- Konu Sahibi Deniznisan
merhaba eşim askerde 1,5 ay oldu hergün arıyordu beni geçen hafta tartıştık eşimin bir arkadaşıyla sorunu vardı para mevzusu ve kırgınlar birbirlerine şimdi o arkadaşı benimde iş arkadaşım oluyor evleniyor arkadaşlarla toplanıp altın alıcaktık eşim o eski mevzudan dolayı benim katılmamı istemiyor bende eşimi ikna etmeye çalıştım iş arkadaşım böyle olmaz sen sonra halledersin meseleni falan dedim
eşim sinirlendi bana hakaret etmeye başladı o böyle karar vermiş kızdırıyormuşum onu ben çok kırıldım tabi özür dile dedim dilemedi neyse öyle kapattık telefonu
ertesi gün aradı dedim birbirimizi kırmayalım tamam dedi bu böyle gitmez dedim gitmezse gitmesin dedi istediğin an ayrılırız hiç sorun değil dedi bende hiç yapıcı konuşmuyosun dedim öyle kapattık telefonu
bikaçgün aramadı geçen gün aradı dedimki niye aramadın konuşmak istemiyorum bi süre konuşmayalım dedi sen aradığındada ben açmam dedim tamam dedi kapattık ve 3 gündür aramıyor
ne zaman kavga etsek eşimin tavrı genelde böyle hep kendini haklı görüyor
şimdi kim haklı soruyorum size
ama hiç iyi şeyler düşünmüyorum bu bardağı taşıran son damla oldu!
eşim sinirlendi bana hakaret etmeye başladı o böyle karar vermiş kızdırıyormuşum onu ben çok kırıldım tabi özür dile dedim dilemedi neyse öyle kapattık telefonu
ertesi gün aradı dedim birbirimizi kırmayalım tamam dedi bu böyle gitmez dedim gitmezse gitmesin dedi istediğin an ayrılırız hiç sorun değil dedi bende hiç yapıcı konuşmuyosun dedim öyle kapattık telefonu
bikaçgün aramadı geçen gün aradı dedimki niye aramadın konuşmak istemiyorum bi süre konuşmayalım dedi sen aradığındada ben açmam dedim tamam dedi kapattık ve 3 gündür aramıyor
ne zaman kavga etsek eşimin tavrı genelde böyle hep kendini haklı görüyor
şimdi kim haklı soruyorum size
ama hiç iyi şeyler düşünmüyorum bu bardağı taşıran son damla oldu!