- Konu Sahibi Simay_Maysa
-
Ya da sen abartiyorsun. :) cunku kadinlar farkeder.Yakisikliysa kadinlarda hoslaniyorsalar bir tepki verir.
Tabi ki herkes hoşlanıyor bakışlarından vs demek istemiyorum ama kızgın bakışlar yada rahatsız olup arkasını dönen vs bi şekilde tepki veren kimseye ben denk gelmedim.
Bu durum diğer arkadaşların yukarı da bahsettiği gibi farklı sebeplerden kaynaklanıyor olabilir
Çok üzücü bi durum, ama sizi haketmemis besbelliEski eşim tam öyleydi. Göz çapkınıyım sadece derdi ama değildi. Zaten aldatıp metresiyle evlenmesinden belli oldu
Ben de öyle düşünüyorum artık. Benim hatam her şeyi alttan alıp güvenmek oldu. Asla yapmayın bunu.Çok üzücü bi durum, ama sizi haketmemis besbelli
Artık rezalet mi rahatsızlık mi işin içinden çıkamıyorum hanımefendi. Ama doğrudur, gününüzde herseyi psikolojik deyip kapatır olduk.. Ne yazık ki...Eşiniz takıntılı değil rezil
Artık her türlü rezilliğin, ahlaksızlığın adı psikolojik rahatsızlık oldu!
Eşiniz takıntılı değil rezil
Artık her türlü rezilliğin, ahlaksızlığın adı psikolojik rahatsızlık oldu!
Bence de insallah hatta birinin kocasi agzini yüzünü dağıtır da görür dikizlemek neymiş valla ben konu sahibine şaştım kaldim kocam kadinlari dikizliyor nedir ya düşünsenize eşinizle dışarı çıkıyorsun etrafi kesiyor kaşı gözü durmuyor acaba konu sahibi boyle yapsa ne olurdu kocasi ne tepki verirdiTakıntı değil adam bildiğin taciz ediyor başka kadınları, benim otobuste başıma geldi adam birde yaşlıydı şaşımısınız dedim hayır dedi ozaman ne dik dik bakıyorsunuz demiştim, inşallah öyle birine denk gelirde utancından kıpkırmızı olur, size buyuk saygısızlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?