esım asKerde usta bırLıgı sırnak da yapıcak cok uzak ! moreLım 0

qulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
539
29
48
31
Bursa
kızLar benımde esım kasım 8 de ısparta merkeze gıttı askerde. 3 yıllda evlıyız ve 7 aylıkda hamıleym . usta bırlıgı dun acıklandı sırnak !! cok fena oldum . dogunun adını duyunca eLımde olan bısey deqıL. rbbmden oda bende hayırlısını ıstedık hep. hyrlısı boylemıs ama cok uzak ... bıde uzun donem yapcak . nasıl gecıcek bıLmıyrmmm ... bnm gıbı bu sekılde kalanlar varmı?

canım benimde sevgilim askere gidecek uzun dönem bunu ilk duyduğumda o kadar üzülmüştümki konu açmıştım buraya sizin durumunuz bambaşka bak 7 aylık hamileymişssin üzülme senin üzülmen durumu değiştirmeyecek sadece kendini yıpratacaksın bebeğini düşün 2 ay sonra bebeğini kucağına alacaksın zaman senin için hızlı geçecektir sabret canım dua et allah sağlıklı gidip gelmeyi nasıp etsin bu işten kaçış yok gidip gelecek güzel günleri düşün olur mu:)

Canm esimde sirnakta askerlik yapti bak senin icin sordum diyor ki suan teror olaylari olmadigi icin askeri mufredat acisindan en rahat olacagi yer dedi .

evt cnm cok zor bende bol bol dua edıyrm ama aglamamak elde deqıl ıyı dusunmeye calısıyorm. rbbm hyrlsyla gıdıp gelmesını nasıp eylesın . cumlemızınkılerıde ıns...

Canm esimde sirnakta askerlik yapti bak senin icin sordum diyor ki suan teror olaylari olmadigi icin askeri mufredat acisindan en rahat olacagi yer dedi .

ay gercekten mı? kendıde ılk duyduqunda cok morelı bozuldu suan bıraz daha ıyı. esımı refuze yaptılar bacagı ve belınde sorun oldugu ıcın spor yapamz raporu verdıler. suanda bsy yapmıyo ıspardada. on bası oldu. sınuzundede pıyade manga karargah cavusu yazıyodu. suanda orda egıtım yapamadıgı ıcın bos gezıyo ... sırnakda ne olur bılmıyrmmm. ama azda olsa ıcım rahatladı cok saqol

Doğu eğer özel tim ya da komando değil ise askerliğini yapacağı en rahat yerlerden biri hele ki önümüz kış en az 3-4 ay çok rahat eder.Ben Bingöle yollamıştım erkek arkadaşımı.Gidiş gelişi dışında hiçbir zorluk yaşamadık.Doğacak bebeğinizle ilgilenmekten zamanın geçtiğini insallah anlamayacaksınız.Komutanlarına uygun bir dille anlatır illaki eşiniz ayrıcalık veriyorlar söz konusu bebek oldumu.Gönlünüzü ferah tutun.

evt cnm cok zor bende bol bol dua edıyrm ama aglamamak elde deqıl ıyı dusunmeye calısıyorm. rbbm hyrlsyla gıdıp gelmesını nasıp eylesın . cumlemızınkılerıde ıns...

sana ağlama diyemem canım çünkü svegilimle 6 yıllık bir ilşkimiz var ilk aşkım ve oda uzun dönemde şubatta gidecek bende ağlıyorum ama alıştım şu aralar gitmesinede daha varya onsan sanırım güzel günleri düşünelim bence bak terör yok artık gidip gelecek sayılı gün çabuk geçer :) biraz yürüyüş yap kitap oku bebeğinle konuş yalnız mısın yoksa yanında birisi varmı kimle kalıyorsun merak ettim seni:)

değil komando fln. ztn esımi belı ve bacagından dolayuı refüze yaptılar spor yapamaz raporu verdıler. evt belkı bebegm olunca anlamıcam ama genede ılla cıkmıyo ınsanın aklından. yıne yorumunz ıcın cok sagolun...

