esım asKerde usta bırLıgı sırnak da yapıcak cok uzak ! moreLım 0

ayyy canım benim ya benim nişanlımda Allah nasip ederse mayıs da gidecek içini ferah tut rabbim yardımcın olsun

bneım nişanlı kısaydı ve acemıde ustada ıspartadaydı. innakı cok ama cok zor gectı.... hele usta bızım için kabusa döndüydü... dogru duzgun konusamadık bır rahat etmedı. onla bır gıden arkadasımız kı o uuzn dönmedı şırnak uluderedeydı. elınde telefon hergun nette fellık fellık gezıyordu üstelık komutandı yetkılıydı daha az oldugu ıcın cok daha rahattıı.. yanı canm sen canını sıkma. dogu dıye düşünme gerçekten eşin uzman kadroda olmadıktan sonra gayet rahat yapar döner...

Canm oncelikle allah kavustursun .bende ispartadan sirnaga gonderdim malesef oranin doguya gonderme ozelligi var .bende ilk duydugumda cok kotu oldum ama sukurler olsun ustaya gitti simdi sukur iyi cavus olarak yapiyo yani anlayacan korktugumuz gibi cikmadi pek.
Sen dualrini et allaha guven gececek bitecek ins benmki gideli 3ay oldu nerdeyse daha yeni alisiyorum ama zamanla yoluna giriyor allah hepimizin yardimcisi olsun sag saglim gelsinler.

ah benımkı 10 ay var gelmesıne suanda sırnakda benımde cavus olarak gttı ama devresı gelmedn olamaz. yazıcıydı ordan aldılar suanda bos bsy yapmıyo sukur konusuyrz goruyorz ama zor ya ben gıdısıne hala alısamadm ama rbbm sag saglım gelmesını nasıp etsın herkesınkının....

cnm bnde cok arastırmıstım ama cıkmıyo gormec koyu. k bakma cok gec godum msjını esım sukur cok rahat dıyo. cıftlık gb bı yer dıyo snınkı dırek gıttımı oraya ılk olarak ktm de toplanıyolar bnmkı 20 gun ktm de kaldı snr gıttı gormece suanda orda ama memnun . evt cok rht konusuyorz .amınn ck zor rbbm tez zamanda sag saglım kavustursun ıns cnm..

ayyy canım benim ya benim nişanlımda Allah nasip ederse mayıs da gidecek içini ferah tut rabbim yardımcın olsun

amın ıns cnm saqol rbbm snınkıde hyrlsyla gdp gelmesını nasıp etsın..

cavus olarak gıttı sukr sımdılık cok ıyı acemılıgı ıspartadydı ama felakettı orayı hıc sevmedı orda komutanı bırakmak ıstedı esımı ama yk ıstmedı sansına sırnak cıktı sımdılık ıyı ama cok zor alısamadm hala uzaklık var cok gıdıp goremıyosun carsı ızınlerı yok ama sukur msjlasıyrz konusuyrz ıyı sukur. ıns rbbm hyrlsyla yapıp gelmesını nsp etsın.

Canım eşim geçen pazar uçakla şırnak'a gitti. Şuan hala ktmde. Bu hafta geçer herhalde Gormeç'e. Rahat olsunlar sağ salim gidip gelsinler de başka şey istemiyorum. 10ay orada artık. çarşı izinleri yok sanırım. Bu nedenle 1 aya yakın erken gelir diyorlar. Bakalım kısmet. Herkese sabır ve çabuk geçen günler diliyorum tekrar

Morel degil moral.

cnm ıste benım esımde 20 gun ktm de kaldı akcay da snr cıktı yerıne orda konvoy beklıyolar. bıde benım esım soforlk egıtımı aldı ondn cok durdu . carsı ızınlerı ayda 1 var ama gondermıyorlar tehlıkelı oldugu ıcın. ızın kullanmazsa 1 ay erkenden gelır.

