- 19 Eylül 2014
- 280
- 116
- 103
- Konu Sahibi elifelif123
-
Adamcagız mı siz gercek misinizHayır kadın Çinli, sonuçta farklı kültür,gülümsemelere takılma bence.Adamcagız para kazanmaya çalısıyor işte ailesi için.
Eşinizin hali tavrı çok kötü ama bence kendi evinize çıkıp bir mücadele vermeden hemen ayrılmayı düşünmeyin... Bu hallerde sizin ondan onun sizden soğuması bence doğal bir süreç çünkü iki çocuk ve ekonomik sıkıntılar evliliğinizin üstüne doğal afet gibi çökmüş.Valla bizim ki once beni tanıdın mı ile lafa girmiş tanımayınca su firmadan sunkişiyiö demiş bende samimiyet gördüm.
Ben de agır konustum hatalıyım haklısınız ama beni cok cok sinir etti bosanmak mı bosanmayın bu adamı cekmek mi bilmiyorum inanın bir sürü borc var ve hepsi beniö üstüme
Ben hamileyken eşim kendi isteği ile işi bıraktı,cıktı geldi eve bıraktım diye.Patronunun lafını kaldıramamısmıs,kiradaydık,faturalar ve karnımde bebegim,en kritik zamanları,deli gibi agladım...Kredi cekerim dedi oturdu.Krediyi neyle odeyecekti? Ve aylarca babam baktı bize..Ama asla ona sen kimsin demedim.Ve ya bana babam bakıyor demedim..Kalp yarası yapmayın birbirinize zor bir dönem.Adamcagız mı siz gercek misiniz
İşte cıkamıyoruz ki onun maası borclar ve bebeklerin masrafına anca yetiyor beniö calısmam lazım onun için benım anneö kanser hastasınkemoterapı alıyor bakamaz omun annesi de buraya gelmiyor baska sehirde cocuklara bakacak kimsemiz yok bakıcı kres desen parası ile çalısmamın vşr anlamı olmayacak yani hiç çıkar yol yokEşinizin hali tavrı çok kötü ama bence kendi evinize çıkıp bir mücadele vermeden hemen ayrılmayı düşünmeyin... Bu hallerde sizin ondan onun sizden soğuması bence doğal bir süreç çünkü iki çocuk ve ekonomik sıkıntılar evliliğinizin üstüne doğal afet gibi çökmüş.
Belki de kendi evinize cikip karşılıklı anlayışlarla,yeniden sıcak bir aile ortamı kurmaya,bebekler biraz büyüyüp babayla iletisim kurmaya başlayınca ve cinsel hayatınız bir düzene girince ailece bu kötü moddan çıkıp yeniden bir aile olabilirsiniz.
Ha olmadı mı, borçlarınız azalıp eliniz de rahatlayinca, en azından elinizden geleni yapmış olmanın vicdan rahatlığıyla ayrılırsiniz zaten
Bende öyle düşünüyorum eskiden cok iyi bir işim vardı fizigim bakımım düzgündu simdi iki bebek değil dısarı cıkmak sacımı taramaya vaktim yok kiloda aldım hali ile ikiz dogurdum 7 8 kilom kaldı bakımsızım artık eski resimlere bakıp simdi ki halime üzülüyorum bende o dünyaya acıldı gözü acıldı sanırım ama elden birsey gelmiyor.çinli konusuna niye takıldınız ki aynı muhabbet başka erkekle de olmuş zaten. takılmanız gereken size karşı olan tavırları.
bence iyi bi iş bulunca sizi beğenmemeye başlamış gibi geldi. ailenizin evine sığınmışsınız ama şimdi rahat bi iş bulmul ve kendine güveni gelmiş.
çek yazışmaların fotosunu koy buraya tercüme edelim.Merhaba bayanlar venim derdim bu aralar eşim bizim büyük maddi problemlerimiz var bu yüzden evimizi bosaltmak zorunda kaldık o dönem hamileydim ikiz kızlarıma dogumu kayınvalidemlerin yanında yaptım onlar baska sehirde yasıyorlardı dogumfan sonra orada cok duramadım ailemin yanına dondum eşimde benimle geldi annemlerin evinde kalıyoruz. Dogumdan sonra esimin bana olan tavırlarında değişiklik görmemiştim iki tane kızımız oldu onlarla ilginmekten pek bakmadım belkide şimdi esim yeni bir işe girdi bu işte sürekli yurtdişina ve sehir dısına gitmesi gerekiyor. Bu benim canımı sıkmadı değil ama ses cıkarmadım yalnız işe basladıgından beri bana cok soguk. Dün ona bende çalıssam eve cıksak annen bakarmı cocuklara diye bir öneri sundum sormaz olaydım eve cıkarız ama annemlere 70 km uzakta biryere gidebiliriz ancak kırası ucuz oldugu için dedi bende iki cocukla tek kişi ilgilenmesi zor oluyor dediğimde zorlanırsan otobüse bin git annene gidemiyosan otur evinde gibi bir sürü seyler söyledi ben sinir oldum kızdım sonra hakaretler basladı seninle ugradsmam uykum var dedi uyudu sonra ben onun telefonunu aldım ve cinli bir bayanla yazısmasını gördüm kadının resmi var genc güzel bir bayan gecen hafta gittiği fuarda tanısmısmılar nasılsın beni tanıdınmi demiş eşim kadında tanımamıs sonra fuarda tanısmıstık falan demiş kadın tanımıs sonra birbirlerinin mail adresini almıslar esim cinden mal getirecek sanırım mevzu bu yalnız yabancı dilde konustukları için ben bu kadarını anladım. Dogum yapalı 3 ay oldu ben hala lohusalık psikolojisinde miyim yoksa aüphelenmem gereken bir durum var mı bilemiyorum bana yardım edin aiz olsanız ne düşünürdünüz.
