Eşim artık beni sevmiyor galiba

Eşinizin hali tavrı çok kötü ama bence kendi evinize çıkıp bir mücadele vermeden hemen ayrılmayı düşünmeyin... Bu hallerde sizin ondan onun sizden soğuması bence doğal bir süreç çünkü iki çocuk ve ekonomik sıkıntılar evliliğinizin üstüne doğal afet gibi çökmüş.
Belki de kendi evinize cikip karşılıklı anlayışlarla,yeniden sıcak bir aile ortamı kurmaya,bebekler biraz büyüyüp babayla iletisim kurmaya başlayınca ve cinsel hayatınız bir düzene girince ailece bu kötü moddan çıkıp yeniden bir aile olabilirsiniz.
Ha olmadı mı, borçlarınız azalıp eliniz de rahatlayinca, en azından elinizden geleni yapmış olmanın vicdan rahatlığıyla ayrılırsiniz zaten

Adamcagız mı siz gercek misiniz
Ben hamileyken eşim kendi isteği ile işi bıraktı,cıktı geldi eve bıraktım diye.Patronunun lafını kaldıramamısmıs,kiradaydık,faturalar ve karnımde bebegim,en kritik zamanları,deli gibi agladım...Kredi cekerim dedi oturdu.Krediyi neyle odeyecekti? Ve aylarca babam baktı bize..Ama asla ona sen kimsin demedim.Ve ya bana babam bakıyor demedim..Kalp yarası yapmayın birbirinize zor bir dönem.

çinli konusuna niye takıldınız ki aynı muhabbet başka erkekle de olmuş zaten. takılmanız gereken size karşı olan tavırları.

bence iyi bi iş bulunca sizi beğenmemeye başlamış gibi geldi. ailenizin evine sığınmışsınız ama şimdi rahat bi iş bulmul ve kendine güveni gelmiş.

İşte cıkamıyoruz ki onun maası borclar ve bebeklerin masrafına anca yetiyor beniö calısmam lazım onun için benım anneö kanser hastasınkemoterapı alıyor bakamaz omun annesi de buraya gelmiyor baska sehirde cocuklara bakacak kimsemiz yok bakıcı kres desen parası ile çalısmamın vşr anlamı olmayacak yani hiç çıkar yol yok

Bende öyle düşünüyorum eskiden cok iyi bir işim vardı fizigim bakımım düzgündu simdi iki bebek değil dısarı cıkmak sacımı taramaya vaktim yok kiloda aldım hali ile ikiz dogurdum 7 8 kilom kaldı bakımsızım artık eski resimlere bakıp simdi ki halime üzülüyorum bende o dünyaya acıldı gözü acıldı sanırım ama elden birsey gelmiyor.

çek yazışmaların fotosunu koy buraya tercüme edelim.

erkeler karıları ökilolu çirkin vs fizisel özelliklerden değil evdeki curcunadan kaçmak içinde başka kadın bulabilirler ama sizin kocanız bu kadar tiyniyetsiz değildir.

Peki eşiniz size bu dönemde karaktersiz serefsiz köpek s. .. Git gibi kelimeler kullandı mı

erkeler karıları ökilolu çirkin vs fizisel özelliklerden değil evdeki curcunadan kaçmak içinde başka kadın bulabilirler ama sizin kocanız bu kadar tiyniyetsiz değildir.
Erkeklerin hiçbirine güvenilmez iş ki fırsat bulsunlar belki öyledir nerden biliyoruz ki

Kavgalarımız oldu tabi, ama ben bu donemde seyi anladım,bir erkek için yuvasına yetememe hissi cok büyük bir yıkım oluyor.
Dogru gercekten ama biz 6 aydır bu durumdayız ve düzeltmek için yaptıgıkız bir plan yok ben sorunca da olay buralara kadar geliyor işte benimle düzgün bir sekilde konusup aklındaki seyleri söylese ben anlamayacak bir insan değilim oyle olsam simdiye coktan bitirmiştim ama onun tavirları cok canımı sıkıyor. Ben bunları düşünüyorum o gitmiş elin çinlilerine yavsıyor

Bence bu noktada dolduruşa getirilmen doğru değil.Ayrıca 7-8 kiloyu bebekler biraz büyüyünce verirsin nolcak..Annenede acil şifalar diliyorum,herşey üst üste gelmiş senin için.

esinizin savunulacak tarafi yok ama;

ise gireli daha 2 hafta olmus,
siz dogum yapali da 3 ay,

biraz acele etmiyor musunuz eski duzeninizi kurmak icin?

anliyorum cok zordur ailelerle yasamak, ama buyuk maddi zorluk atlasmissiniz, daha da yuzeye cikmamissiniz, biraz daha sabredin.

Aldatmıyor olsa bile size karşı olan tavrı hiç hoş değil eşinizin... yeni çocuğu olmuş bir adam eşine eskisinden daha da çok değer vermeli bence.

Aldatma konusuna gelince şuan aldatmıyor olabilir ama ilişkiniz bu şekilde kötü giderse illa ki aklı başka birine kayar.. malesef erkekler genel olarak böyle ...

Haklısınız ama bizim yüzeye cıkmamız içşn bşrseyler yapmamız lazım yoksa bu 3 sene sürecek borcumuz o kadar cunku dogumu bekledik artık bende bebeklerim de biraz da olsa toparlandı akısına bırakma sansımız yok bizim ben bebeklerimi bırakıp calısayım diyorum fikir sunuyorum sanki küfür ediyormusum gibi karsılık alıyorum ona zorda bana değil mi sanki

Cok dogru ama erkekler mutlu evliliklerinde de aldatıyor ben ona iyi davransamda suan gelmek istemediği bir evdeyiz nasılsa o annesınde diye düşünüp istediğini yapıyor sehir dısına yurt dısına gidiyor insanlarla samımı konusuyor belki bu ortamdan uzaklaşmak istiyor bende birsey demiyorum iyi davranıyorum aklı hiç bizde kalmıyor ben bunun önünü nasıl alacagım

Hala aynı şeyi yapıyorsunuz. Kendinizi dolduruşa getirmeyin.
Sizin çalışma ihtimaliniz yok anlattiklariniza bakılırsa. Anne ve kv seçeneği iptal bakıcı zaten gerek yok.
Sende sıkışmış hissetmiyormusun. Erkekler için çok yıpratıcı bir durum bu. Kendilerini işe yaramaz hissediyorlar böyle zamanlarda. Kafasında milyon tane çare düşünüyor belki nereden biliyorsunuz. İşi ile ilgili konuşacak tabiki. Şimdi açayım eşimin telefonunu kim bilir kaç bayan vardır konuştuğum bide herkes bitti elin cinlisinimi düşünecek. Hadi düşündü diyelim. Erkek karısına kötü davranıyorsa aldatıyor kesin mantığı çok basit. Bu garanti aldatıyor manasına geliyor diye düşünen. Eşi aşk bocüğü gibi davranıo arka fonda eşini aldatan erkek daha fazla.
Evet çok ayıp etmiş sizinle böyle konuşmakta. Ama o ışte kenara sıkışıp kalmanın değersiz hissetmenin işe yaramaz hissetmenin dışa vurumu. Bunuda daha önce konuştuğum bir aile terapistinin sözlerinden yola çıkarak anlatıyorum .Biraz akışına bırakın. Orda olmak onun için zatem zor baska caresi yok sizde kurtulmak için çırpınıyorsunuz böylece daha çok kenara sıkışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…