eşim ayrı odada ben ayrı odadayım

slsbl

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
180
2
16
Ankara
selam kzlar.eşim bana karsı çok ilgisiz sabahtan aksama kadar pc nin basında.yüzüme baktığı bile yok.işten gelir gelmez pc nin basına geciyor.yatma vakti geldiğinde çağırmaktan bıktım artık.çok yoruldum.bıktım tahammülüm kalmadı.o kadar yalnızım ki hiç kimsem yok yanımda.durumu anlatsam çok konustu oluyorum.zaten birbirimizi gördüğümüz yok ufak i tartısmada huzur yok diyor bana.halbuki hiç bi muhabbetimiz yok ki kavga etmek için sebebimiz bile yok.böyle yaptığı için bende soğuyorum sanki.kendimi boşanma düşüncesinden alamıyorum.çok soğuttu kendinden.siz olsanız ne yaparsınız lütfen bi akıl verin kızlar

internette ne yapıyor peki?oyun mu oynuyor,face gibi sosyal ağlara mı takılıyor???

genelde oyun oynuyor. facesi yok diye biliyorum gizlide saklıda varsa bilemem.gizli gizli bakıyorum bazen kapını yanından knigtonline diye sacma sapan bir oyun var evlendiğimiz günden beri onu oynuyor

Son düzenleme:
yani en azından internet ilişkisi olmadığından eminsizin diyebiliriz ..tabi bu hafifletici bişey ama gerçekten zor bi durum..evlendiğiniz günden beri böyle mi..yoksa bunun bir başlangıç noktası oldumu

Pardon eşiniz kaç yaşında yani bu kadar oyun meraklısı sanırım daha olgunlaşmamış. Hala aklı fikri oyunda ya da face var ve siz bilmiyorsunuz peki o bilgisayar başındayken yanına oturup bakıyor musunuz her an oyun mı oynuyor emin misiniz. Yani artık evli olduğunun ve size karşı sorumlulukları olduğunu idrak etmesi lazım alın karşınıza konuşun durumun ciddiyetini anlasın eğer sizi kaybetmekten korkuyorsa buna son verir en azından çaba gösterir ama yok korkmuyorsa ve devam ederse siz de ailenize gidin bir süre bakalım özleyecek mi burnu sürtecek mi biraz da dikkat edin giyimine kuşamına dikkat ediyor mu, telefonu sizden saklıyor mu, saklı gizli konuşuyor mu eve geç geliyor mu. Ben aldatma olduğunu sanmıyorum ama siz dikkat edin daha çok bekarlık alışkanlıkların bırakamamış görünüyor evinde rahatça oyun oynuyorsa evlenince de bu sürecek diye bekliyor.

eşim 26 yaşında.1 yıllık evliğiz 1 yıldır böyle.telefonu falan hep ortalıkta.genelde hep oyun oynuyor ama ben yokken ne yapıyor ne ediyor hiç bilmiyorum zaten odanın kapısını kapatmaz ara sıra gider bakarım ama yinede emin değilim.daha önceden babamın evine gitmiştim ama hiç bir zaman umruna gecmedi.her zaman yine kocamdır evimdir yuvamdır dedim yine evime geldim.ayrılmayıda düşündüm ama hep pişman olmaktan korktum kendime güvenim de kalmadı pilim bitti sanki

daha bir yıllık evliymişsin canım . bende evlendiğimde ara ara buna benzer sıkıntılar oluyordu.sonuçta hiç bir evlilik dört dörtlük gitmiyor.bi uzamn arkadaş bana ona minik süprizler hazırlmamı söylemişti. sen yapki artık o utanıp sana süprizler hazırlasın demişti

evet mantıklı.mesela eve gelmesine yakın çok güzel bi sofra hazırla mumlar falan.ona bi hediye al.güzelce giyin süslen,biraz da seksi olsun yani..dikkatini çekmeye çalış bakalım ne yapacak...

onuda yapıyorum ama yinede aynı fantaziler hersey deniyorum ama olmuyo şu lanet bilgisaayardan kurtaramadım.etrafımdaki insanlara baktıkça nasıl imreniyorum.herkes dışarlarda çoluk çocuk el ele bense hep dört duvar arasındayım offfffff oooffffffffff

bide o pc başındayken sen napıyorsun ozamn diliminde

o zaman bilgisayar kasasının içini aç kablolarını kes..allah allah yaa..sen öle giyiniyon süsleniyon seni bırakıp pcv başına mı oturuyo?
bi sor bakalım neden senle evlenmiş,pc ile evlenseymiş ya

kızlar hepsini yaptım ama kar etmiyor belki inanmazsınız ama yapmadığım hiç bir şey kalmadı şekilden şekile girdim.zaten öyle şeylerden anlayan bi insan değilll malesef

yaptım ama kendisi 10 yaşından beri bilgisayar tamir ettiği için kırk parcaya da bölsem yine tamir ediyor.tak etti artık

aynen nefret ettiriyo zorla

seker senin arkadaşın yokmu? çık buluş onlarla.madem eşin pc le takılmak istiyor takılsın.sorarsın ben dışarı çıkacağım geliyormusun diye yok derse ara arkadaşlarını buluş kimse gelmedi mi atla sinemaya gıt hava güzel parka gıt kendine bır meşgale bul bence.
bu iş böyle gıyınıp süslenmeyle olmaz .evlenince hayatından vazgeçme .sen evleneyimde bir kocam olsun onunla diz dize oturayım diye mi geldin dünyaya.o kadar büyük ki dünya emin ol senin için de bir hobi vardır
adam belki de çocuk gibi onu beklemenden sıkılmıştır bir diğer şeyde senin herzaman orada onu beklediğini görüyor buğün olmazsa yarı diyor ama sen hayatına devam edersen belki o da ana katılır

bunlarda benim fikirlerim
kendi kendine yetersen sana saygısı daha çok artar

işte benim hayatım öyle değil.çalışmıyorum zaten.eski arkadaslarımın hiçbiriyle görüşemiyorum annemin verdiği harclıklarla falan idare ediyorum.bi anlatsam.hiç arkadasım yok.ailem uzakta.belki bi imtihandayım die düşünüyorum ama hç bitmiyor

ben 37 yaşındayım sana bir abla olarak tek tavsiyem ÇALIŞ .dünyanın binbir türlü hali var .paranı kazan az da olsa ve saçma olan şey eşin sana harçlık vermiyor mu ki annenden alıyorsun.herşey ortaktır para da parasızlıkta sakın unutma ama ilk işin bir iş bul çalış bir sürü kurs açıyor halk eğitim git onlara sonrada bir işe gir çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…