cnm evt sukur terör yok ama dogu da olay cok ıste. bende gıdecegı gune kadar hc aglamadım o gune kadar bana yalan geldı gıttıgı gece oyle cok agladım kı oda bendee ve halada gozyasım dnmedı cok ozledmmm cnku. her gun 2 3 kere konusuyrz ama ınsan kendını cok garıp bos hıssedıyoo. ben 17 yasında evlendm suanda 20 yasındaym kayınvalıdemlerle oturuyrmm .

canım ya ben 22 yaşındayım çok haklısın boşluk olur tabi ama sen ağlaınca durumlar değişecek mi hayır tabi ki o bebeğin ne kadar üzülüyordur karnında ağlamayı bırak bak allah korusun erken doğurursun

evt cnm aglamak bıseyı degıstırmıyo rbbm gayretını verıcek ıns... evt bebegımı dusunmek zorundaym ama ıste bı yanım esımı arıyoo hyrlısı olsun ıns

selam...
üzülme lütfen.
benim eşim denizlide, ama bir şey olacaksa her yerde olur.
hem terör de kalmadı artık.
bak aylardır olay falan yok doğuda.

dayanacağız mecburen.
bizim 3.5 ay oldu gideli..

selam...
üzülme lütfen.
benim eşim denizlide, ama bir şey olacaksa her yerde olur.
hem terör de kalmadı artık.
bak aylardır olay falan yok doğuda.

dayanacağız mecburen.
bizim 3.5 ay oldu gideli..

cnm benım daha cok yeni kasımın 8inde gitti. 29 unda gelıcek haftaya. ıspartada suanda . ama usta bırLıgı sırnak ıste. ınsan gene ıcınde bı urkuntulluk oluyo ama rabbm bole nasıp etti hyrlısyla gıdıp gelmesını nasıp eylesın ıns... evt mecburen dayanıyosun napcan elın kolun baglı.sen gene bı ıhtımal gıdersın yanına gorursun . ben hıc gıdemem.zatn carsı ıznıde yok doguda.. kısmet hyrlısı oLsun ıns.

Benim kuzenimde şırnakta karakolda askerlik yapıyor.
Ama sürekli arıyo konuşuyoruz.
Yeride rahatmış çok.Rabbim izin verirse 5 ay sonra gelicek.
Elbette uzuluyorsunuz,hayırlısı buymuş demekki.
Eşinizde hayırlırlısyla gdip gelsin inş.

Ay ins ya herkes rahat diyor ama iste benim esim tugay alanı karakol değil ama ne bilim .... Cokk zor. Rabbim ins bütün askerlerimizi korusun. İns

Canım benim eşim şuanda şırnakta askerlik yapıyor hemde suriye sınırında 6 ayımız bitti şükür geriye 6 ay kaldı. Bende ilk duyduğumda çok kötü olmuştum ağlamıştım çok ama nasip sağ olsunlar da gerisi önemli değil, ilk gittiği zaman tel sorun oldu ama 1 ay sonra teli verdiler evlilere telorans tanıyolar çok sık sık olmasa da msjlaşabiliyoruz. Çok şükür bir olay falan da olmuyo artık allahım fırsat vermesin zalimlere. Yani anlayacağın sıkma canını tatlım bu konuda teselli verceğim aklıma gelmezdi ama bak bizimki bitio sizinkide biter. Uzun dönem mi şırnağın neresine düştü canım bellimi

Cnm sirnak gormec koyu ... Bende hala ağlamaktan kendimi alamıyorum. Telefon ve hattını götür demişler serbest orda demişler. Rabbim sag sağlım gidip gelmelerini nasip etsin ins Cnm . Senin esın neresinde ne olarak gorev yapiyo?

Merhaba gulum, benim eşim de usta birliği şırnak görmeç'e çıktı. Uzun dönem. 2 gün sonra orada olacak. Nasıl bir yer hiç bilmiyoruz. İnternette çok aradık ama hiçbir bilgiye ulaşamadık. İçim içimi yiyor günlerdir. Rahat bir yer mi? Esinle rahat konuşabiliyor musun?

Herkese bol sabır diliyorum, çok zor gerçekten. Allah tez zamanda kavuşmayı nasip etsin.