eşim artık bana ilgi duymuyor

tooriik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
82
67
53
İstanbul
iki senelik evliyim ve artık eşim bana cinsel yönden ilgi duymuyor. bakımsız bir insan değilim. düzenli spor yaparım, kiloma dikkat ederim. o eve gelmeden önce mutlak saçımı başımı düzeltir, ufak da olsa makyaj yaparım. yanında sürekli çiçekli böcekli pijamalarla da gezmiyorum. nedenini anlamıyorum bir türlü. bazen bir ay sevişmediğimiz oluyor. daha önce bu konuyu ona açtım. bu yüzden haftada bir sevişmeye gayret ediyor ama resmen görev gibi yaklaşıyor, hissedebiliyorum. zaten öncesinde de hep alkol alıyor. henüz çocuğumuz yok ama 2015 yılında çocuk sahibi olmaya karar verdik. çocuktan sonra daha da kötü olacak diye korkuyorum. ben 32 yasındayım, o 37 yasında. benden önce hiç ciddi ilişki yaşamamış ve çok sayıda kadınla birlikte olmuş. sürekli aynı kadınla olmaktan artık sıkıldığını düşünüyorum. onu seviyorum. onun da beni sevdiğini biliyorum ama bu durum çok büyük bir eksiklik yaratıyor ilişkimizde. boşanmayı hayal edemiyorum. zaten kaç yaşına geldim. artık çocuğum olsun istiyorum ama bu şekilde de gitmiyor. resmen kendimi çirkin hissemeye, komplekse girmeye basladım ve bir süre sonra beni aldatmaya başlayacağını düşünüyorum. belki aldatıyor da farkında değilim. napacağımı şaşırdım :KK43:

Esinizle daha acik konuşsaniz.
Alkol alması bana keyif almadigini düşündürdü. Yani dediğimiz gibi siz istediginiz için yapiyor ama neden??

Acaba hoslanmadigi şeyler mi yapıyorsunuz o sirada

Esinizle daha acik konuşsaniz.
Alkol alması bana keyif almadigini düşündürdü. Yani dediğimiz gibi siz istediginiz için yapiyor ama neden??

Acaba hoslanmadigi şeyler mi yapıyorsunuz o sirada
baya açık konuştum, hatta daha açık konuşamazdım sanırım. hoşlanmadığı birşey olup olmadığını da sordum, hayır dedi. hatta onun tavrı daha ziyade herşey çok normal, hiç bir sorun yok şeklinde:110:

Ya alkol aldigi zamanlar bu hoslanmadigi anlaminami geliyor.amannnn benim kocada beni istemiyor o zaman.

iki senelik evliyim ve artık eşim bana cinsel yönden ilgi duymuyor. bakımsız bir insan değilim. düzenli spor yaparım, kiloma dikkat ederim. o eve gelmeden önce mutlak saçımı başımı düzeltir, ufak da olsa makyaj yaparım. yanında sürekli çiçekli böcekli pijamalarla da gezmiyorum. nedenini anlamıyorum bir türlü. bazen bir ay sevişmediğimiz oluyor. daha önce bu konuyu ona açtım. bu yüzden haftada bir sevişmeye gayret ediyor ama resmen görev gibi yaklaşıyor, hissedebiliyorum. zaten öncesinde de hep alkol alıyor. henüz çocuğumuz yok ama 2015 yılında çocuk sahibi olmaya karar verdik. çocuktan sonra daha da kötü olacak diye korkuyorum. ben 32 yasındayım, o 37 yasında. benden önce hiç ciddi ilişki yaşamamış ve çok sayıda kadınla birlikte olmuş. sürekli aynı kadınla olmaktan artık sıkıldığını düşünüyorum. onu seviyorum. onun da beni sevdiğini biliyorum ama bu durum çok büyük bir eksiklik yaratıyor ilişkimizde. boşanmayı hayal edemiyorum. zaten kaç yaşına geldim. artık çocuğum olsun istiyorum ama bu şekilde de gitmiyor. resmen kendimi çirkin hissemeye, komplekse girmeye basladım ve bir süre sonra beni aldatmaya başlayacağını düşünüyorum. belki aldatıyor da farkında değilim. napacağımı şaşırdım :KK43:

canım birşey soracağım
kendine bakmak da çok güzel de
birlikte farklı ortamlara giriyor musunuz? ne bileyim dans edip, şarkılar söyleyip hani böyle biraz romantizm tazeliyor musunuz?
bu faktör çok etkiliyor cinsel hayatı bence...

