Eşim ayrılmak istiyor şu saçma sebepleri okuyun lütfen

Abartmışınız konuyu bence...Eşiniz kartı gerçekten unutmuş olabilir...

Bir de sorun eşinizin sigara içiyor olması mı yoksa kartınızın alınmış olması mı :26:

hayır unutmamıs işe giderken almış kartını sigara almıs ordan işe gitmiş, geri donup bırakmamıs

sigara içmeyen biri sigara içen birini eş olarak istemez o koku zaten başlı başına rezalet.. dogal olarak soyleniyordur, kim soylenmez ki?
fakat dırdır la bu bağdaştıramadım.. bayanın sorununu cozmuyor yorumunuz, burda hanımını 5 tl lirayla bırakmıs (bebeğinin maması yokken) sorumsuz bir adamdan bahsediyoruz..

konu sahibi bu olayı buyutmemeli bence

yok o konuda haklı ona itirazım yok da,onu düşünememiştir..önceki konusundan hatırladım zaten,sorunu da adamın da neden ayrılmak istediğini tahmin ediyorum..bence konu ashibi geçmişle beraber anlatırsa daha aydınlatıcı olur sizler için..
sanırım eşi Afganistandan döndükten sonra sorunlar çoğaldı..eşinin dönüşünü zaten istemiyodu,rahatı yerindeydi,adam zaten orda psikolojik olarak ne sorunlarla geldi...
neyse ben okadar da özele girip yorum yapmak istemiyorum,sizle riçin aydınlatıcı olsun diye yazdım...

eşinde sende çok abartmışsınız...
ama eşin çok çok çok abartmış...
bu sebepten ayrılınmaz tabi ki...

eşinizi davranışları bi tuhaf :44: yenimi bu hale büründü yoksa karakteri böylede siz yeni mi farkediyorsunuz :26: yani yalan söylemesi ve buna çocuğunu alet etmesi hoş değil:19:

hayır unutmamıs işe giderken almış kartını sigara almıs ordan işe gitmiş, geri donup bırakmamıs

Anladım.Adam evde mama olmadığını biliyormuydu acaba...

Bir de aklıma takıldı eşiniz neden sizin kartınızdan medet ummuş? Kendi parası,kartı yok mu bu adamın?

sen haklısın cnm ama her evlılıkte böle donemler olur cıftler yogun sorunlar yasayabılırler ama zamanla gecer sen sımdı bısı yapma bekle sabret ınsallah herşey kendılıgınden yoluna gırcektır evladın ıcın sabırlı ol kardesım allah yardımcın olsun

Arkadaslar eşimle ara ara tartışmalar yasarız ve hepte büyür.dünkü olaya gelince kredi kartımı benden izinsiz cüzdanımdan almış ve o kartla sigara almış.alması sorun değil.aldığını haber vermiyo.sordum kartım sendemi diye telefonla aradım.bilmem bakayım dedi ve aaaaaa bendeymiş yanlışlıkla almışım dedi.şüphelendim.bankayı aradım ve sabah 7de tekel bayiden alışveriş yaptığını öğrendim.bu hırsızlık ya.üstelik bende 5tl para vardı.alışverişi kartla yaptığımı biliyo.üstelik dün nöbetciydi ve gelmicekti.bebeğin bezi bitse maması bitse napcaktım.sigara uğruna rezil oldum.komşudan borç aldım.bende actım telefon niye böyle yaptın.niye gizlice aldın kartı.yaptığın çok çirkin dedim.bana ne laflar söyledi bir bilseniz.ayrılmak istiyomuş bıkmış benden.beni sevmiyomuş.artık eve gelmicekmiş.intihar etcekmiş benle evli kalırsa.tayin isteyip gitcekmiş.1haftafdır aramız kötüydü.sebebide gecen gün markete gitcem dedi.oğlanıda götüreyim dedi.tmm dedim.gitti gelmek yok.şüphelendim.mutfakta cakmağa baktım yoktu.sigara içmiş ağzı nasıl kokuyodu.içmedim evladımın üstüne yemin ederim dedi.ama ben cebinde cakmağı buldum tabi.hala inlkar ediyo.ben içmesini istemiyorum yeni yeni baslıyo.baslamadan bitirsin istiyorum çünkü kokusunu duymamla kusuyorum.ama niye yalan söylüyo.hele hele evlet üzerine yemin edilirmi bu nasıl bişey ya.bunu hazmedemediğim için biraz soğuktum.biraz önce msj atmış.bugün eve gelmicem diye.ayrılalım dedi hyr dedim.napcam akıl verin.1yasında evladım var

