Esim askerde ve ben artik ne dusunecegimi bilmiyorum!! biraz uzun kusura bakmyin..

Doree

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
92
16
88
Kütahya
Esim 6 aydir askerde. Çok akilli ve mantikli bir insandır. Öğretmendir iyidir.. Ama anlam veremiyorum yaptiklarina 2 gün önce nnormal bi konusmayi kavgayla bitirdi. Samimi söylüyorum hic birşey yokken ortada kizmaya sinirlenmeye başladı anlam veremedim ama hic kendimi anlayisimi bozmadan askim diyerek cevap verdim. En son cumleside " ne halin varsa gör umrumda değilsin " oldu. Ben dayanamam vicdanliyimdir bi hatam olsa hemen özür dilerim dayanamam onla kus kalmaya. Ama ilk defa vicdanim rahat gerçekten bisey yapmadim ama ne mesaj nede bir arama yapıyor. Çok uzgunum ama hakliyken arada bisey yokken bu kadar diklemesine anlam veremiuorum.. Uzun oldu farkindayim özür dilerim ama ne yapmaliyim....

İyi de niye ayrıntı anlatmıyorsunuz?
Nasıl yorum yapacaz?
Adam durup dururken "umrumda değilsin" dedi.
Siz de "ne alaka aşkım" deseydiniz o zaman.

Laale .!.:
İyi de niye ayrıntı anlatmıyorsunuz?
Nasıl yorum yapacaz?
Adam durup dururken "umrumda değilsin" dedi.
Siz de "ne alaka aşkım" deseydiniz o zaman.
Ben okuyorum ve kardesim var ona ders calistiriyorum kizdigi şey birden biri suydu sen ona ders calistiracakken nasil ders calisacaksin dedi unut sen sinif geçmeyi dedi bende askim bak kardeşimin ihtoyaci var bende calisiyorum zaten dedim senden bi halt olmaz umrumda değilsin vs vs bir suru şey söyledi. Durum bu yani

Amaaan canı trip yapmak istemiş o kadar.
Nazlı erkekle uğraşmak zor.
Allahım yardımcınız olsun inşallah.

asker diyosunuz, idare edin, onların hayatı normal seyrinde değil şu anda, mazur görün.

Mevzu hakikaten komik.
Askerde ya ondan bu halleri bence.
Arar elbet. hiç kafana takma.
Ama arayınca aşkımlı konuşma.
Büyüyünce ara konuşuruz de süründür biraz.
İşim var görüşürüz diye soğuk konuş kısa kes kapat.

Yoksa askerlik bitene kadar sen böyle hasta olursun..

psikolojisi bozuldu heralde askerde,

geçicidir bu durumu

Sen eğer eşim degil sevgilim deseydin herkes bu çocuk ayrilmaya bahane ariyor bırak gitsin derdi ;)
Ama fikrimi sorarsan askerdeki adama bulasma seni uzmesine hiç izin verme yokmus gibi davran boşver :p

Uzun konu görmemişsiniz siz.
Ben sevgili edinirken bile askerlikten muaf belgesi istiyordum, siz askerliğini yapmamış biriyle evlenmişsiniz. Cesaretinize hayran kaldım.
Asker psikolojisidir herhalde. İdare edin azıcık.

Ben okuyorum ve kardesim var ona ders calistiriyorum kizdigi şey birden biri suydu sen ona ders calistiracakken nasil ders calisacaksin dedi unut sen sinif geçmeyi dedi bende askim bak kardeşimin ihtoyaci var bende calisiyorum zaten dedim senden bi halt olmaz umrumda değilsin vs vs bir suru şey söyledi. Durum bu yani
canım seni düşünmüş de sanırım bişeye sinirliymiş sana patlamış aslında..Askerse normaldir biriyle atışmıştır ama sen bekle üstüne gitme o hatasını anlasın ve özür dilesin..Bence siniri geçince arar..

askerlik psikolojisi biraz daha idare et. Goz gormuyor tabi sinirler bozuk ottan b..tan nem kapar adamcagiz

Özlediği için hırçınlaşabiliyor insanlar . Özlemiştir bence sizi :)

Benim eşimde kısa dönem askerlik yaptı. ve bizim 4.5 aylık kızımız vardı.kolay değil çok zor oluyor 6 ay bana 6 sene gibi geldi.eşinize anlayışlı olun kimbilir belkide ogün olumsuz bişey yaşamıştır oanki öfkeyle sizede kızmıştır .erkeklerin bir anı bir anını tutmuyor bazen.kafanıza takmayın bence sizi çok özlemiştir o şimdi.

Kanımca siz de biliyorsunuz aslında askerlik psikolojisinden olduğunu, ama yedirememişsiniz. Boşverin gururu, adam askerde. Takmayın yani. Birkaç gun sonra da canım cicim demek için arar.

Askerde diye belkide böyle tavir takinmasi...

Ama sen yinede ilk arayan olma, birak kendi arasin sorsun...

Hatasini anlasin. ..

6 aydır evinden. eşinden hatta her şeyden uzakta bir adam için fazla acımasızsınız..

bence siz de eşinizden uzakta biraz alıngan olmuşsunuz.. adam kötü bir şey dememiş ki.. sizin kardeşinizi ders çalıştırırken kendi derslerinizi ihmal edeceğinizi düşünmüş, onun için önemli olan kişi sizsiniz kardeşiniz değil, dolayısı ile tepki vermiş, öğretmen olduğu için ders konularında hassas olması ve sizi yönlendirmesi gayet normal..

bence asla trip yapmayın. eşinizi arayın ve derslerinize çalıştığınızı söyleyin. rahatlasın :)

onu özlediğinizi ve dört gözle beklediğinizi de mutlaka sık sık dile getirin, inanın bunu duymaya çok ihtiyacı vardır.. sevgiler

Back
X