- 30 Ağustos 2014
- 20
- 2
- 3
- 39
- Konu Sahibi eta-carinea
Mrb. Ben 28 yasinda ogretmenlik yapan bir bayanim. Esim benden bir yas buyuk. Esimle universiteden beri beraberligimiz var. 5yil flort 5 yillikta evliligimiz var.10 yildir beraberiz ve bu surecte bir cok sikinti yasadik. Evlendigimizde unversiteyi bitirmemisti ve isi yoktu. Ailem onaylamadi ama ben herseye ragmen isteyince engel olmamislardi. Buarada esim o okudugu bolumu birakip aof ten isletme bitirdi ve askerliginida henuz yapmadi. İside yok hala. Bunca sikintilarin icinde birde son 4 aydir Allahin varligina inanmiyorum dinler insanlarin afyonu gibi seyler soylemeye basladi. Eskiden de cok duskun degildi ibadet yapmaya ama en azindan ateistim de demezdi. Yeri gelince namazini kilar orucunu tutardi. Simdi benimde ustumde bir baski kurmaya basladi. Hergun bununla ilgili belgeseller izletip bununla ilgili kitaplar okuyor ve okutmaya calisiyor. Ben reddettigimdede bana aklimi kullanmadigimi soyleyip kiziyor. Dusun oku diyor. Cocugum yok. Ben yasim geldigi icin askere gidip geldikten sonra bir an once cocugumun olmasini istiyorum ama bu sorunlar varken korkuyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum. Kime danisacagimi bilmiyorum. Anlatamiyorum kimseye. Cok bunaldim. Caresizim
(