canım neden hırsızlık olsun bence bu mevzu olmaması gerektiği kadar büyümüş, diğer gıcık olduğun şeylere hak verebilirimde, hırsızlık kısmına takıldım, siz karı koca değilmisiniz yaw, üçün beşin lafı olsun

belki unutmuştur bebeğinize mama alınacağını...
bile bile yapmaz diye düşünüyorum...
eğer bir şeyi söyler söylemez hemen hiddetle tepki veriyorsanız o da bu yola başvuruyordur...
yaptığı doğrudur demiyorum kesinlikle böyle davranmasına sebep budur diyorum...

bende sigara kokusuna tahammül edemem o yüzden sigara içmeyen koca buldum. oturup konuş dayanamıyorum kokusuna senden soğuyorum bu yüzden de. belki anlar

kredi kartı olayında ise tamamen haklısınız. sonradan aaa bendeymiş yanlışkla aldım falan yemezler onu. kim yanlışlıkla başkasının cüzdanından art alır ki?

birde üzerine neden neden neden diye gitmeyin. erkekler köşeye sıkışınca ilk işleri kaçmak oluyor.

kadının akıllısı fısıldayarak konuşur bunu unutmayın.

Son düzenleme:
eşinin kredi kartını senden habersiz alıp gitmesine kızmakta haklısın ama ikinizde olayı çok abartmışsınız
sanırım başka konularda da anlaşmazlıklarınız var ki eşin olayı boşanma noktasına getirmiş.çünkü hiçbir erkek böyle bir sebepten ayrılık lafı etmez en sinirlisi bile etmez bence:26:

evde mama yok gibi bişey yazmamış arkadaş.
maması bezi bitse ne yapardım diye bir ihtimalden dolayı sinirlenmiş.
eşinin düşüncesizliğine kızmış sanırım.

eş neden söylemeden aldı acaba.
hem eşin sigara alacak parası yokmuydu kredi kartıyla aldı ki.
gizli içiyorsa ekstrede çıkacak.

evde mama yok gibi bişey yazmamış arkadaş.
maması bezi bitse ne yapardım diye bir ihtimalden dolayı sinirlenmiş.
eşinin düşüncesizliğine kızmış sanırım.

eş neden söylemeden aldı acaba.
hem eşin sigara alacak parası yokmuydu kredi kartıyla aldı ki.
gizli içiyorsa ekstrede çıkacak.

ben ondan şüpheliyim çünkü o zaman hırsızlık demezdi
galiba bu sorunların öncesinde çok sorun var, yoksa bunlar ayrılıncak sebebler değil

Son düzenleme:
Arkadaslar olay kartımı alması değil.ayrı gayrı yok bizde.ama suanda cık sıkıştık ve alışverişi kartla yapıyoduk.o akşamda nöbetçi.bende para olmadığınıda cok iyi biliyor.düşüncesizliğine kızıyorum.üstelik aradım gayet normal bir sekilde sordum ama okükredi beni konuşturmadı zaten.bir arkadas afganistandan bahsetmiş.evet gelmesini istemedim demeyimde gelmesinden korktum eşimin.son dönem sürekli sorun çıkarıyordu.geldiğinde bu sorunlardan kavgalardan korktuğum için gelmesini istemiyorum dedim ama su var geldiğindede hersey yolundaydı.eşim bencil bir insan.işten gelir kumandayı alır yatana kadar spor kanalı izleriz.benim istememem umrunda değil.arada bir oğluyla oynar nadir.benim üzüldüğüm bazen çok iyiyisek bazen cok kötüyüz.gel konuşalım su sorunları konuşalım derim.konuşmaz. Olay öyle kapanır

Kredi kartı konusunda abartmışsın.
İnsanlık hali, unutabilir.
Sonra söylerim der aklından çıkar.

Bu hırsızlık ne demek?

Siz prosedürde evlisiniz o zaman, bunu anlıyorum ben.

