Eşim ayrılmak istiyor şu saçma sebepleri okuyun lütfen

eski konularınızı biraz okudum, eşinizle ilgili sıkıntılarınız daha önce de olmuş. oturup konuşmaktan başka çare yok. yoksa böyle içinize ata ata kendinizi harap edersiniz.

Arkadaslar unutma falan yok.geceden eşim yattıktan sonra ütü yaptım.ertesi gün kullanacağim cantamı hazırladım.ilk işim kredi kartımı koymak oldu.cüzdanımı düzelttim çnkü fiş doluydu.sabahta markete inince mama alacaktım evladıma kart yok.heryeri deştim.komsumdan para aldım artık.sonrada eşime ulaştım.yalan yalan yalan.olay sigara değil. Yalan sötylemesi,evladının üstüne yemin etmesi,en ufak tartışmada bitsin demesi.5 yıllık evliliğimde belkide 20.duyusum bu kelimeyi

Tavırlarınız çok abartılı eşinize karşı.
Kredi kartınızı habersiz alması belki yanlış olabilir ama sizde adamı hırsızlıkla suçluyorsunuz.
Benim eşimde bazen Kredi kartımı alır ve bana söylemeyi unutur.Bir günde adamın ne aldığını araştırmak veya arkamdan gizli iş çeviriyorsun demek aklıma gelmez.Karşınızdaki düşmanınızmı?

Sürekli arkanızdan iş çevirdiğini düşündüğünüz,hırsız bile diyebildiğiniz bir adamla evli kalmayın zaten.

Karsıma aldımdedimki sigaranın kokusuna gelemiyorum.üstelik kokudan yanında kustum.bunuda gördü. Ona rağmen gizli gizli içiyo.ama koku beni deli etcek.evlenmeden önce konustum dedimki sigara içen biriyle yapamam diye.bana değer verdiğini düşünmüyorum.değer verse içmezdi.yeni baslayan biri nekadar tiryaki olabilir.inanın ben çok alttan biriyim.ama sunu yapma derim.örneğin şaka yollu oğlana bağırır.oğlum ağlar.yapma bak cocuk ağlıyo iyi bişey değil derim güzelce.sorunu büyütürde büyütür.evliliğimin ilk 4 yılı eşimin bilgisayarda oyun bağimliliği ile gecti.işten gelir bir oturur basına yatana kadar geclere kadar.ben baska odada o baska odada.allhatan afganistandan geldiğinden beri oynamıyo ama şimdide sigara.benim en nefret ettiğim seyleri yapıyo.oyun oynayamadığı günler resmen sinir krizine giriyodu.gecen yaz evi terkettim bu yüzden.ufacık bebekle yalnız basıma mücadele ediyordum evin içinde o oyun oynuyodu.dayanamadım.ailemin yanına gittim.onada dedim sat su bilgisayarı evliliğimiz bitcek diye.satmadı gelmezsen gelme eve dedi.aileme gitmek isteez ayda bir bari gidelim derim gitmez yeni yeni gidiyo.evinde oturcakmış.ama olmazki arkadaslar bayramda bari gidilir.ailesi sürekli para ister bende vermwek istemem tarrışurız eşimle.haksızmıyım siz söyleyin nolur.ayrılcak olsam benim ayrılmam gerekir

o zaman siz ayrılın...
adam zaten ayrılmak istiyor...
zaten çekilir bir tarafı da yok...
güzellikle de halledemiyorsunuz...
peki ne bekliyorsunuz?

bence eşinin sorunları var canım.hepimiz biliriz ki siagaraya ergenlikte, ya da gençlikte başlanır.daha tam aklın ermediği çağlarda.kocaman adamın sigaraya başlaması pek görülmüş bir şey değil.sigara kokusundan iğrenirimden önce adam bu saatten sonra niye sigaraya yöneldi diye düşünmelisin.

biraz bencillik ediyorsun gibi geldi bana.şimdi diyeceksin ""AA BEN Mİ BENCİL OLDUM" diye evet canım boşver kredi kartını,sigarayı.bu adamın ne derdi var niye mutsuz diye düşün bir bakalım.eş olarak çözüm bulmaya çalış.

sigara içmesi,kredi kartını gizlice alması,düşüncesiz davranması ya da sizin aşırı abartılı tavırlarınız bir yerde aşılabilir önemli sorunlar değil bunlar ancak karışnızda "seni sevmiyorum ve senden ayrılmazsam intihar ederim" diyen bi adam var..bence diğer durumlardan çok bu cümlelere kafa yormalısınız.

