Eşim artık benimle ilgilenmiyor,cok caresizim

askbirhayal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
7
0
36
İstanbul
ben yaklasik 2 yildir evliyim birbirimizi severek evlendik ve cok büyük zorluklarla esimin ailesi beni ilk basta hic kabul etmediler istemediler daha önceden basimdan bir evlilik gectigi icin sonra günün birinde esimin israrlariyla ikna oldular ama beni hic kabulenmediler gercekten sevmediler ilk baslarda esimle cok mutluyduk annesi aramizi nekadar acmaya calisada esim hep bana güc verdi hep yanimda oldu yaklasik 1 yildir esimi taniyamiyorum sanki o adam gitti yerine bambaska bir adam geldi artik benimle ilgilenmiyor bana hakaret ediyor hayvansin öküsün diyor ayi gibi oldun diyor bacaklarin sisman diyor oysaki evlendigimizden beri hic kilo almadim 1.58 boyunda 53 kg bir bayanim ve cok bakimliyim bu söyledikleri cok canimi yakiyor zayif bir kadin gördügünde kadin böyle olmali diyor yani gözü disarda diye düsünüyorum bu laflari hakaretleri kaldiramiyorum icimde firtinalar kopuyor insanin sevdiginden böyle laflar isitmesi cok aci beni begenmiyorsan ayrilalim diyorum hayir zayifla diyor 10 kilo vermeliymisim güzel olmam icin sonra harcamalarima karisiyor ben az para kazaniyormusum bisey alamazmisim beni arkadaslarinin yaninda asagliyor iki kez bana disarda tokat atti tartisma esnasinda ona olan bütün hisslerimi öldürüyor cok carezisim bütün bunlardan ailesine bahsettim bana abartiyormusum diyorlar evlilikte dayakta olurmus ben cok sicak sevgi dolu bir ailede büyüdüm böylesi seylere alisik degilim neyapmaliyim bilmiyorum bunlarda ne insan sevgisi var nede aile sevgisi cok soguk bir aile kayinvalidem sürekli dedikodu pesinde sürekli birileriyle ugrasiyor laflari cevirip iftira atiyor cevresine sizce ayrilmalimiyim bana akil verin neyapacagimi sasirdim gururum cok incildi icim paramparca bütün bunlari hak etmedim ben bütün ailemi arkadaslarimi birakip geldim burda kimsem yok esim eski arkadaslarimlada görüsmeme izin vermiyor kendimi cok caresiz hisediyorum benim yerimde olsaniz napardiniz ????

ne yapman gerektiğini biliyorsun , gerçekler acıdır ...ben mi napardım ? 10 çocuğum olsa o insan müsvettesinden yine de AYRILIRDIM, üstelik senin kadarını yaşamadan , senin gibi acaba demeden

boşa gitsin
ne diye kahrını çekiyorsun
çocuğunda yok maddi sorununda yok
hayret birşey ya adam sokakta tokat atıyor sana
daha neyini bekliyorsun bu herifin

ben yaklasik 2 yildir evliyim birbirimizi severek evlendik ve cok büyük zorluklarla esimin ailesi beni ilk basta hic kabul etmediler istemediler daha önceden basimdan bir evlilik gectigi icin sonra günün birinde esimin israrlariyla ikna oldular ama beni hic kabulenmediler gercekten sevmediler ilk baslarda esimle cok mutluyduk annesi aramizi nekadar acmaya calisada esim hep bana güc verdi hep yanimda oldu yaklasik 1 yildir esimi taniyamiyorum sanki o adam gitti yerine bambaska bir adam geldi artik benimle ilgilenmiyor bana hakaret ediyor hayvansin öküsün diyor ayi gibi oldun diyor bacaklarin sisman diyor oysaki evlendigimizden beri hic kilo almadim 1.58 boyunda 53 kg bir bayanim ve cok bakimliyim bu söyledikleri cok canimi yakiyor zayif bir kadin gördügünde kadin böyle olmali diyor yani gözü disarda diye düsünüyorum bu laflari hakaretleri kaldiramiyorum icimde firtinalar kopuyor insanin sevdiginden böyle laflar isitmesi cok aci beni begenmiyorsan ayrilalim diyorum hayir zayifla diyor 10 kilo vermeliymisim güzel olmam icin sonra harcamalarima karisiyor ben az para kazaniyormusum bisey alamazmisim beni arkadaslarinin yaninda asagliyor iki kez bana disarda tokat atti tartisma esnasinda ona olan bütün hisslerimi öldürüyor cok carezisim bütün bunlardan ailesine bahsettim bana abartiyormusum diyorlar evlilikte dayakta olurmus ben cok sicak sevgi dolu bir ailede büyüdüm böylesi seylere alisik degilim neyapmaliyim bilmiyorum bunlarda ne insan sevgisi var nede aile sevgisi cok soguk bir aile kayinvalidem sürekli dedikodu pesinde sürekli birileriyle ugrasiyor laflari cevirip iftira atiyor cevresine sizce ayrilmalimiyim bana akil verin neyapacagimi sasirdim gururum cok incildi icim paramparca bütün bunlari hak etmedim ben bütün ailemi arkadaslarimi birakip geldim burda kimsem yok esim eski arkadaslarimlada görüsmeme izin vermiyor kendimi cok caresiz hisediyorum benim yerimde olsaniz napardiniz ????

