Eşim artık benimle ilgilenmiyor,cok caresizim

sizce bisey demeden cekip gidimi??? piskolojik tedaviye basvurucam zaten ayrilir ayrilmaz kendimi toparlamam gerekiyor tatile falan cikicam ben hep safligimdan kaybettim arkadasim ilk evliligim ihanet yüzünden bitti sadece 6 ay sürmüstü zaten ben sevnce tam sevenlerdenim sevince herseyi yaparim herseyi göze alirim karsimdakini mutlu etmek icin simartirim esimi bu benim yalnisim belkide benim birseyde gözüm yok tek istedigim mutluluktu sükürler olsun iyi bir ailede büyüdüm yokluk cekmedim esimse benimle nisanlandiktan snra calismya basladi ozaman para gördü simdi iyi kazaniyor biraz sonradan görme oldu belkide bilemiyorum kafamdaki sorularin cevabini bulamiyorum benimle neden evlendi madem beni üzecekti neden degisti ben sadece bir hevesmiydim onun icin normal bir insan gece arkadarlarini eve toplarmi sizce

bence sizi asıl korkutan ikinci kez boşanmak... merak etmeyin, insanlar birinci gün konuşur, ikinci gün konuşur, üçüncü gün başka bi konu bulur. hepsi sadece sizi ilgilendirir, kimseyi değil. hiçkimse için bir gününüzü daha zehir etmeyin kendinize.

Canim okudumda icim burkuldu
benimde ikinci evliligim boyle seylerle karsilasmasamda
az cok anliyorum seni
milletin aciyan bakislari umurunda olmasin onlar kendilerine acisinlar
hersey KOCA demek degil
bak bu sozleri sarfetmek kolay degil ama inan bana
su an hamileyim fakt basima gelse cekmezdim
haddini bildir! ailen seni sicak bir ortamda buyuttu
bu tur bir aileye karsi ezilmen icinmi?!
basin dik olsun ve boyle seylere musade etme!
sana elini kaldiramaz seni asagilayamaz buna hakki yok
kilonda bir sey yok kilo dahi almamissin ustelik
alsan bile soylenmeyecek seyler
bunlara net bir sekilde soyle
cocukmusun sen arkadaslari gelecek diye seni yatiriyor?
ya cok ciddi sekilde soyluyorum kesinlikle bas kaldir
ezdirme kendini!!! ikinci degil dorduncu evliligin bile olsa!!

yawrum çok üzüldüm durumuna ama bak sana bi önerim olacak aklını kullan tek yapman gereken şey bak beni sakın yalnış anlama ama onu annesinden yani kayın validenden uzak tutmaya çalış çünkü bende buna benzer bişiy yaşadım sen yokken kocanı sana karşı doldururup senle tartışmanı istioo ben çok duydum böyle asla annesiyle tek bırakma bide sizin tartışıp kavgalarınız hep hoşlarına gider bu bi gerçek yani boşanmak çok kolay ama eskisi gidince bakalım nasıl biri gelecek bide sen seviosun niee mücadele etmiycenki eminim oda seni sevio çünkü sen boşanalım diyomuş o istemioo biraz mantıklı ol bak bide sna aslında farklı bişiyler den daha bahsedmek istiyorum ben inanaıyorum sizleri bilemem ama kız size büyü yapılmasın valla bak herşey olabilir kaynanı anlatıgına göre herşey beklenir valla.ama şunu unutma güzelim mücadele et bitirmek çok kolay ama sen güçlüsün erkegini degiştirebilirsin beni ekle bak özelden yazışalım senle başımdan geçen bişiyi anlatıyımda sen karar ver ne olduguna

Sen az kazanıyorsun birsey alamazsın mı? :53:
Ayı , öküz hele bir de dısarda tokat! :57:
Ailesi zaten sizi istememis kafa yapıları da hala bi hayli geri de , evlilikte olur böyle seyler!
Koca bu döverde , severde. Sasırma hatta alıs! :27:

icim ciz ederek okudum.senden kiymetli degil hicbirsey bunu unutma..bunu unuttugun an,kaybedersin..cok sanslisin ki cocukta yok.isin icinde hem psikolojik hemde fiziksel siddet var..saygi,sevgi bitmis.ben buna evlilik demiyorum..

