• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim artık benimle ilgilenmiyor

Al karsina konus.derdi neymis diye.bide erkek tafrasi cekme canim .hem cocuk dogurup hayatimizi bir kenara iticez hemde beyefendilerin tafrasini cekicez. Yok oyle biseykendini hic oyle duygusal olarak hirpalatma.
konuşulmuyorki konuşunca ben suçlu oluyorum. çocuğun bütün sorumluluğu bende bunu dillendirdiğimde kavganın içinde buluyorum kendimi. belkide çocuğun sorumluluğundan kaçmak için böyle davranıyordur aklıma gelmiyor değil

Kom
ben sanırım kolay olan yolu tercih ediyorum hiç uzun vadeli düşünemiyorumki
Dostum zaten uzun vadeli düşünemediğimiz için sık sık bu çıkmazda debeleneceğiz. Eğer biraz daha farklı açılardan bakıp farklı yöntemlere başvurabilseydik şuan böyle dertlerimiz olmazdı.
Bazen yaşadığım sorunları ertesi gün düşünüyorum zihnimde farklı tepkiler verdiğimi düşünerek yenide n yazıyorum senaryoyu. Tabi öyle farklı bitiyor ki filmin sonu.

Bence kendını bırakma sürekli ona hayatının merkezi hissini verme , kendıne bak,kuaföre git, arkadaş çevren varsa dışarı çık,alısverıs yap,canım evet çocuk sorumluluk bazen yemek yemeye bile fırsat olmuyor ama bu odunlar bundan anlıyor öyle olunca dıkkatlerı cekılıyor
Sabahtan aksama kadar evde kalıp yemek,ütü,temızlık gelince cabası bız kadınların ıstedıgı bır gülüş bunuda çok görürler ,fedakar Kadından seven esten çok evde bile kaçan kovalanan,gezen es daha kıymetlı çünkü daha gizemli geliyor
Bırde esınle sureklı Tartışma Sabırlı ol içinden patlasanda Güler yüzünü eksik etme ne Zamanki iyi kıvama geldi burnundan fitil fitil getırırsın

canım aklına kurt düşürmek istemem, bu yazdığımı da okuduktan sonra unut ama başkası da olabilir ya.

yani bir erkek yoğunluktan dolayı özel ilgi gösteremiyorsa sevdiği kadına, "o günleri unut" demez.

sanki birinin odağında oynuyor gibi geldi bu.

bu konuda yapabileceğin şey şu, güzelleş.
gül, oynaş, fingirdeş eşinle.
ama hep çok neşeli ol. takmıyor gibi davran.
bekara karı boşamak kolay, benimki o hesap bir anlatım. bir bebek varken, bir de iş varken nasıl yapabilirsin bilmiyorum.

yeni kıyafetler diye düşünme. saçını bi gün diğer tarafından ayır mesela ya.
biraz değiş hani.

tekrar hatırlasın senin onun kadını olduğunu.

sen ona bir hediye verdin, ceza değil. bebek doğduktan sonra sana boyle davranmasının hiçbir telafi edici sebebi olamaz.

bazı arkadaşlar doğum sonrası erkekler depresyona giriyor demiş öyle de olabilir,

ama bunu özgüvenini yeniden kazanarak aş.

tabak çanak fırlatma. hep olumlu ol, hatta takmıyor gibi ol.

bu çok uzun süre gitmez, bir zaman sonra ya o düzelir, ya sen patlarsın.

o güne kadar idare edebilirsin değil mi? bir yol sonuçta bu da.

ve iyi bir yol. genelde kazandırır.

Bence kendını bırakma sürekli ona hayatının merkezi hissini verme , kendıne bak,kuaföre git, arkadaş çevren varsa dışarı çık,alısverıs yap,canım evet çocuk sorumluluk bazen yemek yemeye bile fırsat olmuyor ama bu odunlar bundan anlıyor öyle olunca dıkkatlerı cekılıyor
Sabahtan aksama kadar evde kalıp yemek,ütü,temızlık gelince cabası bız kadınların ıstedıgı bır gülüş bunuda çok görürler ,fedakar Kadından seven esten çok evde bile kaçan kovalanan,gezen es daha kıymetlı çünkü daha gizemli geliyor
Bırde esınle sureklı Tartışma Sabırlı ol içinden patlasanda Güler yüzünü eksik etme ne Zamanki iyi kıvama geldi burnundan fitil fitil getırırsın
evet böyle arkadaşlarım var biliyorum kocaları gözlerinin içine bakıyor ben de artık değişime başladım alışveriş yaptım bundan sonra hep yapacağım

Back
X