Çözümlemeniz gereken bu kadar sorun varken siz sigara içmesine mi takıldınız ? Bence sizin daha ciddi sorunlarınız var :34:

canım erkekler sorunları konuşarak halletmezler.
hele gel konuşalım, konuşmamız lazım gibi cümleler onları kirpi gibi yapar.

ayrılmak istemiyorsan,
her kadın gibi biraz yapıcı olan taraf sen olmak zorundasın.
anladığım kadarıyla eşinin stresli bir işi var.
madem karısısın, onu rahatlatmak sana düşer.
ee ben ne yapayım beni kim rahatlatacak dersen, olay çözülmez.
sen o rahatladığı zaman rahatlayacaksın zaten.
yani aslında kendi huzurun için evde huzur sağlamalısın.

bir süre görmemezlikten geliver.
herşeyi dört dörtlük yapamayız zaten.
bu gibi ıvır zıvır şeylerden gerilmesin ortam.
eve gelip spor programi izliyorsa yanına otur sen de izle.
uzanıyorsa yanına uzan beraber izleyin.
arada çay falan bişeyler yap atıştırmalık bişey istermisin falan de.
yani yumuşayın biraz.
çok gerilmişsniz.

sanki bir adam değil de bir çocukla evlenmişsiniz. ama büyümeye gönlü olmayan bir çocuk:63:

Karsıma aldımdedimki sigaranın kokusuna gelemiyorum.üstelik kokudan yanında kustum.bunuda gördü. Ona rağmen gizli gizli içiyo.ama koku beni deli etcek.evlenmeden önce konustum dedimki sigara içen biriyle yapamam diye.bana değer verdiğini düşünmüyorum.değer verse içmezdi.yeni baslayan biri nekadar tiryaki olabilir.inanın ben çok alttan biriyim.ama sunu yapma derim.örneğin şaka yollu oğlana bağırır.oğlum ağlar.yapma bak cocuk ağlıyo iyi bişey değil derim güzelce.sorunu büyütürde büyütür.evliliğimin ilk 4 yılı eşimin bilgisayarda oyun bağimliliği ile gecti.işten gelir bir oturur basına yatana kadar geclere kadar.ben baska odada o baska odada.allhatan afganistandan geldiğinden beri oynamıyo ama şimdide sigara.benim en nefret ettiğim seyleri yapıyo.oyun oynayamadığı günler resmen sinir krizine giriyodu.gecen yaz evi terkettim bu yüzden.ufacık bebekle yalnız basıma mücadele ediyordum evin içinde o oyun oynuyodu.dayanamadım.ailemin yanına gittim.onada dedim sat su bilgisayarı evliliğimiz bitcek diye.satmadı gelmezsen gelme eve dedi.aileme gitmek isteez ayda bir bari gidelim derim gitmez yeni yeni gidiyo.evinde oturcakmış.ama olmazki arkadaslar bayramda bari gidilir.ailesi sürekli para ister bende vermwek istemem tarrışurız eşimle.haksızmıyım siz söyleyin nolur.ayrılcak olsam benim ayrılmam gerekir

kusura bakmayın ama bu evlilikte hala kredi kartı yok sigara derdindesiniz..adam bilgisayarını bile satmamış,eve gelmezsen gelme demiş..bu ne demek biliyor musunuz? eşiniz çoktan gözden çıkarmış sizi..daha büyük sorunlarınız varken siz en ufaklarıyla mücadele halindesiniz..gerçekten dediğiniz gibi ayrılacak olsanız sizin ayrılmanız gerekirdi.

