iki senelik evliyim ve artık eşim bana cinsel yönden ilgi duymuyor. bakımsız bir insan değilim. düzenli spor yaparım, kiloma dikkat ederim. o eve gelmeden önce mutlak saçımı başımı düzeltir, ufak da olsa makyaj yaparım. yanında sürekli çiçekli böcekli pijamalarla da gezmiyorum. nedenini anlamıyorum bir türlü. bazen bir ay sevişmediğimiz oluyor. daha önce bu konuyu ona açtım. bu yüzden haftada bir sevişmeye gayret ediyor ama resmen görev gibi yaklaşıyor, hissedebiliyorum. zaten öncesinde de hep alkol alıyor. henüz çocuğumuz yok ama 2015 yılında çocuk sahibi olmaya karar verdik. çocuktan sonra daha da kötü olacak diye korkuyorum. ben 32 yasındayım, o 37 yasında.
benden önce hiç ciddi ilişki yaşamamış ve çok sayıda kadınla birlikte olmuş. sürekli aynı kadınla olmaktan artık sıkıldığını düşünüyorum. onu seviyorum. onun da beni sevdiğini biliyorum ama bu durum çok büyük bir eksiklik yaratıyor ilişkimizde. boşanmayı hayal edemiyorum. zaten kaç yaşına geldim. artık çocuğum olsun istiyorum ama bu şekilde de gitmiyor. resmen kendimi çirkin hissemeye, komplekse girmeye basladım ve bir süre sonra beni aldatmaya başlayacağını düşünüyorum. belki aldatıyor da farkında değilim. napacağımı şaşırdım