Bi de neden her şeyden şüpheleniyosun?
Evlenirkinde mi şüpheliydin?
O zaman neden evlendin?

Sigara içtiği bariz olduğu halde çocuğunun üzerine yemin etmesi hoş değil tabi ki.
Ancak altında yatan nedene bakmak lazım.

Her şeyde böyle hesap sorar gibi davranırsanız; adama çocuk muamelesi yaparsanız sizle yüz göz olmamak için daha çok yalan söyler.

Ha,, yalan kötü bişey tabi ki.
Ama insanlar karşısındakinin nasıl davranacağını kestirebildiği için bu yola başvurur genelde.

Siz de eşinizin kredi kartını almak zorunda kalırsınız bir gün, unutursunuz haber vermeyi.
O da size hesap sorar şekilde sorduğunda
Bu nasıl adam ya dersiniz eminim ki.

siz konu sahibini çok iyi tanıdığınız için mi yorum yazdınız:):)şu kadar cümleden bile anladım dedim zaten...

Evet o konuda haklısınız da bence sorunları bunlar değil zaten. Kredi kartı almış da sigra içmiş de falan değil yani. Hiç bi erkek altında başka sorunlar olmadan böyle bahanelere yalanlar falan yapmaz. Büyük ihtimalle adam dırdırdan ve her şeye söylenmesindne bunaldı ve böyle şeyler yapıyor..knu sahibi herşeye karşıan birid e olabilri.
Lütfen kimse kırılmasın ben rencide edici bişeyler yazmıyorum..üstelik burda kimse kimseyi tanıdman yorum yapıyo,napıcaz yani derinlemesine analiz mi??

hayır ben konu sahıbını tanımıyorum ... Dedıgınız gbı sızde tanımıyorsunuz ... Bu yuzden de boyle kırıcı yorum yapamayız degıl mı asıl sorunu ogrenmeye ona gore yardım etmeye calısırız cunkı burası bır derdım var dıkkattınızı cekerım

Ayrıca konu sahıbı bence esının dusuncesız olmasına kızıyor

Arkadaslar olay kartımı alması değil.ayrı gayrı yok bizde.ama suanda cık sıkıştık ve alışverişi kartla yapıyoduk.o akşamda nöbetçi.bende para olmadığınıda cok iyi biliyor.düşüncesizliğine kızıyorum.üstelik aradım gayet normal bir sekilde sordum ama okükredi beni konuşturmadı zaten.bir arkadas afganistandan bahsetmiş.evet gelmesini istemedim demeyimde gelmesinden korktum eşimin.son dönem sürekli sorun çıkarıyordu.geldiğinde bu sorunlardan kavgalardan korktuğum için gelmesini istemiyorum dedim ama su var geldiğindede hersey yolundaydı.eşim bencil bir insan.işten gelir kumandayı alır yatana kadar spor kanalı izleriz.benim istememem umrunda değil.arada bir oğluyla oynar nadir.benim üzüldüğüm bazen çok iyiyisek bazen cok kötüyüz.gel konuşalım su sorunları konuşalım derim.konuşmaz. Olay öyle kapanır

sanırım ikinizde heyecanlı insanlarsınız, son söylencek şeyleri ilk söylüyosunuz gibi geldi
madem öyle o zaman ben eşine kırgınlıklarını onu suçlamadan yaz derim, yaz mail at
çünkü konuşamıyosunuz, yazarsan sözünü kesme ihtimali, kavganın boyutunun değişme ihtimali olmaz

ayrılma tabi niye ayrılacaksın
ona sorumlulukları ağır mı geldi de hemen kaçmayı düşünüyor

sizde para yokken kredi kartını alıp gitmesi düşüncesizlik,
eşinin cebinde sigara alacak kadar para yokmuydu?
bırakın bezi mamayı, hastaneye, eczaneye gitme gereği duyabilirdiniz.
krdei kartı dışında yanınızda nakit para da bulundurun.
işyeri evinize yakınmı, çağırdığınızda gelebilecek durumda mı? eğer öyleyse belki o nedenle önemsememiştir.

ikinizde öfkeden olmayacak şeyler söylüyorsunuz.
eşinin başka problemleri var gibi geldi,en ufak tartışmadan evden ayrılmak istemesi,intiharı düşünmesi falan

Back
X