• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle yatak odasi sorunum

Süs falan o kadar önemli değil. Adamda problem varsa dünya güZeli gelse istemez.
Eşin başarısızlıkla sonuçlanan ilişkiden sonra güvenini kaybetmiş olabilir. Bence açık açık konuşun. İyi bir cinsel hayat evliliğimiz için çok önemli diyin.

arkadaslar esim urolojiye gitti ama malesef hala cözüm bulamadik.
ben doktora telefonda sorunumuzu anlattigim halde, esime kontrolden sonra hersey yolunda demis..

kafayi yemek üzereyim, esimi oraya yolliyana kadar neler cektim.
simdide doktor sende sorun yok demis. halbuki ayda bi kere yattigimizi ve cocuk istedigimizi söylemistim..

ne yapcagimi sasirmis bir haldeyim.. Allahtan sabir diliyorum.
cünkü esime karsi tahammülüm kalmadi, herseyine artik sinir oluyorum :2:

3 yıldır evli olduğunuzu yazmışsınız. başlarda da böylemiydi yoksa sonradan mı oldu..bence bu durumun başka sebepleri olabilir..biraz zamana bırakın..

hep böyleydi, evlendigimizden beri ayni sorun..
üc senedir hic korunmadigim halde hamile kalamadim.

ama bu sorunu yeni yeni konusur olduk, o da sirf cocuk olmadigindan dolayi.
ondan önce beni rahatsiz etmiyordu o kadar fazla.

aradabir süslenince beni geri cevirmesi beni cok yikiyordu ama onuda kabullenmistim..
ama artik dayanamiyorum, adamin herseyi batiyor sinir oluyorum onu görünce

aradabir süslenince beni geri cevirmesi beni cok yikiyordu ama onuda kabullenmistim..

Merhaba Canm Uzulerek okudum yazını Gercekten cok vahım bır durum Rabbım Vermesın kımseye
Hele bebek ozlemı daha kotu
Eger onu gorunce hala sınır oluyor dokunmasına tahammul edemıyorsan kı cok yenı evlıykendemı boyleydı?
Sonu yok gıbı gorunuyor cnm ya zorlama bence :S

efeliğe gerek yok.ya bir uzmandan yardım alsın ya da sık ilişki yaşayın erken boşalma ayda bir birliktelikten oluyodur...

ben doktora telefonda sorunumuzu anlattigim halde, esime kontrolden sonra hersey yolunda demis..

simdide doktor sende sorun yok demis. halbuki ayda bi kere yattigimizi ve cocuk istedigimizi söylemistim..

bu msjı görmeden yorum yapmıştım..
üzüldüm adına.doktora sinirr oldummm.
doktordan birebir mi duydun bunları yoksa eşindenmi ?

Selam canim seni cok iyi anliyorum ve insallahduzelirsiniz diyorum ben9 yillik evliyim basta hersey cok guzeldi taaki cocukisteyene kadar hic korunmadik bilmiyorum yani nasil korundugunu o derece ve 1 asilam 2 tup bebek oldum sonuc hep husran esimin ileri hareketli sayisi dusuk ama doktoruna gore olurmus o sayi ile ve son 3 yildir bizde ayniyiz isteksizlik esimdede var dedigin gibi kendimden utanir oldum saclarimi sariya boyadim suslenirim makyajne bahane gozu gormuyo bile ama ben agladim zaman uyumaz o kadar duyarsiz degil sukur kendide anlam veremiyobu duruma erken bosalma problemimiz yokama asiriisteksizlik var her ay 1kere olur en fazla 2 3 olmuyor 3 senedir ...

canım sizin evlilik terapistine gitmeniz faydalı olabilir
daha geçen gün tv de izledim doktora bu konu hakkında soru soruyolardı
bunun psikolojik olduğunu söyledi zaten 2 aydan fazla süren bi soğukluk varsa kendiliğinden düzelmezmiş
yani doktor boşuna beklemeyin düzelmez öyle gider dedi mutlaka yardım alınmalı dedi
soğukluğun nerden kaynaklıdığının bulunması gerekiyomuş çünkü şunu yap bunu yap demekle olmuyomuş
doktorun adını vermek yasak mı bilmiyorum ama gökçen erdoğandı adı netten bak istersen

arkadaslar durumumu bildirmek istedim:

esim hala ayni..

ben ise kafayi yemek üzereyim.
herkes bizi o kadar mutlu zannedip, özenirken ben sabahlara kadar agliyorum
esimin duyarsizligi, ilgisizligi ve egoistliginden dolayi.

artik onun her hareketine sinir oluyorum, herseyini elestiriyorum, kiziyorum, tahammül edemiyorum.

artik sonunu siz düsünün.

piskologa gitmiyor, doktora gitti ve doktor onun demesine göre sende sorun yok demis..

arkadaslar durumumu bildirmek istedim:

esim hala ayni..

ben ise kafayi yemek üzereyim.
herkes bizi o kadar mutlu zannedip, özenirken ben sabahlara kadar agliyorum
esimin duyarsizligi, ilgisizligi ve egoistliginden dolayi.

artik onun her hareketine sinir oluyorum, herseyini elestiriyorum, kiziyorum, tahammül edemiyorum.