Aksam cekebilirsem cekip atacagımçek yazışmaların fotosunu koy buraya tercüme edelim.
aynen yardici oluruz. esin belki gercekten sadece is icin yazmistir kadina.çek yazışmaların fotosunu koy buraya tercüme edelim.
erkeler karıları ökilolu çirkin vs fizisel özelliklerden değil evdeki curcunadan kaçmak içinde başka kadın bulabilirler ama sizin kocanız bu kadar tiyniyetsiz değildir.Bende öyle düşünüyorum eskiden cok iyi bir işim vardı fizigim bakımım düzgündu simdi iki bebek değil dısarı cıkmak sacımı taramaya vaktim yok kiloda aldım hali ile ikiz dogurdum 7 8 kilom kaldı bakımsızım artık eski resimlere bakıp simdi ki halime üzülüyorum bende o dünyaya acıldı gözü acıldı sanırım ama elden birsey gelmiyor.
Peki eşiniz size bu dönemde karaktersiz serefsiz köpek s. .. Git gibi kelimeler kullandı mıBen hamileyken eşim kendi isteği ile işi bıraktı,cıktı geldi eve bıraktım diye.Patronunun lafını kaldıramamısmıs,kiradaydık,faturalar ve karnımde bebegim,en kritik zamanları,deli gibi agladım...Kredi cekerim dedi oturdu.Krediyi neyle odeyecekti? Ve aylarca babam baktı bize..Ama asla ona sen kimsin demedim.Ve ya bana babam bakıyor demedim..Kalp yarası yapmayın birbirinize zor bir dönem.
Kavgalarımız oldu tabi, ama ben bu donemde seyi anladım,bir erkek için yuvasına yetememe hissi cok büyük bir yıkım oluyor.Peki eşiniz size bu dönemde karaktersiz serefsiz köpek s. .. Git gibi kelimeler kullandı mı
Erkeklerin hiçbirine güvenilmez iş ki fırsat bulsunlar belki öyledir nerden biliyoruz kierkeler karıları ökilolu çirkin vs fizisel özelliklerden değil evdeki curcunadan kaçmak içinde başka kadın bulabilirler ama sizin kocanız bu kadar tiyniyetsiz değildir.
Dogru gercekten ama biz 6 aydır bu durumdayız ve düzeltmek için yaptıgıkız bir plan yok ben sorunca da olay buralara kadar geliyor işte benimle düzgün bir sekilde konusup aklındaki seyleri söylese ben anlamayacak bir insan değilim oyle olsam simdiye coktan bitirmiştim ama onun tavirları cok canımı sıkıyor. Ben bunları düşünüyorum o gitmiş elin çinlilerine yavsıyorKavgalarımız oldu tabi, ama ben bu donemde seyi anladım,bir erkek için yuvasına yetememe hissi cok büyük bir yıkım oluyor.
Haklısınız ama bizim yüzeye cıkmamız içşn bşrseyler yapmamız lazım yoksa bu 3 sene sürecek borcumuz o kadar cunku dogumu bekledik artık bende bebeklerim de biraz da olsa toparlandı akısına bırakma sansımız yok bizim ben bebeklerimi bırakıp calısayım diyorum fikir sunuyorum sanki küfür ediyormusum gibi karsılık alıyorum ona zorda bana değil mi sankiesinizin savunulacak tarafi yok ama;
ise gireli daha 2 hafta olmus,
siz dogum yapali da 3 ay,
biraz acele etmiyor musunuz eski duzeninizi kurmak icin?
anliyorum cok zordur ailelerle yasamak, ama buyuk maddi zorluk atlasmissiniz, daha da yuzeye cikmamissiniz, biraz daha sabredin.
Cok dogru ama erkekler mutlu evliliklerinde de aldatıyor ben ona iyi davransamda suan gelmek istemediği bir evdeyiz nasılsa o annesınde diye düşünüp istediğini yapıyor sehir dısına yurt dısına gidiyor insanlarla samımı konusuyor belki bu ortamdan uzaklaşmak istiyor bende birsey demiyorum iyi davranıyorum aklı hiç bizde kalmıyor ben bunun önünü nasıl alacagımAldatmıyor olsa bile size karşı olan tavrı hiç hoş değil eşinizin... yeni çocuğu olmuş bir adam eşine eskisinden daha da çok değer vermeli bence.
Aldatma konusuna gelince şuan aldatmıyor olabilir ama ilişkiniz bu şekilde kötü giderse illa ki aklı başka birine kayar.. malesef erkekler genel olarak böyle ...
Hala aynı şeyi yapıyorsunuz. Kendinizi dolduruşa getirmeyin.Dogru gercekten ama biz 6 aydır bu durumdayız ve düzeltmek için yaptıgıkız bir plan yok ben sorunca da olay buralara kadar geliyor işte benimle düzgün bir sekilde konusup aklındaki seyleri söylese ben anlamayacak bir insan değilim oyle olsam simdiye coktan bitirmiştim ama onun tavirları cok canımı sıkıyor. Ben bunları düşünüyorum o gitmiş elin çinlilerine yavsıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?