Daha gecen konuda yazdim arkadas ben makyaj yapmiyorum bi gram bile evde ,cicekli pijama giyiyorum, sacimida dogal haline birakiyorum sadece dusuma temizlige dikkat ederim okadar ve ne cinsel sorun ne ilgisizlik hicbisey yok sizin sorun duygusal oyuzden kirmizi gecelikleri deva sanmayin buyuk sorunlariniz var ve bunlar susle pusle alakali degil cozumude zor gorunuyor Allah sabir versin

bence bu durum mastürbasyona alışkın erkeklerde daha sık oluyor.
sürekli süslenerek gözüne girmeye çalışma bunu farkederse senin yapmacık olduğunu sanıyor olabilir doğal ol bide öyle dene, komplekse girme sakın bence seninle alakalı değil kendi aşamadığı bişey

canım birşey soracağım
birlikte farklı ortamlara giriyor musunuz? ne bileyim dans edip, şarkılar söyleyip hani böyle biraz romantizm tazeliyor musunuz?
ona da üşeniyor. evlenmeden önce her hafta sonu çıkardık. şimdi çıkalım dediğim de hep yorgunum diyor:/

canım birşey soracağım
Daha gecen konuda yazdim arkadas ben makyaj yapmiyorum bi gram bile evde ,cicekli pijama giyiyorum, sacimida dogal haline birakiyorum sadece dusuma temizlige dikkat ederim okadar ve ne cinsel sorun ne ilgisizlik hicbisey yok sizin sorun duygusal oyuzden kirmizi gecelikleri deva sanmayin

hah ben de bunu demek istemiştim
yani evet bakım güzel bir şey de
duygulara dikkat etmeyince
o gecelikler pek bir işe yaramıyor sanki...

Aaaa ya biz zaten isten gucten cocuktan vakit bulup ayda yilda bir yapariz. O zamanda hep iceriz. Ama sunu dikkat ettim. Biz ayik kafa iken sevisemiyoruz. Benim isimede geldigi icin hic sorun etmiyordum.

Her insan evlilik insanı değildir.. Belki evlilik hayatı ona göre değil ve sıkıldı? Ya da farklı yönelimleri var...
Arada bir olsa kabul edilebilir bir durum ama ayda 1 kez ve zoraki bir ilişki olunca insanın aklına bunlar geliyor..

hah ben de bunu demek istemiştim
yani evet bakım güzel bir şey de
duygulara dikkat etmeyince
o gecelikler pek bir işe yaramıyor sanki...

zaten bana keşke sen benim kızım olsaymışsın demişliği var. beni çok seviyorum. bundan hiç şüphem yok ama sevmesi gerektiği gibi değil. napacağımı şaşırdım. sen beni artık sevmiyorsun diye daha iki sene olmuşken evliliği bitirmek çok saçma geliyor. kendi ailem, sonrasında yaşayacağım sıkıntılar cabası. bir de anne olmak istiyorum artık ama ben hayatımı mutsuz bir evlilikle harcamak da istemiyorum. bunun birebir örneğini annemde gördüm. kendime hep annem gibi olmayacağım derdim ama kendimi onun hayatını tekrar etmeye başlamış gibi hissediyorum

Bence eşinizin ereksiyon problemi var ya da böylee bir durum başıma gelir diye çekiniyor. Alkol almayıda bundan dolayı seçiyor olabilir. aklına gelmemesi için...

ona da üşeniyor. evlenmeden önce her hafta sonu çıkardık. şimdi çıkalım dediğim de hep yorgunum diyor:/

:KK43: senin adına üzücü bir durum
daha önce de bazı konularda aynı şeyi yazdım
yine tekrar olacak ama
o monotonluk azaltıyor işte duyguları, cinsel hayatı v.b
zaten bana keşke sen benim kızım olsaymışsın demişliği var. beni çok seviyorum. bundan hiç şüphem yok ama sevmesi gerektiği gibi değil. napacağımı şaşırdım. sen beni artık sevmiyorsun diye daha iki sene olmuşken evliliği bitirmek çok saçma geliyor. kendi ailem, sonrasında yaşayacağım sıkıntılar cabası. bir de anne olmak istiyorum artık ama ben hayatımı mutsuz bir evlilikle harcamak da istemiyorum. bunun birebir örneğini annemde gördüm. kendime hep annem gibi olmayacağım derdim ama kendimi onun hayatını tekrar etmeye başlamış gibi hissediyorum

nedense çok samimi geldin bana :)
yani böyle uzun süredir arkadaşımmışsın gibi üzüldüm walla
bence de hayat mutsuz bir evlilikle harcanmayacak kadar değerli, hele ortada henüz çocuk yokken

ama bu kadar çabuk vazgeçmek de olmaz :)))
önce biraz çabalamak lazım :)

Back
X