artik sonunu siz düsünün.

piskologa gitmiyor, doktora gitti ve doktor onun demesine göre sende sorun yok demis..

ama ürolog başka psikolog başka yani nası anlamıyo ki birlikte gidelim de zaten sende sorun var deme
ikimizin sorunu birlikte çözmemiz lazım de

bence eşinin psikoloğu sen ol..

birşekilde sen birlikte olmaya ikna et yani şimdi açık açık yazamıyorum ama tecavüz et yani o derece :1:
konum iyi ise devam et :1:

ve inanılmaz zevk al
o dünyadaki tek erkek zannetsin
kendini bulunmaz hint kumaşı zannetsin ve mutlaka ilişki esnasında konuş derim / konuşarak onu mative et..

bunlarada artık tık yok isee
yapacak inan birşey yoktur...

Bu erkeklerin derdi ne acaba :S
Hepsi ayrı bi tip kim şişiriyor bunları anlamıyorum ki.
Arkadaşım normal değilsin işte neyin kafası bu anlamadım ki.

cnm cok uzuldum senın adına...ama vardır mutlaka bir sebebi.eşin cok yogun calısıyordur,kafası meşguldür,sıkıntıları vardır...olabilir yani.iş güç cınselliği cok etkılıyor erkeklerde.ne iş yapıyor esin?? calısma sartları nasıl??

arkadaşım benim bir arkadaşımın eşide bu durumdaydı..nasıl olduysa kadın hamile kaldı..ama adam hala aynı.kadın isterse oluyor istemezse olmuyor.ilerleyen zamnlardadad artık kadında isyan eder olmuş..erkek hala hasta olduğunu kabul etmiyor.ne kadar süslensende boş.erkek istemedikten sonra.haliyle sen üzülürsün. okadar çirkin kadınlar var adam üstünden i,nmez.sorun eşinde.arkadaşım çok sabr etti.ilerleyen zamnda adam gereksiz şeylerden sorun çıkarrdı kadın da trip yapınca suratın çekilmiyo derdi.en sonunda evlilik bitti.bi yere kadar.hem suçlu hemde güçlü

Doktora gidin mutlaka. Yine bu sitede okumuştum bir hormonun düşük olmasından dolayı böyle oluyormuş. ilaç tedavisi ile normale dönmüş konu sahibi öyle yazıyordu. eşiniz gelmese de siz kendiniz gidin anlatın durumu belki uygun bir ilaç verir. ne kadar etik bulursunuz bunu bilemem ama ben olsam böyle yapardım. mesela sigarayı bırakmak için suya katılan farkedilmeyen bir ilaç çıkarsalar hiiç düşünmeden alıp eşimin suyuna atar gizli gizli içiririm.

erkekler için çok önemli ne yazıkki bu tarz sorunlar. başlarda ilişkiden kaçmasının nedeni de erken boşalma olmuştur zaten. sonrasında da mutsuz olması çok normal. hatta günlük hayatına bile yansıyordur bu sorunu. oysa ki bi tedavi yolu denese...ah bi ikna edebilsen...:(
olmuyorsa da sevgiyi tartmak lazım. çabalamaya değer mi? kolay değil bir evliliğin bitmesi sonuçta. bunca şeye katlanmaya değecek sevgi ve değecek biri varsa karşında elinden geleni yapmak lazım ki yapıyor görnüyorsun ama işte her şeyi göze alıp karşına alıp konuşmak lazım. ...allah sabır versin canım :(

ama ürolog başka psikolog başka yani nası anlamıyo ki birlikte gidelim de zaten sende sorun var deme
ikimizin sorunu birlikte çözmemiz lazım de

canım sizi çok iyi anlıyorum..beyler hem suçlular hemde güçlü..eger sizde vajinismus vs.olsa varya burnunuzdan fitil fitil getiriler..ama kendilerine geldimi herşey mübah...sen ona klakıpta onun doktora gitmesi gerektiğini vs..anlatmaya çalışıp kendini yoracağına önce bir kadının neye ne kadar ihtiyacı olduğunu ve eşinin karısına karşı görevlerini hatırlat..kendisinin bu gibi ihtiyaçları karşılanmasaydı şayet ne yapardı hangi yollara başvururdu bi düşündür..bi kurt düşür içine..neticede durumun çookkk zor..ama baskın basanın..alttan alma..birde bu eczanelerde satılan 48 saat etkili kahveler var..gerçek nescafelerden hiç farkı yok..2 gün üst üste akşamları hiç ona çaktırmadan içir..(sakın sen içme) emin ol en isteksiz adama bile etki ediyo..tecrübeyle sabit..daha sonrada sen gayet hoş süslü bakımlı vs. ol ama onunla ilgilenme..bırak kendi kendine yanaşır o zaman sana...kesinlikle dene.. sonucu bizle paylaş..bişey kaybetmezsin..ama belkide kocişini kazanırsın...odun bunlar odunnnnnnnn...

cok caresizim...
artik öyle bir durumua geldiki bastan yok canim bu sebepten bosanilirmi deyip güldügüm seyleri ciddi ciddi düsünüyorum.

esim olacak insana tahammülüm sifir.. her hatasi beni hasta ediyor onu bir cocuk gibi azarlar oldum

Back
X