Evet benimki de şuan dediğin gibi konvoy bekliyor. Normal izinlerinin dışında, çarşı izinleri olmadığı için 1 ay için 2 gün ekliyorlarmış. 10 ay orada olacak 20 gün yapıyor. Yani normal izinlerini kullansa da 1 aya yakın erken geliyor diye okudum bir çok yerde. İnşallah doğrudur :)

aa ben hc duymadım ama ıns oyledır ama benım esım hava degısımıne kadar hepsını kullancak :) plan yapıyo sımdıden . sımdı gelebılrse ıste konvoyla ınebılrse doqumuma gelck ıns 10 gun devlt verdı 10 gun kendı ıznınden kullanck. gelemezse bı daha nısan da gelck cunku secımden dolayı konvoyla ertelenckmıs. tehlıke olur dıye. senın esın ne olarak gıttı sırnaga...

Aynen benimki de daha yeni gitti ama izinlerin planını yapıyor :) Doğum ne zaman? Şimdiden Allah analı babalı büyütsün diyim o zaman ben :) Benim eşim piyade olarak gitti. Görevin ne olduğu oraya gidince belli olacak. Senin eşin çavuş sanırım. Askerde devrecilik çok olurmuş, seninkine söyle de benimkini fazla ezmesin :)))

subat 15 de doqum .. esım alt devresı gelınce anca cavus olck suanda bsy yapmıyo bı görevı yok. yazıcıydı yerıne baskasını koydular esım pek pc den anlamadı daha bılgılı bırını koydular. ocagın sonunda cok tezkeresı alcak asker var orda artk 93 lulere vercekler görev. yok benım esım ezmezz kesınlıkle. 12 saat nobetlerı var sılah egıtımı alıyorlar . cıflık gb bı yer dıyo esım gayette memnun .. :)

Çok az kalmış doğuma.. yakında yanında o zaman, ne güzel :)
12 saat nöbet derken? :S
Benim eşim sallana sallana gittiği için askere anca 29 yaşına geldiğinde gidebildi :)

Çok az kalmış doğuma.. yakında yanında o zaman, ne güzel :)
12 saat nöbet derken? :S
Benim eşim sallana sallana gittiği için askere anca 29 yaşına geldiğinde gidebildi :)

ıste komutanı ızın versı subatın 10 nuna ama gelebırlse gelcek konvoya baglı. ıkı saatte bır 12 saat nobetlerı var. 2 saat nobet 1 saat dınlenıyosun. benım esımde subatta tutmaya baslıcak. benım esım 21 yasında . bende ole ... kısmet saq saglım gıdıp gelsnler. sn kac senelık evlısınde esın anca gıttı...

İnşallah gelebilir, görebilir sizi :) Bizim 2 sene oldu evleneli. Biz de sallana sallana evlendik anca bu yaşta işte :)

İnşallah gelebilir, görebilir sizi :) Bizim 2 sene oldu evleneli. Biz de sallana sallana evlendik anca bu yaşta işte :)

ıns kısmet bakalım hayırlısı olsun. ama cokkk zor yaa hala gozyasım dınmedıı halaa. cok koydu bana onsuz bı hıc gıbıyım suanda. telefon hat fln goturdumu esın . yoksa ankesorluden mı arıyo konusuyosunz.

Aynen canım. Ben de epey üzüldüm gidişine ama yapacak bir şey yok, napalım. Dönüşünü düşün bol bol, iyi geliyor insana

Evet telefon götürdü ama orada kullanabilecek mi bilmiyorum. Şuan ankesörlüden arıyor. Zaten çok arayamıyor da. Günde 1 kere, en fazla 2 kere felan. Senin eşin telefon sokabildi mi içeri?

benım esımde tel goturdu ama ktm de aldılar tutanak tutuyolarmıs. ankesorluden cagrı atıyodu bız arıyoduk onu . bılgın olsun esın cgr atıp sn arıyabılırsın. ama nerde ktm de suanda. ktm deyken bızde gunde 2 kere fln konusuyoduk. ama orda tel aldı kendıne msjlastık. sureklı . ama bırlıgıne cıkınca yenı askerlere tel kullanmak yasak. usta askerler kullandırmıyo hemen sıkayet edıyolarmıs. suanda hattını arkadasının telıne takıyo arıyo kapatıyo sonra .ılk zamanlar ordan bı numara verdı aradık sımdı kendı hattını arkadasının telıne takıyo arıyo konusuyz snr kapatıyo . normalde o sekılde yasak ama benım esım ıyı usta askere denk geldı ondan sukur konusuyrz.. ankesorluler pek calısmıyomus gormecde galıba. ıste esınde gıdınce gorcek ama esım suanda memnun. blmyrm.