Eşim ayrılmak istiyor şu saçma sebepleri okuyun lütfen

Ayseece, aslında saydğınız nedenler sadece eşinizdeki birikim.
Sigarayı sevmemekte haklısınız.
Eşlerden biri içmediğinde diğer kullandığında bu dayanılmaz birşey.
Fakat eşinize bu konuda yüklenmeniz çok yanlış.
Yaptığınız baskı onu geri çevirmez aksine daha çok iter.

Madem sigara içtiğini biliyorsunuz o zaman neden ''içtin mi, içmedin mi diyerek çocuğunun üzerine yemin ettirecek hale getiriyorsunuz ? Madem biliyorsunuz, diyeceğiniz tek söz '' sigara içmemen beni çok mutlu edecek, bunun için elinden geleni yapacağına inanıyorum'' tarzında bir yorum yeterli olurdu.
Bundan sonrada kontrol etmemeye çalışmalısınız.

Kartı habersiz alması konusunda ise çok ayıp etmiş ama sizin yaklaşımınız çok daha kırıcı olmuş.
Kartı almışsa almış, bunun geriye dönüşü olmaz siz ne kadarda bağırıp çağırsanız.
Belliki ihtiyacı olmuş ki bunu yapmak zorunda kalmış.
Siz yine sorgulayıcı olmak yerine anlayışlı olsaydınız bu iş çözülürdü.
Kartı habersiz almama konusunda uyarıp, paranızın olmadığını ihtiyacınızın olduğunu iletirdiniz eşinize tatlılıkla, eşinizde çözerdi bu durumu.

Komşudan borç alıp eşinizi arayabiliyorsanız mama almak içinde arayabilirsiniz.

Belliki sizde çok birikmişsiniz. Eşinizin uzakta çalışması aranıza ayrılıklar koymuş.
Siz rahat bir yaşama alışmışsınız o ise yalnız kalmaya alışmış.

Dengeyi sağlamanın tek yolu şefkat ve anlayış. Madem ayrılmak istemiyorsunuz bunu yapmak zorundasınız.

Valla ben biraz önce açtığınız konulara baktım.yıllardır sorun yaşıyormuşsunuz.üstüne bir de çocuk yapmışsınız.her sorununuzu da buraya taşımışsınız..cevap yazanlara da alınganlık yapmışsınız..Bu kadar sorunum olsaydı,hatta adliyeye kadar gitseydim çekmezdim bu adamı.ailem harika,muhteşem demişsiniz, arkanıza alın ailenizi o zaman..son aylarda sorun yaşıyor değilsiniz..yıllardır böyle anladığım kadarıyla...hiç çekmeyin derim.

Yorumlar için sağolun.suan yapmam gereken beklemek sessizce.eğer dönüp gelirse konuşmak güzelce tabi eğer konuşursa.eğer gelmezsede onun istediğini yapmak sanırım

Arkadaslar eşim 3gündür eve gelmiyor.nerde kalıyor bilmiyorumda.sadece hergün oğlan nsl diye msj atıyor.boşanmaktan falanda bahsetmiyor.bugün ailem geldi tam o sırada oğlanı sormak için msj attı.bende oğlan iyi annemler geldi yazdım.eşimde annenlere ne söyledin yazmış.bende calıştığını söledim yazdım.nolcak böyle napmaya calışıyor.bu evlilik bittimi gercekten.

ne demek ya 3 gündür eve gelmiyor ? Manyakmi bu adam, seni cocugunla yanliz birakiyor,
nezaman gelmeyi düsünüyormus beyefendi ?
bide hemen tutusmus ailene ne söyledin diye soruyor yaa

haaa pardon is dolayisiyla mi orda kaliyor ?
Laflarimi geri aliyorum
sen 3 gündür eve geliyor diyince bende sandim orda burda yatip küstügü icin eve gelmiyor

işi askerlik kalcağı yer sorun değil askeriyede kalıyor ama iş için değil cnm.küstüğü için

işi askerlik kalcağı yer sorun değil askeriyede kalıyor ama iş için değil cnm.küstüğü için

