- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar unutma falan yok.geceden eşim yattıktan sonra ütü yaptım.ertesi gün kullanacağim cantamı hazırladım.ilk işim kredi kartımı koymak oldu.cüzdanımı düzelttim çnkü fiş doluydu.sabahta markete inince mama alacaktım evladıma kart yok.heryeri deştim.komsumdan para aldım artık.sonrada eşime ulaştım.yalan yalan yalan.olay sigara değil. Yalan sötylemesi,evladının üstüne yemin etmesi,en ufak tartışmada bitsin demesi.5 yıllık evliliğimde belkide 20.duyusum bu kelimeyi
Karsıma aldımdedimki sigaranın kokusuna gelemiyorum.üstelik kokudan yanında kustum.bunuda gördü. Ona rağmen gizli gizli içiyo.ama koku beni deli etcek.evlenmeden önce konustum dedimki sigara içen biriyle yapamam diye.bana değer verdiğini düşünmüyorum.değer verse içmezdi.yeni baslayan biri nekadar tiryaki olabilir.inanın ben çok alttan biriyim.ama sunu yapma derim.örneğin şaka yollu oğlana bağırır.oğlum ağlar.yapma bak cocuk ağlıyo iyi bişey değil derim güzelce.sorunu büyütürde büyütür.evliliğimin ilk 4 yılı eşimin bilgisayarda oyun bağimliliği ile gecti.işten gelir bir oturur basına yatana kadar geclere kadar.ben baska odada o baska odada.allhatan afganistandan geldiğinden beri oynamıyo ama şimdide sigara.benim en nefret ettiğim seyleri yapıyo.oyun oynayamadığı günler resmen sinir krizine giriyodu.gecen yaz evi terkettim bu yüzden.ufacık bebekle yalnız basıma mücadele ediyordum evin içinde o oyun oynuyodu.dayanamadım.ailemin yanına gittim.onada dedim sat su bilgisayarı evliliğimiz bitcek diye.satmadı gelmezsen gelme eve dedi.aileme gitmek isteez ayda bir bari gidelim derim gitmez yeni yeni gidiyo.evinde oturcakmış.ama olmazki arkadaslar bayramda bari gidilir.ailesi sürekli para ister bende vermwek istemem tarrışurız eşimle.haksızmıyım siz söyleyin nolur.ayrılcak olsam benim ayrılmam gerekir
gücüme giden adam tayin olup gitmeyi düşünüyo.ben evladım için alttan alıp birseyleri düzeltmeye calışıyorum.ama onun evladı umrunda değilki boşanıp gitmeyi düşünüyo
gücüme giden adam tayin olup gitmeyi düşünüyo.ben evladım için alttan alıp birseyleri düzeltmeye calışıyorum.ama onun evladı umrunda değilki boşanıp gitmeyi düşünüyo