Ben bekarım ama sana birini anlatacam. Benim abla gibi gördüğüm bi kızdı, o da cok iyi niyetli ve aile ortamında büyümüş bi kız. İki kere evlendi maalesef o da şiddet, dul olarak alınmış olma hakaretleri, kayınvalide terörü hepsini yasadı. Bosandı. Ailesinin yanına da sıgamadı ama bu arada aklına yurtdısına gitmek gelmişti. Ben de yardım ettim ingilizce vs işlerinde. Şimdi kendi başına Kanada da mutlu tr ye dönse istediği şehirde güzel maaşlı bi işi olur.
Sana hemen git boşan ya da yurtdısına git vs demiyorum. Otur bi düşün ne yapsan mutlu olurdun? Bişeyler yaparak başla ister bi kenara para koy (annen adına filan hesap açtır) ister yapmak isteyip yapamadıgım spora ensrümana vs başla. Eşine açık bi şekilde bu şekilde sürdüremeyeceğini ve yaptıgı tokat, arkadaşları cagırma gibi şeyleri mutlaka konuş. Konuş ki sonradan bi denesemiydim deme muhtemelen bişeyi değiştirmeyecek ama olsun.
Bi süre koy derim 6 ay 1 sene en fazla. Kendini ölç, biç bitirmen gerektiğine inanırsan o dakikada yeni bir hayat için tüm hazırlıklarını yapmış olarak eşyalarını alıp çıkabilesin o evden...

ben zaten coktan ben degilim ben gibi davranamiyorum ona nekadarda rahatsizligini belirtsen anlamiyor canim ya ya ya tabi tabi diyip geciyor ben rol yapiyormusum ilgi görmek icin bence bütün normal insanlar eslerine ilgi gösterir bu gece 12 de erkek arkadaslarini eve topluyor ben yatmak zorundaymisim arkadaslari geliyormus sabaha kadar oyun oynuyorlar benim icin ayiracak zamani hic yok neden benimle evlendi neden basimi yakti bunun cevabini bulamiyorum arkadaslar

Benim için film burada kopar...

ben yaklasik 2 yildir evliyim birbirimizi severek evlendik ve cok büyük zorluklarla esimin ailesi beni ilk basta hic kabul etmediler istemediler daha önceden basimdan bir evlilik gectigi icin sonra günün birinde esimin israrlariyla ikna oldular ama beni hic kabulenmediler gercekten sevmediler ilk baslarda esimle cok mutluyduk annesi aramizi nekadar acmaya calisada esim hep bana güc verdi hep yanimda oldu yaklasik 1 yildir esimi taniyamiyorum sanki o adam gitti yerine bambaska bir adam geldi artik benimle ilgilenmiyor bana hakaret ediyor hayvansin öküsün diyor ayi gibi oldun diyor bacaklarin sisman diyor oysaki evlendigimizden beri hic kilo almadim 1.58 boyunda 53 kg bir bayanim ve cok bakimliyim bu söyledikleri cok canimi yakiyor zayif bir kadin gördügünde kadin böyle olmali diyor yani gözü disarda diye düsünüyorum bu laflari hakaretleri kaldiramiyorum icimde firtinalar kopuyor insanin sevdiginden böyle laflar isitmesi cok aci beni begenmiyorsan ayrilalim diyorum hayir zayifla diyor 10 kilo vermeliymisim güzel olmam icin sonra harcamalarima karisiyor ben az para kazaniyormusum bisey alamazmisim beni arkadaslarinin yaninda asagliyor iki kez bana disarda tokat atti tartisma esnasinda ona olan bütün hisslerimi öldürüyor cok carezisim bütün bunlardan ailesine bahsettim bana abartiyormusum diyorlar evlilikte dayakta olurmus ben cok sicak sevgi dolu bir ailede büyüdüm böylesi seylere alisik degilim neyapmaliyim bilmiyorum bunlarda ne insan sevgisi var nede aile sevgisi cok soguk bir aile kayinvalidem sürekli dedikodu pesinde sürekli birileriyle ugrasiyor laflari cevirip iftira atiyor cevresine sizce ayrilmalimiyim bana akil verin neyapacagimi sasirdim gururum cok incildi icim paramparca bütün bunlari hak etmedim ben bütün ailemi arkadaslarimi birakip geldim burda kimsem yok esim eski arkadaslarimlada görüsmeme izin vermiyor kendimi cok caresiz hisediyorum benim yerimde olsaniz napardiniz ????

Bir kere boyuna ve kilona bakıldığında gayet ideal bir Türk kadını görüntüsündesin. Senin de bunun farkında olmana ve eşinin özgüvenini yitirmene sebep olamamış olmasına sevindim.
Diyelim kilo verdin, adamın istediği forma girdin. Yarın kilolu kadınları beğenmeye başlarsa ne olacak, bu defa da kilo mu alacaksın..Bunun sonu yok, mantığı da yok..Anlamı da yok..

