eşim artık bana ilgi duymuyor

Kocandan mı bekliyosun yaklaşmasını ?
Öyleyse bekleme sen at ilk adımı.
Sen nekadar istekli olursan okadar zevk alınır.
Ayrıca gecelik pijama hiç farketmez gecelik vs sadece renk katar okadar.
Sonuçta bu iş çıplak yapılıyo.
Baş ağrısı falan ben anlamam şahsen başınla işin yok diyorum atlıyorum üstüne.
Cinselliği tekdüze yaşıyosanız adam haklı olarak görev gibi görür.

Sex zarları var 1inde yer 2.sinde pozisyonlar var atıyosun ne gelirse :) renk Katabilir

katılıyorum sen ona saldır ben hep öyle yapıyorum

Canim gorsellere jiwsa iliski oyunu yazinca senin burdaki avatar resmin cikti. Uzerine tiklayip siteye git diyince zaten suanki konuyu acti

Hastayim su fikre. Demin bosuna yazmisism o kadar dk.larca. bu fikir bana arabanin arizasinin ne olduginu bilmeden ittire ittire vurdura vurdura kullanmaktan farksiz geliyor

yaw su oyunu merak ettim tam bi adi filan var mi google amcama sordum sizin profil resminizi bile gosterdi de oyunu gostermedi

sizin düşünceniz size benimkisi bana. burada herkes kendi fikrini söyler. Birbirimizin düşüncesine saygılı olalım lütfen

ha bu arada ilk paragrafta söylediğinle yaw diye başlayan ikinci paragrafta başlayan düşüncen birbirini tutmuyor. gecelik giymem ama cinsel oyun deyince meraklanırım hemen diyosun yani

Espiriyi istedigin taraftan anlayabilirsin. Hayatta en sevmedigim seylerden biridir yaptigim espiriyi oyle degil boyle doye aciklamak

yaw su oyunu merak ettim tam bi adi filan var mi google amcama sordum sizin profil resminizi bile gosterdi de oyunu gostermedi

sizin düşünceniz size benimkisi bana. burada herkes kendi fikrini söyler. Birbirimizin düşüncesine saygılı olalım lütfen

ha bu arada ilk paragrafta söylediğinle yaw diye başlayan ikinci paragrafta başlayan düşüncen birbirini tutmuyor. gecelik giymem ama cinsel oyun deyince meraklanırım hemen diyosun yani

oyun cinsel içerikli değil ki.....duygusal:KK68:

oyun cinsel içerikli değil ki.....duygusal:KK68:

cnm ben vebahargeldi arkadaşın "Buldum canim ben direk gorsellerden bakmistim. Bir de soylemesi ayip cinsel icerikli bir oyun zannetmistim:oops::oops::oops:" mesajını baz alarak yorum yaptım. cinsel içerikli bir oyun zannederek bakıldığını açıklıyor bu mesaj bence

Ttlm kimse yazmış mı bilmiyorum ama alkol alınca boşalma gecikiyor. Eger erken boşalma sorunu varsa senden çekindiği için isteksiz oluyor. Ve zoraki sevişeceği zamanlarda da alkol alıyor.

cnm ben vebahargeldi arkadaşın "Buldum canim ben direk gorsellerden bakmistim. Bir de soylemesi ayip cinsel icerikli bir oyun zannetmistim:oops::oops::oops:" mesajını baz alarak yorum yaptım. cinsel içerikli bir oyun zannederek bakıldığını açıklıyor bu mesaj bence

:)))
iş yerindeyim, öğlen girerdim de hiç iş vakti girmezdim KK'ne ama yoğunluktan beynim haşat oldu, biraz ara vereyim diye girdim
sanırım doğru düzgün takip edememişim
şimdi anladım
teşekkür ederim cevap için :)))

