Eşim aşırı, hatta takıntılı şekilde etrafını dikizliyor

Bakılan kadınlar kim bilir nasıl rahatsız oluyordur.Sizden de öte o kadınlara yazık.Bence de tedavi terapi bir sekilde cözüm.Yarın bir gün baktıgı kadının yanında eşi olur sevgilisi olur olay büyür

Ya da sen abartiyorsun. :) cunku kadinlar farkeder.Yakisikliysa kadinlarda hoslaniyorsalar bir tepki verir.

Tabi ki herkes hoşlanıyor bakışlarından vs demek istemiyorum ama kızgın bakışlar yada rahatsız olup arkasını dönen vs bi şekilde tepki veren kimseye ben denk gelmedim.

Bu durum diğer arkadaşların yukarı da bahsettiği gibi farklı sebeplerden kaynaklanıyor olabilir

Anladim.Bilmiyorum kotu bir durum.Normal bakmasi baska bir sey ama kizlara kilitlenmesi baska bir sey.Ben de rahatsiz olurum.

Bazı erkeklerin hamurunda var işte. Dürtüsel şekilde farkında bile olmadan kayıyor gözler demek ki. Ne yapılır nasıl düzelir bilmiyorum ki, uyardığınız halde devam ediyormuş.ama çok sinir bozucu gerçekten.

allah yardımcınız olsun. çok zor ve sinir bozucu bir durum.
karşı atağa geçseniz? ama çaktırmadan.

örneğin telefonunuzda arama motoruna adonis kası yazın, görsel aratın. sonra ekran o haldeyken hemen ekran kilidi koyup, eşinize aa dur bilmem neye telefondan bakalım deyip ekran kilidini açın, son sekmede çıksın o görseller. utanmış gibi yapın sonra da ne var canım diye dayılanın.

alışveriş merkezinde o bir kıza bakarken siz de kendi kendinize söylenir gibi 'oha adamın kaslarına bak, yuh adamda ne güzel göz var, vücudu ne kadar sportif' gibi şeyler söyleyin. o duyunca da yok ya birşey demedim vs diyin.

bırakın o sizi kontrol etmek zorunda kalsın, sağa sola bakmaya fırsat bualamasın.

Eski eşim tam öyleydi. Göz çapkınıyım sadece derdi ama değildi. Zaten aldatıp metresiyle evlenmesinden belli oldu

Hic hoş deil ama yaa adam saglam kötek hakediyor baskası sizi ole suzse hosuna gdermı

Takıntı değil adam bildiğin taciz ediyor başka kadınları, benim otobuste başıma geldi adam birde yaşlıydı şaşımısınız dedim hayır dedi ozaman ne dik dik bakıyorsunuz demiştim, inşallah öyle birine denk gelirde utancından kıpkırmızı olur, size buyuk saygısızlık

Peki cok merak ettiğim birsey var konu sahibi şimdi senin eşin rezil ve sapık psikolijinin yok takıntının ardına siginmayin.Bir başkasının eşine cocuguna bakan bir kocayla ki yanında sen varsin nasil devam ediyorsun aklim almadi ama neyse sen bu adamla nasil çocuk düşüneceksin bunu merak ettim.Hic kimse üstüme saldırmasın ben disarda gözleri etrafa kayip milletin karisini kizini hic utanmadan bakana asla güvenmem kinu sahibinin sakinliği zaten beni hayrete düşürdü daha me diyim

Bence de insallah hatta birinin kocasi agzini yüzünü dağıtır da görür dikizlemek neymiş valla ben konu sahibine şaştım kaldim kocam kadinlari dikizliyor nedir ya düşünsenize eşinizle dışarı çıkıyorsun etrafi kesiyor kaşı gözü durmuyor acaba konu sahibi boyle yapsa ne olurdu kocasi ne tepki verirdi

acikcasi hos kadinlari gormeyen erkek yoktur diye dusunuyorum, ama bakmak vardir bakmak vardir. anlattigina bakilirsa asiri bakiyor esin. mesela esim guzel kadinlari gorur. bende gorurum guzel kadini. ama bende yakisikli erkekleri gorurum. asla bön bön bakmaya gecmez ama bakislari (ben genelde fark ettirmem bile yakisikli birini gordugumde hickimseye).
esim uyaniktir, bi kadina baktigini farkettigimi anlar, anlik bakis bile olsa, bazen cevir gazi yanmasina cevirir 'yaa bizim safiye sandim birden/bak senin cantandan takmis su kadin' fln yapar. ilk donem ciddi ariza cikardim, hafif cekiniyo hahah. hatta akli basina gelsin diye ilk donemler gordugum yakisikli bir erkegin 'baksana adamin kombinine, cok klas', yada 'buna benzer bi aktor vardi yaa hollywood da, sen bilirsin adini' tarzinda seyler soyledim (kisasa kisas).
asiri sinirlendi her birinde. canima degsin catla dedim. 'sen bakinca da aynen ben boyle sinirleniyorum. o yuzden hayatim lutfen ceki duzen' dedim. acikcasi ben cok dert etmiyordum, sadece karsindaki kadin farkederse ben ne duruma duserim kasintisi sebebiyle sinirleniyordum. su anda gozlerinin kendisi icin ne kadar degerli oldugunu bildiginden zaten bakamaz benim yanimda. bensiz bilemem tabi haha..

sen yakisikli erkeklere baksan. hatta uzerlerinden yorum yapsan. nasil olur diyorum?

Ay inşallah biri çooook pis bozar, kalabalığa rezil olur da bir daha kimselere öyle bakamaz.

Ben bir kere tramvayda gözlerini benden ayıramayan bir adamı bozdum. Aynı şekide ona bakıp, hala bozulmayınca, ne var ne bakıyon dedim ters ters...ama sizinkine daha kalabalık bir ortamda sözlü, hakaretli bir bozulma farz olmuş.

Bildiğiniz düz sapık bu arkadaş. Hiç öyle takıntı, psikolojik rahatsızlık gibi tanımlarla sevimli hale getirmeyelim durumu. Ayrıca saygısız bir ergen kendisi. Eşinin yanında bile sapkınlığını dizginleyemiyor ise, yerinizde olsam evliliğimi tekrar gözden geçiririm.

O bakan gözlerini oysanız bi daha bakamasa mesela
Belkide siz tepki vermediginiz icin sizinde hosunuza gittigini düşünüyordur
Aldatmanın baska bi versiyonu bende hastalık olarak göremeyecegim bu durumu

sevap hanesini dolduruyo eşin
şaka bi yana rahatsız olunacak bi durum cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…