E peki, ya snein beklentilerin.. Sana el kaldırıyor, hem de insanların içinde.. Hakaret ediyor..Dmek az kazanıyormuşsun, hımm en az ne kadar kazanmalıymışsın peki..

Onun ailesi dayak olayını normal karşılayabilir,şaşırmadım. Neticede bu adamı o insanlar yetiştirmedi mi.. Peki senin ailene bahsettin mi? Onların desteği var mı?

Senin yerinde olsam mümkünse bir müddet uzaklaşırdım o evden, o adamdan..
Hatta ben daha radikal birşey yapardım da, sana direkt onu tavsiye etmek istiyorum yazdığın birkaç satırdan yola çıkarak ve bütününü bilmeden..

evet belkide ikinci kez bosanmak beni korkutuyor bilemiyorum dün bir piskologa bas vurdum tek basima basarabilecegimi sanmiyorum dün aksam ona eserinle mutlu ol dedim bana sen sadece rol yapyiorsun bir bokun yok dedi ben ise yaramaz kadinin tekiymisim onunla iliskiye girmiyorum diye nasil yapimki icim ona karsi bukadar kirginken nasil onunla birlikte olim olmuyor bu durumda ise yaramaz kadin oluyorum herseyin üstesinden gelecegim annem bana bidaha el kaldirdiginda hemen onu aramam söyledi gelip beni alicak annesi 2 haftadir birkere aramadi beni nasilim diye ama oglunu hergün gibi ariyor telefonundan takip ettim kadariyla normal bir kayinvalide oglunu desteklermi böyle bir durumda son günlerimizi yasiyoruz ama dogru zamani bekliyorum gitmek icin cünkü biliyorum oda aileside beni sucluycak bu olaylardan ama buda umrumda degil allah görüyor biliyor neyin ne oldugunu yanimda oldugunuz icin sagolun arkadaslar desteginize cok ihtiyacim vardi sagolun

ben yaklasik 2 yildir evliyim birbirimizi severek evlendik ve cok büyük zorluklarla esimin ailesi beni ilk basta hic kabul etmediler istemediler daha önceden basimdan bir evlilik gectigi icin sonra günün birinde esimin israrlariyla ikna oldular ama beni hic kabulenmediler gercekten sevmediler ilk baslarda esimle cok mutluyduk annesi aramizi nekadar acmaya calisada esim hep bana güc verdi hep yanimda oldu yaklasik 1 yildir esimi taniyamiyorum sanki o adam gitti yerine bambaska bir adam geldi artik benimle ilgilenmiyor bana hakaret ediyor hayvansin öküsün diyor ayi gibi oldun diyor bacaklarin sisman diyor oysaki evlendigimizden beri hic kilo almadim 1.58 boyunda 53 kg bir bayanim ve cok bakimliyim bu söyledikleri cok canimi yakiyor zayif bir kadin gördügünde kadin böyle olmali diyor yani gözü disarda diye düsünüyorum bu laflari hakaretleri kaldiramiyorum icimde firtinalar kopuyor insanin sevdiginden böyle laflar isitmesi cok aci beni begenmiyorsan ayrilalim diyorum hayir zayifla diyor 10 kilo vermeliymisim güzel olmam icin sonra harcamalarima karisiyor ben az para kazaniyormusum bisey alamazmisim beni arkadaslarinin yaninda asagliyor iki kez bana disarda tokat atti tartisma esnasinda ona olan bütün hisslerimi öldürüyor cok carezisim bütün bunlardan ailesine bahsettim bana abartiyormusum diyorlar evlilikte dayakta olurmus ben cok sicak sevgi dolu bir ailede büyüdüm böylesi seylere alisik degilim neyapmaliyim bilmiyorum bunlarda ne insan sevgisi var nede aile sevgisi cok soguk bir aile kayinvalidem sürekli dedikodu pesinde sürekli birileriyle ugrasiyor laflari cevirip iftira atiyor cevresine sizce ayrilmalimiyim bana akil verin neyapacagimi sasirdim gururum cok incildi icim paramparca bütün bunlari hak etmedim ben bütün ailemi arkadaslarimi birakip geldim burda kimsem yok esim eski arkadaslarimlada görüsmeme izin vermiyor kendimi cok caresiz hisediyorum benim yerimde olsaniz napardiniz ????

Arkadasim kendinizi hic ama hic sulamayin,mashAllah kilonuz,boyunuz cok guzel fazlasi, eksigi yok, bunlar bahane, soyleyin sacmalamasin.10 kg vermen lazimmiz bu adam kendine kurdanmi ariyor, sinirlerim kalkti..konusun kendine ceki duzen versin yoksa boyle gitmeyecegini belirtin, ne insanlar var Allahim yaaa...