iki senelik evliyim ve artık eşim bana cinsel yönden ilgi duymuyor. bakımsız bir insan değilim. düzenli spor yaparım, kiloma dikkat ederim. o eve gelmeden önce mutlak saçımı başımı düzeltir, ufak da olsa makyaj yaparım. yanında sürekli çiçekli böcekli pijamalarla da gezmiyorum. nedenini anlamıyorum bir türlü. bazen bir ay sevişmediğimiz oluyor. daha önce bu konuyu ona açtım. bu yüzden haftada bir sevişmeye gayret ediyor ama resmen görev gibi yaklaşıyor, hissedebiliyorum. zaten öncesinde de hep alkol alıyor. henüz çocuğumuz yok ama 2015 yılında çocuk sahibi olmaya karar verdik. çocuktan sonra daha da kötü olacak diye korkuyorum. ben 32 yasındayım, o 37 yasında. benden önce hiç ciddi ilişki yaşamamış ve çok sayıda kadınla birlikte olmuş. sürekli aynı kadınla olmaktan artık sıkıldığını düşünüyorum. onu seviyorum. onun da beni sevdiğini biliyorum ama bu durum çok büyük bir eksiklik yaratıyor ilişkimizde. boşanmayı hayal edemiyorum. zaten kaç yaşına geldim. artık çocuğum olsun istiyorum ama bu şekilde de gitmiyor. resmen kendimi çirkin hissemeye, komplekse girmeye basladım ve bir süre sonra beni aldatmaya başlayacağını düşünüyorum. belki aldatıyor da farkında değilim. napacağımı şaşırdım :KK43:
hiç vakit kaybetmeyin terapiste gidin onun sana yok birşeyim dediği şeyleri söyletirse sorun ortadan kalkar eşinizin niyetine amenerresulü okuyun bol bol.

Daha gecen konuda yazdim arkadas ben makyaj yapmiyorum bi gram bile evde ,cicekli pijama giyiyorum, sacimida dogal haline birakiyorum sadece dusuma temizlige dikkat ederim okadar ve ne cinsel sorun ne ilgisizlik hicbisey yok sizin sorun duygusal oyuzden kirmizi gecelikleri deva sanmayin buyuk sorunlariniz var ve bunlar susle pusle alakali degil cozumude zor gorunuyor Allah sabir versin

Çok haklısınız. Erkeğin kafasını meşgul eden sorunlar olabilir. İş ile ilgili problemleri olabilir, maddi sıkıntısı olabilir üzüldüğü birşey olabilir. Ya da konu sahibiyle monotonlaşan bir yaşamları olabilir. Ruh temizliği ve güzelliği mutlu olmada ki en büyük etken. Önce iç güzellik ardından dış güzellik bence.

acaba alkolle ilgili bir durum mu ki
ama çiçekli böcekli pijamayla alakası yok
türk kadının çogu evde şıkır şıkır olmaz
pijamayla gezer:KK53:

iki senelik evliyim ve artık eşim bana cinsel yönden ilgi duymuyor. bakımsız bir insan değilim. düzenli spor yaparım, kiloma dikkat ederim. o eve gelmeden önce mutlak saçımı başımı düzeltir, ufak da olsa makyaj yaparım. yanında sürekli çiçekli böcekli pijamalarla da gezmiyorum. nedenini anlamıyorum bir türlü. bazen bir ay sevişmediğimiz oluyor. daha önce bu konuyu ona açtım. bu yüzden haftada bir sevişmeye gayret ediyor ama resmen görev gibi yaklaşıyor, hissedebiliyorum. zaten öncesinde de hep alkol alıyor. henüz çocuğumuz yok ama 2015 yılında çocuk sahibi olmaya karar verdik. çocuktan sonra daha da kötü olacak diye korkuyorum. ben 32 yasındayım, o 37 yasında. benden önce hiç ciddi ilişki yaşamamış ve çok sayıda kadınla birlikte olmuş. sürekli aynı kadınla olmaktan artık sıkıldığını düşünüyorum. onu seviyorum. onun da beni sevdiğini biliyorum ama bu durum çok büyük bir eksiklik yaratıyor ilişkimizde. boşanmayı hayal edemiyorum. zaten kaç yaşına geldim. artık çocuğum olsun istiyorum ama bu şekilde de gitmiyor. resmen kendimi çirkin hissemeye, komplekse girmeye basladım ve bir süre sonra beni aldatmaya başlayacağını düşünüyorum. belki aldatıyor da farkında değilim. napacağımı şaşırdım :KK43:
ben de sorunun sebebinin koyulttugum cumle oldugunu dusunuyorum.
simdi gelsin bakir erkek karisini mutlu edemez deneyimli isterim diyen hatunlar, bunu aciklasinlar.
bakir erkekle evlendim esimin gozu benimle acildigi icin benden baska kadinla birlikte olmak fikri nasildir bilmiyor. tabi o da ben de gunden gune kendimizi gelistiriyoruz.

esinin seni sevdigine eminsin, bence tek yapman gereken cinsel iliskiye heyecan katman. iliskiden ikiniz de memnun olun ki bir dahaki gorev gibi olmasin. esin sabirsizlansin asil iliski icin.

Back
X