çaresiz değilsin eğer çocuğun olsaydı maddi gelirin olmasaydı ailen de seni kabul etmesydi sana destek olmasaydı
ozaman çaresiz olurdun

Bu yazılanlara inanamıyorum çok kızıyorum pardon ama 43.kg çöp gibi bir kadın mı olmalıymışsın acaba?
Henüz çocuğunuz yok anladığım kadarıyla, tavrınızı koyun kendine gelmezsen bu iş biter deyin Tabi bize söylemesi kolay geliyor olabilir hele ki benim gibi bekar olanlara ama böyle de gider mi?

evet bende ayrilmayi düsünüyorum daha fazla dayanamiyorum yeterince dayandim ailemde destekliyor onlarin yanina geri dönebilirim sadece milletin o aciyr gibi bakislari yokmu onlardan kactim hep yine basaramadi diycekler yine geri geldi en cok bundan kokrtum bunca zaman ve hep direndim tek istedigim mutlu bir evlilik bir bebekti ama olmadi baska fikirlere cok ihtiyacim vardi o yüzden burayi buldum sizinle paylasmak istedim cok tsk ederim beni yalniz birakmadiniz icin

ya sabır arkadsım iyi katlanıyorsun yine ben olsam önce zayıflarım sonrada ona bay bay derdim aklıma suan başka bişi gelmedi gıcık oldum çünkü hem sende onun kusurlarını söyle madem öylee birazda onun canı yansın

Resmen ağzım açık okudum konunuzu
ya arkadaşım sen hala ne yapıyorsun böyle bir insanın yanında
evlilik bumu bakdsana maşallah her şey var hakaret var dayak var
ee peki sinin canına kastınmı varr kusura bakmayın belki sert oldu yorumum
ama sinirlerim tavan yaptı resmen adam seni istemiyor gözü
dışarda apaçık belli etmiş işte yahuu seven adam karısına hakaret edermi?
tokat atarmı? sokakdaki kadınlara bakıyor ve örnek gösteriyor birde
yapmanız gereken belli arkanıza bile bakmadan gitmek hazır çocukta yokmuş madem
off

evet bende ayrilmayi düsünüyorum daha fazla dayanamiyorum yeterince dayandim ailemde destekliyor onlarin yanina geri dönebilirim sadece milletin o aciyr gibi bakislari yokmu onlardan kactim hep yine basaramadi diycekler yine geri geldi en cok bundan kokrtum bunca zaman ve hep direndim tek istedigim mutlu bir evlilik bir bebekti ama olmadi baska fikirlere cok ihtiyacim vardi o yüzden burayi buldum sizinle paylasmak istedim cok tsk ederim beni yalniz birakmadiniz icin

elalemin ağzı torba değil ki büzesin
sen herkesten önemlisin kendini düşün biraz

Bu kadar eziyet eden birisiyle ömrünü tüketme derim..Çünkü bir eşin böyle bir davranış sergilemesi gerçekten çok kötü bir durum..Uzaktan okuyarak bile üzüldüm bu duruma ki sen yaşayarak daha çok üzülüyosundur eminim..Bu şekilde eziyetlerine katlanmaya devam edersen kendine olan saygınıda yitirirsin..Hayatta hiçbirşey kendi benliğinden daha önemli değil bence..Alıp karşına konuşabileceğin bir eşin olsaydı al karşına konuş rahatsızlıklarını dile getir derdim ama bu davranışlarını sergileyen birisinin alıp karşına konuşmaylada iflah olabileceğini zannetmiyorum..Yinede hayat senin tabiki en doğru seçimi kendin yapabilirsin canım..Allah kolaylık versin..

