama öyle belirtiler eşimde yok durduk yere iftira atmış olmayayım. Hoparlörle verip konuşması neden açık ve net belli ediyor dediniz?
Bilmem olabilir dermişim asbsjsksşNarkotikten olmalısınız siz de![]()
Çünkü amaç dikkat çekmemek. Sizin “ya hoparlörden konuşuyo zaten ne olacak” diye düşünmeniz. Bi mantıklı düşünün, gecenin bir yarısı İstanbulda olmayan bir adamdan ne ilacı istiyorlar? Kendileri şehirdeyken? Yani biraz mantık.Madde kullananları biliyorum evet dediğiniz gibi olurlar, ama öyle belirtiler eşimde yok durduk yere iftira atmış olmayayım. Hoparlörle verip konuşması neden açık ve net belli ediyor dediniz?
Şuan yine sordum yine, ne ilacı istemişlerdi diye.ne bileyim sordum mu gittim mi sanki dedi.belki ordaki eczanede bitmiştir burda nufüs azdır diye burda kalmış olabilirmişmiş yine de o saatte arama cesaretini gösteremezler dedim. 20 yıldır tanıyormuş adam namazında niyazındaymış . Böyle sorularla üstüne gidiyormuşum bunaltıyormuşum bıdı vıdı edip salona gitti ..Bilmem olabilir dermişim asbsjsksş
Çünkü amaç dikkat çekmemek. Sizin “ya hoparlörden konuşuyo zaten ne olacak” diye düşünmeniz. Bi mantıklı düşünün, gecenin bir yarısı İstanbulda olmayan bir adamdan ne ilacı istiyorlar? Kendileri şehirdeyken? Yani biraz mantık.
Sanki sizde narkotikten gibisinizŞifre : eczane mi acaba?Köyde ki birinden şehirde ki biri neden ilaç ister, git al der? Cidden bir iş olmalı bunda
Şuan yine sordum yine, ne ilacı istemişlerdi diye.ne bileyim sordum mu gittim mi sanki dedi.belki ordaki eczanede bitmiştir burda nufüs azdır diye burda kalmış olabilirmişmiş yine de o saatte arama cesaretini gösteremezler dedim. 20 yıldır tanıyormuş adam namazında niyazındaymış . Böyle sorularla üstüne gidiyormuşum bunaltıyormuşum bıdı vıdı edip salona gitti ..
Bir bağımlının telefonunda şifre simitti :) taze simitler çıkmıştır kim alacak bize de alın kahvaltı yapalım be. Diyorlardı bir yerde okumuştum, Allah kimseyi düşürmesin ama hacı hoca bir tandık var eroin kullanıyor. Yani bu bağımlılığın namazla niyazla alakası yok ki, bir de kükremiş sinirlenmiş sözde ört bas ediyor. Sizin direk sormanız hata. Onun mesajından “lazım mı ya” diye o kişilere yazın ama o uyuduğunda. Cevap yazdıklarında “hanıma atacaktım sana gelmiş” dersiniz. Bakalım ne diyecekler..Şifre : eczane mi acaba?Köyde ki birinden şehirde ki biri neden ilaç ister, git al der? Cidden bir iş olmalı bunda
Bu şüphelerimiz boşa çıkarsa büyük rezil olurum yapmayın etmeyinBir bağımlının telefonunda şifre simitti :) taze simitler çıkmıştır kim alacak bize de alın kahvaltı yapalım be. Diyorlardı bir yerde okumuştum, Allah kimseyi düşürmesin ama hacı hoca bir tandık var eroin kullanıyor. Yani bu bağımlılığın namazla niyazla alakası yok ki, bir de kükremiş sinirlenmiş sözde ört bas ediyor. Sizin direk sormanız hata. Onun mesajından “lazım mı ya” diye o kişilere yazın ama o uyuduğunda. Cevap yazdıklarında “hanıma atacaktım sana gelmiş” dersiniz. Bakalım ne diyecekler..