benim bir evledım var ve hata yapmaktan korkuyorum.eşimin kızkardesi kaçtı ama 2 ay olcak nerdeyse.buna cok üzülmüştü.ben hep onun yanındayım ama o cok tuhaf.bir gün iyi bir gün kötü

sizin sorununuz aslında kart değil, maddi olarak sıkıntıya girildiğinde her evde olduğu gibi sizde birbirinizi yiyorsunuz. maddi olarak rahatlayınca hepsi düzelir. iki tarafta biraz alttan almalı bence

benim eşim dügün günü başladı bir kac ay içti kendiside sevmez aslında arada stresliyke bende içerim 1 tane dedim yapma içme güzellikle erken yaşlanırsın çökersin falan filan derke bi baktık bırakmış...
o kadar üzerine gitmeyin bakın oyunuda bırakmış
ben inanmıyorum bilincli bir kadın veya erkek yuvasının düzenini yıkıp cocuklarını ayrı ayrı büyütmek istemez bu kadar kolay olmasın bosanmalar ayrılmalar..
güzelce söyleyin kartımı alıp zor durumda bıraktın alır ken söyle falan..
ama eşinize hırsız demeyin lütfe.. erkekler cok gururludur kaldıramaz sadece bu bile ayrılık sebebi olur...
kadınlar hep kontrol ve fren oluyo işte napalım...

sizin bırbırınıze tahmmulunuz kalmamıs gıbı..
böyle uyduruk sebeplerden ayrılık konusulur mu??
sanırım sevgılerde tukenmıs..
siz eşinizi sureklı ıgneleyıp,dıdıklıyor gıbısınız..
o ise yalan dolanla kendı gemısını yurutmeye calısıyor..
acık ve net oturup konusmakta fayda var..
bırbırnızden ıstedıklerınızı ve ıstemedıklerını guzel guzel konusun..
ıletısımınızde kopuk sanırım..

gücüme giden adam tayin olup gitmeyi düşünüyo.ben evladım için alttan alıp birseyleri düzeltmeye calışıyorum.ama onun evladı umrunda değilki boşanıp gitmeyi düşünüyo

gücüme giden adam tayin olup gitmeyi düşünüyo.ben evladım için alttan alıp birseyleri düzeltmeye calışıyorum.ama onun evladı umrunda değilki boşanıp gitmeyi düşünüyo

Bence bırak gitsin..Seni istemeyen biri için bu kadar konuşmaya bile değmez..
Sen evladın için alttan alabilirsin ama demek ki onun gözü evladını bile görmüyor..
Zorla güzellik olmaz..Üstelik evli kalıp böyle didişmeye devam ederseniz evladınıza daha fazla zarar verirsiniz..

eşiniz çalışmıyormu ?
bir sigara alacak parası yokmu?
kendi parasıyla alsa sorun olmazmı? ,
mevzu yalan söylemesi diyorsunuz ama sanırım bunlar hep birikim ,biraz sorumsuz galiba eşiniz sizde buna takmışsınız..ama çözüm yine sizde ,bireyler karşılklı konuşup ortak noktaya varmadan sorunlar çözülmüyor malesef..

bişey sormak istiyorum,burada bize yazdığınız gibi oturup eşinizle de konuştunuz mu bunları? bağırmadan,tartışmadan..sordunuz mu asıl derdi neymiş ya da sizin asıl derdiniz ne anlattınız mı?

son yazınızda geçmişten beri süregelen bazı sorunlar olduğu anlaşılıyor zaten.eşiniz size nasıl olmuşsa güvensizlik vermiş,ona güvenmiyorsunuz bence.ama sizde sürekli onu kontrol altında tutmak istiyorsunuz,gözünüz hep üstünde sanki..ayrıca sürekli boşanalım,gidersen git,senden bıktım,seni sevmiyorum gibi cümleler de evliliği eskiten ve yıpratan şeylerdir.

Blöf yaparak sizi sindireceğini düşünüyor.

Sizi üzmek istemem ama bu evlilik dışardan bitmiş gibi görünüyor :(

konuşmaya calışıyorum ama maalesef eşim asla konuşmuyor.birc sorun yasıyoruz niye bana böyle yaptn diyorum hemen yeter demeye baslıyor.

Back
X