- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi askbirhayal
bu adamdan ne ilgisi ne sevgisi bekliyosun, hayır tüm küfür ve dayaklardan sonra seninle ilgilense, samimiyetine inancakmısın, herkes hata yapabilir, dönülmez bi yolda değilsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende ayrilmayi düsünüyorum daha fazla dayanamiyorum yeterince dayandim ailemde destekliyor onlarin yanina geri dönebilirim sadece milletin o aciyr gibi bakislari yokmu onlardan kactim hep yine basaramadi diycekler yine geri geldi en cok bundan kokrtum bunca zaman ve hep direndim tek istedigim mutlu bir evlilik bir bebekti ama olmadi baska fikirlere cok ihtiyacim vardi o yüzden burayi buldum sizinle paylasmak istedim cok tsk ederim beni yalniz birakmadiniz icin
arkadaslar ben evden ayrildim carsamba günü yine kavga ettik tartisktik annesi yüzünden bana S***** G** (Defol) dedi bende gittim simdi ailemin yanindayim simdi hergün ariyoru yalvariyor geri gel diye pismanim diye ama ben artik dönmicem gelirsen sen benim yanima gelirsin dedim tekar ayni cehennemi yasiyamam kendimi öldürücem diyor sensiz olamam diyorr icim aciyormu aciyor belkide kan agliyor ben böyle olsun istemedimki ben sadece mutlu olmak istedim bi bebegimiz olsun mutlu huzurlu yasayalim istedim ama olmadi annesi dedi telefonda onun oglu zaten daha iyisini hak ediyormus 2 ay aglayip unuturmus beni sonra daha iyisini alicakmis ogluna zaten bastan bellimis böyle olacagi onu terk edicegim her dayak yiyen kadin evdenmi gidermis bi sürü seyler saydi yani beni sucluyorlar buda daha cok canimi sikiyor ben katlandim dayandim daha fazla katlanamadim simdi piskolojik tedavi görüyorum okadar yikildimki anlatamam
arkadaslar ben evden ayrildim carsamba günü yine kavga ettik tartisktik annesi yüzünden bana S***** G** (Defol) dedi bende gittim simdi ailemin yanindayim simdi hergün ariyoru yalvariyor geri gel diye pismanim diye ama ben artik dönmicem gelirsen sen benim yanima gelirsin dedim tekar ayni cehennemi yasiyamam kendimi öldürücem diyor sensiz olamam diyorr icim aciyormu aciyor belkide kan agliyor ben böyle olsun istemedimki ben sadece mutlu olmak istedim bi bebegimiz olsun mutlu huzurlu yasayalim istedim ama olmadi annesi dedi telefonda onun oglu zaten daha iyisini hak ediyormus 2 ay aglayip unuturmus beni sonra daha iyisini alicakmis ogluna zaten bastan bellimis böyle olacagi onu terk edicegim her dayak yiyen kadin evdenmi gidermis bi sürü seyler saydi yani beni sucluyorlar buda daha cok canimi sikiyor ben katlandim dayandim daha fazla katlanamadim simdi piskolojik tedavi görüyorum okadar yikildimki anlatamam
ya bu nasıl yorum ...ohhh aferim kızz iyi yapmışın bak ben sana dedim varya kaynanan sana kesin büyü yaptırdı oglunu doldurup senden sogutuyodu şimdii de adam baktıki gitii pişman olduu bazı erkekler saftır nereye çeksen oraya gider anası çekiyodu oda gidiodu bunu bil ama sen ısrarcı ol anneme yakın oturursak oluruz de gelirse devam et bence seni seviyo