Nebicim bir varlik bu kendini bilmez bazi erkekler,Allah akil fikir versin...:53:

bebegim bak neler var neler var ben sana başta dedim hani mücadele et eşini madem seviosun dedim yaa bence kim nederse desin anneni ara ve git ordan çünkü bianlık sinirle allah korusun sana kalıcı bi zarar bile verebilir ama ben eminimki onu sen daha önce bi evlilik yaptıgın için bide seni fazla istemedikleri için hep dolduruyo oyüzde öyle davranıo bence vallahi beni yanşlış anlamayın ama ben yaşadım buna benzer bişiy böyle insanlar aile yıkılacak die düşünmezler bazıları yanındaki insanlara eziyet etmeyi sever giderken de allahından bul ben sende mutluluk aradım dee sende tatma o mutlulugu de çık git o ewden eger o seviosa zaten eşşek gibi gelecek peşinden

öküz mü d,yor ayı gibi mi oldun diyor yok artık seven insan ne bileyim yada saygı duyan bir insan sana asla böyle şeyler demez.hadi diyelim sevmiyor o dışarda baktıgı kadınlara duydugu saygı kadar bile değerin yok o adamın gözünde.bırak insanların ne düşüneceğini ve boşan o adamdan.yuh artık ya neymişsin sen objemisin de seni bide utanmadan diğer kadınlarla kıyaslıyor öylemi.sende de bakalım erkek dediğin böyle olmalı vs vs.çok sinirlendim çok ...

cok üzüldüm senin adına gercekten...bu insan sana olan bütün sevgisini vede saygısını kaybetmıs...daha sen orda ne duruyosun ki??bide senle birliıkte olmak istiyoo terbiyesiz...önce sana tokat atıyo,sonra koynuna almak istiyoo..bu ne cürret??bu ne cesaret!!!sen onla bırak birlikte olmayı,aynı evde bie durma..yeterince seni senden etmiş zaten okuduguma göree...daha ne olsun!!bu böyle devam edemez arkadaşım....bu insanında degısecegını hic sanmıyorum.....aklını basına al...ailende destekmişş işte..daha ne istiyosun??allahtan cocuk yok..olmasında dikkat et aman...ha bu arada yurtdışında mısın?hangi ülkede?ve yaşını merak ettim cnm.....sevgilerr

umarim hakimda hayirlisi olur en dogru zamanda gidicem evet almanyada yasiyoruz avusturyadan nürnberge gelin gittim aileme uzagim buradada kimsem yok akrabam tanidigim falan

ya bunlaar ne istiyolar.. anlamiyorum .. sanki bulunmaz hint kumasi.. ne bicim nefstir bu yaa.. hadi tmm bosadinda kotu davrandinda.. gelen ne gelicek.. sanki manken gelicek.. ee manken gelse nolacak?? yine ayni tas ayni hamam.. aynaya bakmasini bilsinler once.. kendi komplekslerini baskasina yansitmasinlar.. karde shic uzulme.. inan bana takma bilee.. yuz verdikce tepeye cikiyolar.. hakkinda hayirlisi olsun... dunyada sadece o yok.. dusmez kalkmaz bir Allah.. sabret edebildigin kadar rabbim hakkinda en hayirlisini nasip etsin.. gun gelir devran doner.. :59:

ya deli oldum burada inan ya hem bunları yapıyo hemde birlikte olmak istiyo ha ,hani fil gibisin diyodu noldu bir anda çekici bi kadınmı oldun gözün de ne sinir bir adam ya..:57: bu seni bastırmaya çalışıyo sana kendini değersiz güçsüz hissettirmeye çalışıyo canım tecrübeyle sabittir.Sakın kendini üzme,evde de hep kendini beğen aynanın başında şarkı söyle sonrada ayy ne kadar güzelim de oda duysun allahım şükürler olsun sana beni böyle mükemmel yarattın diye de,o bişey söylerse inadına duyma cevap verme şarkına devam et canım

simdi gunah almak istemem ama esine buyu yapmis olmasinlar :S

ailesi istemedi kabullenemedi diyorsun

avrupada bile turkler hala bu islerle ugrasiyor, duyuyorum. olmaz olmaz deme

hiç hiç hiç mantık filan aramayın,öküzlüğün daniskalığını o yapıyor....çok bile katlanmışsınız,derhal boşanın...bu adamdan ne köy olur ne kasaba...

Back
X