• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim askere gidince ne yapayım

keyfi bilir canım. o laf sokarak etkisi altına almaya çalışıyor. bak nasıl da dediğimi yapıyor. gölgem bile yeter benden çekiniyor korkuyor diyordur. zaten uzakta etkisi altında kalma.
teyzesinde kalırsa iftiraya da uğrayabilirsin. eğer kayınvalidem laf sokuyorsa orada daha ileri gitmek isteyebilir.
eşine söyle teyzenin 3 yetişkin oğlu var orada yatıp kalkıp banyomu yapamam rahat olamam ben evimde kalayım annemler istediği zaman gelir giderler kimseyle beraber olmak istemiyorum diye belirt. sıkma canını.
eşin bildirsin kararı annesine sen birşey söyleme.
benim en korktugm da bu iftira konusu esimde bana hak veriyo teyzesinde kalmama konusnda ama yalnz kalıncada kayınvaldem laf cıkartr da esimle aramı bozar diye cok korkuom cünkü ayrılmamz icin elinden geleni yapıo

en mantıklısı kayınvalidende kalman sanırım... eşinin teyzesi 3te yetişkin çocuk ne kadar rahat edebilceksinkii.. ee babanda problemliymiş.. bu durumda tek seçenek kayınvalideniz... şimdiden gazanız mübarek ola:(:( anlaşamıyormuşsunuz zor günler bekliyor sizi....

yaşları çok büyük bi kere akıl var mantık var 3 bekar oğlanın içine bi gelin -tatlicadiarzu-çok abes yani nasıl rahat etsin bu kız kendi evin en doğrusu sen kaynananın lafını boşver otur evinde eşinde karışmıyormuş zaten.şu askerlik oldumu hep bu tartışmalar olur nerede kalacak gelin?tabiki evinde kalcak nerde olcak sanki illa birinin yanında kalmak gerekiyomuş gibi sinir oluyorum artık şu gelinlere bi karışılmasın ya Çok üzgünüm çoook
ben kimseye ihtiyacm olmadan tekde kalırm kızımla ama neymş kadn kısmı yalnz kalamazmş hele kocası askerdeyken .. eger kalırsa bi iş olurmş bunun altnda

insan karşısındakini kendi gibi bilirmiş ya demekki oda bi işler mi karıştırdı zamanında ne sen boşver onu desin dursun sen evinde kal.

en mantıklısı kayınvalidende kalman sanırım... eşinin teyzesi 3te yetişkin çocuk ne kadar rahat edebilceksinkii.. ee babanda problemliymiş.. bu durumda tek seçenek kayınvalideniz... şimdiden gazanız mübarek ola:(:( anlaşamıyormuşsunuz zor günler bekliyor sizi....
29 yasında bekar kaynm var o daha beter ne zaman kaynvaldemde kalsm yattıgmız odaya gece uyurken biz bi bahaneyle girer güvenemiyorm acıkcası ona

Madem şartların bu o zaman eşin ile konuşacaksın, ben rahat ettiğim yerde kalmak istiyorum. Artık evimden daha rahat bir yer yok bnim için. Evimde kalmak istiyorum, zaten senin özlemin olacak, en azında evimde olmak istiyorum, sıkılırsam o zaman anneme yada annene giderim misafir olarak dersin. Tabi eşinin bu konuda annesi ile konuşup ikna etmesi gerekir, sen kayınvaliden ile yüz göz olma.

öncelikle kayınvalidenizin böyle bir şeyi bırakın ima etmeyi,aklından bile geçirmemesi lazım.ne münasebet sizin namusunuzla ilgili yorumda bulunabiliyor..
bence eşinde yanınızdayken kayınvalidenize ben evimde kızımla kalıcam ne zaman isterseniz sizde bizi ziyarete gelebilirsiniz.ama yalnızım diye kimse bana iftira atmayı bırak,yan gözle bile bakamaz buna ben asla izizn vermem vs. diye açık ve sert bir konuşma yapmanız lazım..

K.validenizin size söylediği bu lafları eşiniz biliyormu acaba eğer biliyorsa ağzının payını vermesi lazım.
Ne kadar terbiyesizce sözler onlar öyle ..
Siz evinizde kalın en rahatıda bu zaten kimseyide takmayın..

benm korkm laf söz cıkarırda esimle aramı bozar diye öyle seyler yaptı ki bugüne kadar herseyı yapar o esime de söyledm böyle düsündügmü acıkca oda senden baskasın a inanmam sendende şüphe duymam diyo ama ne bileym ya :çok üzgünüm:

yalnız kalamıyo musunCADIARZUtek kal bence düzenini bozma ne var ki bunda ama illa kocan birinde aklıcaksın diyosan annende kal en azından kavga bile etseniz annen yani sorun olmaz

benm korkm laf söz cıkarırda esimle aramı bozar diye öyle seyler yaptı ki bugüne kadar herseyı yapar o esime de söyledm böyle düsündügmü acıkca oda senden baskasın a inanmam sendende şüphe duymam diyo ama ne bileym ya :çok üzgünüm:

Madem annesinin bunu yapacağını biliyor ve sizede güveniyorsa gerisi boş zaten eşiniz annesiyle konuşsa eşim evimizde kalacak tek başına diye nasıl bir tepki verirki acaba ..

K.validenizin size söylediği bu lafları eşiniz biliyormu acaba eğer biliyorsa ağzının payını vermesi lazım.
Ne kadar terbiyesizce sözler onlar öyle ..
Siz evinizde kalın en rahatıda bu zaten kimseyide takmayın..

tam olarak bilmio ben söylemeye bile utanyorm cok hassasm bu konularda cok üzer beni böyle seyler :çok üzgünüm:

Madem annesinin bunu yapacağını biliyor ve sizede güveniyorsa gerisi boş zaten eşiniz annesiyle konuşsa eşim evimizde kalacak tek başına diye nasıl bir tepki verirki acaba ..

eşim gidince burnumdan getirir oglumu eziyorsn istedigini yapıyorsn diyor bana

annecim yanında kalsam ne iyi olur ama o babam yokmu ondan bahsetmek bile istemiyorm

ama en azından annen yanında olur baban bişi derse hem annenin dediği sana dokunmaz ama kayananın dediği koyar yani ve eşinde üzülür bu duruma aranızı bile bozabilir hem nasıl bi kaynanaymış o öyle iftira edicek aaa ayıp ya kalma kız onunla gelinine iftirada bulunucak kadar adi bi kadınla kalma valla her şey beklenir ondan:olmaz:

ama en azından annen yanında olur baban bişi derse hem annenin dediği sana dokunmaz ama kayananın dediği koyar yani ve eşinde üzülür bu duruma aranızı bile bozabilir hem nasıl bi kaynanaymış o öyle iftira edicek aaa ayıp ya kalma kız onunla gelinine iftirada bulunucak kadar adi bi kadınla kalma valla her şey beklenir ondan:olmaz:
aslında dediginiz cok dogru ama babam öyle bi insan ki onunla aynı ortamda bende cok sinirli oluyorum ve etrafmdakilerede öyle davranıyorm kızım daha 5 aylık ama babamın oldugu ortama onu götürmek istemiyorm

Back
X