eşim askerdeyken köyde kalma kabusu :)

Öf okurken ruhum daraldı kalacak olan benim nerede rahat ediyorsam orada kalırım. Ayrıca evde kalsanız size ne olacakmış yiyecekler mi kapınızı kilitler yatarsınız. Kabullenmeyin diretin bence eşinize. Mesele çocuksa gezmeye misafirliğe götürürüm görürler ama kalmam deyin. Kalmak istememeniz için oldukça geçerli sebepleriniz var. Sizi etkilemek istemem ama isterse eşim boşansın yine de beni kalmak istemediğim yerde kalmaya zorlayamazdı. Bu kadar itaatkar olmayın şu kocalarınıza ya. Siz bir bireysiniz nerede kalacağınıza kendiniz karar verirsiniz eşiniz değil. Ben olsam evimde kalacağım diye diretirdim. İlle de aklı kalacaksa kendi ailemde kalırım başka yerde kalmam derim bitti sürüklese de annesi gile götüremez.
Dun geldik malesef. 6 gun sonra gidiyorum. Bidaha bu son zaten ne yaparsa yapsin buraya gelip kalmiycam.

Peki gorumcemin beni sabahin korunde balkon yika diye uyandirmasina, dan diye odamıza girmesine ne demeli? Hala odamdan cikmadim cikinca azarlamayi uyarmayi düşünüyorum ama cumleler aklima gelmiyor sinirimden. Sizce ne diyeyim
Sizin ne dediginizin bir önemi yok ki, hala ne deyim diyorsunuz. Insanlar neden kendine bu eziyeti yapar anlamiyorum. Esinize ben kendi kararimi kendim vermek isterim diyemediniz mi ya, sanki yanlis bir sey yapiyorsunuz evinizde kalmak isteyerek.

Sizin ne dediginizin bir önemi yok ki, hala ne deyim diyorsunuz. Insanlar neden kendine bu eziyeti yapar anlamiyorum. Esinize ben kendi kararimi kendim vermek isterim diyemediniz mi ya, sanki yanlis bir sey yapiyorsunuz evinizde kalmak isteyerek.
Haklisiniz ama inatlasa inatlasa 10 gunu 1 haftaya indirdik ve bu son bidaha asla gelmemlerle ve tamamlarla geldik dün. Simdi burdakileri cekicem mecbur 6 gun.

Peki gorumcemin beni sabahin korunde balkon yika diye uyandirmasina, dan diye odamıza girmesine ne demeli? Hala odamdan cikmadim cikinca azarlamayi uyarmayi düşünüyorum ama cumleler aklima gelmiyor sinirimden. Sizce ne diyeyim
kiyamet kopar kiyamet. senin derdin ne diye basla. esinin basinin etini ye burda mi kalacam ben diye. ayyy vallaha daraldim bu pasiflikten

Bir çingar cikarman lazim,sana o an kal geliyor sanirim hiç bir şey diyemiyorsun.Sana ne diye bagiracaksin,bir daha benim işlerime karişma diyeceksin.Sen kim oluyorsunda bana yapacağim şeyleri soyluyorsun diyeceksin.Bir kiyamet kopacak,ortalik karişacak,ama sonrasi sükunet...Bir daha sana ağzini açıp tek kelime edemeyecek.

Bir çingar cikarman lazim,sana o an kal geliyor sanirim hiç bir şey diyemiyorsun.Sana ne diye bagiracaksin,bir daha benim işlerime karişma diyeceksin.Sen kim oluyorsunda bana yapacağim şeyleri soyluyorsun diyeceksin.Bir kiyamet kopacak,ortalik karişacak,ama sonrasi sükunet...Bir daha sana ağzini açıp tek kelime edemeyecek.
Aynen basiretim baglaniyor kal geliyor tam o an. Ama mesela sonradan bi tartışma çıksa o konu açılsa söylüyorum içimdekileri. Ama o an aklima cumleler gelmiyor

Tamam zor anlıyorum da artık gittiniz, dolayısıyla bu 6 günü en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın.

Peki gorumcemin beni sabahın korunde balkon yika diye uyandirmasina, dan diye odamıza girmesine ne demeli? Hala odamdan cikmadim cikinca azarlamayi uyarmayi düşünüyorum ama cumleler aklima gelmiyor sinirimden. Sizce ne diyeyim
Tepki göstermek sizin ruhunuzda yok.
O an tepki vermeliydiniz.

Beni balkon yıka diye uyandıracak gorumcenin alnını karışlarım.siz pasif kaldıkça daha neler yaparlar
Herkes kendi kaderini belirler.
Bazı kadınlar pasif kalıp kendine böyle bir hayatı reva görür, yapacak bir şey yok.

Kalkmadım kapimi kilitleyip uyumaya devam ettim kalkinca da yikamadim. Ogluma kahvalti tabağı hazırlayıp bahceye indik oglumla. Hiçbirşeye de elimi sürmedim suratlari kirk karisti. Bisey deselerdi tartisacaktim ama bisey demediler sadece surat astılar.

Back
X