kusura bakma canım ama kocan o sana söylediği lafların hepsini kendisi hak etmiş. ne demek tokat atmak ya, hem de milletin içinde. bence eşinin psikolojik problemleri var dikkat et kendine, dengesiz bi tipe benziyo

ben zaten coktan ben degilim ben gibi davranamiyorum ona nekadarda rahatsizligini belirtsen anlamiyor canim ya ya ya tabi tabi diyip geciyor ben rol yapiyormusum ilgi görmek icin bence bütün normal insanlar eslerine ilgi gösterir bu gece 12 de erkek arkadaslarini eve topluyor ben yatmak zorundaymisim arkadaslari geliyormus sabaha kadar oyun oynuyorlar benim icin ayiracak zamani hic yok neden benimle evlendi neden basimi yakti bunun cevabini bulamiyorum arkadaslar

ben zaten coktan ben degilim ben gibi davranamiyorum ona nekadarda rahatsizligini belirtsen anlamiyor canim ya ya ya tabi tabi diyip geciyor ben rol yapiyormusum ilgi görmek icin bence bütün normal insanlar eslerine ilgi gösterir bu gece 12 de erkek arkadaslarini eve topluyor ben yatmak zorundaymisim arkadaslari geliyormus sabaha kadar oyun oynuyorlar benim icin ayiracak zamani hic yok neden benimle evlendi neden basimi yakti bunun cevabini bulamiyorum arkadaslar

kesinlikle psikolojik sorunları var bence..sana hiç söz hakkı tanımayarak bırak sevgiyi saygı bile göstermiyo sana :(
boşuna vaktini kaybetme bence etraf ne der diyede düşünme sonuçta senin bu yaşadıklarını elalem değil sen yaşıyosun acısınıda sen çekiyosun..

Sevgili arkadaşım sıkıntını okudum ve çok üzülmek için sadece okumak bile yetti ki sen bunu yaşıyorsun..o insan vasfıyla dolaşan kişiye bir saniye bile katlanmanı gerektirecek bir sebep yok bence, şükret ki çocuk yok..en önemlisi de sana destek olucak bir ailen var ve sakın insanların ne diyeceğini düşünme, çünkü herkes kendi için yaşıyor, sen sadece seni düşün ve bu dünyada senden bir tane daha olmadığını..geriye dönüp baktığında mutsuz bi şekilde boşa geçirdiğin zamanı geri getiremiyeceğin için bir kere daha kızıcaksın kendine..etraftakiler bir hafta bir ay konuşurlar sonra konuşucak başka bi konu nasılsa bulurlar kendilerine, bu yüzden bunuda dert etme ve sadece kendini düşünüp zarardan dön derim..Allah yardımcın olsun inşallah..

Arkadaşım konunu üzülerek okudum evlilikten yana şansın yok belli ki

Hep bu Dünyada iyiler eziliyor hor görülüyor Allah yardımcın olsun inş :16:

eşiniz boşanmanın temelini sağlam bir şekilde attığını düşünüyor.
boşanmak için zemin hazırlıyor gibi geldi bana!
bence siz daha önce davranın ve o insan kılığındaki varlığın kötü hakaretlerinden tokatından kurtulun..
herşey geçer dil yarası geçmez derler.
ne dayak geçer ne dil yarası..
bir an önce kendi hayatınıza bakın.o kadar hakareti okurken ben bile utandım çok yazık.
Allah yardımcınız olsun.

arkadasım durdugun kabahat senı baglayacak bişiy yok cocuk yok bence hemen caresıne bak ve bu süre zarfında bir psikologtan yardım iste

eşin senin 2.evliliğin olduğu için ondan vazgeçemeyeceğini düşünüyor bence.
gidip de boşanma davası açabilmen ona göre imkansız.
seni sindirmeye çalışıyor bu yüzden.
madem ki ailen var arkanda, boşan.
dikkat et bebek falan da olmasın.
bu dünyaya 1kere geldik, başka bir hayatımız olmayacak.
gerekirse bir daha evlenme, çalış ayaklarının üzerinde dur ama o adamın yanında durma.
çok üzüldüm yaşadıklarına gerçekten.

canım , bence de 2. evliliğin olduğu için bu kadar rahat. Sen de sanırım eski ortamına dönmek istemiyorsun ki bu çok doğal..Malum dedikodu, mahalle baskısı vs.. Ben olsam ne yapardım? O insan bozuntusunu tabii ki terkederdim, senin kalbini bu kadar yaralamış bir insanla evlilik devam edemez.Ama ondan önce imkanım var ise bi köşeye biraz para atardım, artık 2. evlilikten sonra ailemin yanına dönmektense kendi hayatımı kurup aile de dahil kimseye minnetim olmadan yaşamaya çalışırdım. Bilmiyorum ne kadar doğru düşünüyorum ama.Böyle durumlarda kadın erkek eşitsizliği iyice acımasız yüzünü gösteriyor :95:

Back
X