ha yani aslinda evde kalmasi gerekiyor ama küstügü icin taburda kaliyor simdi anladim,
e bu adam 3 gündür eve gelmiyorsa nezaman gelmeyi düsünüyor acaba ??
sormadinmi gelmeyi düsünmüyormusun diye yoksa umursamiyormus gibi mi davraniyorsun

ha yani aslinda evde kalmasi gerekiyor ama küstügü icin taburda kaliyor simdi anladim,
e bu adam 3 gündür eve gelmiyorsa nezaman gelmeyi düsünüyor acaba ??
Sormadinmi gelmeyi düsünmüyormusun diye yoksa umursamiyormus gibi mi davraniyorsun

umursamıyormuş gibi yapıyorum.ama onun niyetini anlamadım

Canim bence sana oglan nadil diye msj attiginda cvp atma.iki gun karsilik verme,bak 3. Gun geliyomu gelmiyormu?
Heee geliyosa demekki cocuguda aileside gercekten umrunda,ama gelmiyosa birak gitsin.unutmaki kapiyi carpip giden,o kapiyi kendi ustune kapatmistir aslinda.sen evindesin.batan gemiyi ilk once fareler terkeder.. (amma ozlu soz oldu be:)

canım, eşinin sigara içmemesi için çaba göstermen çok güzel ama koca -adam içecekse yine içer, engelleyemezsin. bu aralar alkol, sigara konuları çoğaldı forumda, haklısınız, sağlık açısından çok kötü bişey sigara ama eşniz de çocuk değil, çok üzerine gitmeyin. çocuk olduktan sonra kadın da erkek de sorunlar yaşayabiliyor, geç,c,d,r belki de. k.kartı konusunda eşin haksız ama ben de sig. kullanan biri olduğumdan biliyorum, adam parasız kalmışsa almıştır, insan o pis şeyi içmek için 9 takla atıyor bazen:( eşine bu kadar kızmamalısın, üzrine gitmemelisin. güzelce konuşmayı dene bence, boşanma kelimesini kullandırma, yıpratmayın ilişkinizi sudan sebeplerle.

Akşamüstü mesaj atmış eşim gelmicem akşama diye.cevap atmadım.1 saat sonra tekrar mesaj atmış.rahatın iyi sanırım diye .onada cevap yazmadım.çok karışığım ben

oncelikle boyle bir durum yasamaniz cok uzucu ama herseyin bir oluru vardir.beraber olacaksaniz bir yol cizilmeli eger olunmayacaksa uzatmaya hic gerek yok arkadasim.tamam evladim var diyorsun ama nereye kadar boyle surdurebileceksin.yipranan sen olacaksin baksana adama cekip gidiyor rahati yerinde.peki nerede kaliyor bu adam.kimlerle vakit geciriyor.guvendigi baska insanlar mi var?bir insan boyle rahatca kestirip atiyorsa bir olayi,vardir bir sebebi.bence hic cevap yazma ona sizleri gercekten merak ediyorsa gelir evine oturur adam gibi basinizda.cocuguna babalik yapar sana da es olur.psikolojik sorunlari varsa da gider bir doktora sizler icin tedavi olur...

oncelikle boyle bir durum yasamaniz cok uzucu ama herseyin bir oluru vardir.beraber olacaksaniz bir yol cizilmeli eger olunmayacaksa uzatmaya hic gerek yok arkadasim.tamam evladim var diyorsun ama nereye kadar boyle surdurebileceksin.yipranan sen olacaksin baksana adama cekip gidiyor rahati yerinde.peki nerede kaliyor bu adam.kimlerle vakit geciriyor.guvendigi baska insanlar mi var?bir insan boyle rahatca kestirip atiyorsa bir olayi,vardir bir sebebi.bence hic cevap yazma ona sizleri gercekten merak ediyorsa gelir evine oturur adam gibi basinizda.cocuguna babalik yapar sana da es olur.psikolojik sorunlari varsa da gider bir doktora sizler icin tedavi olur...

askeriyede kalıyor cnm.eminim.rahatca kestirip atıyorsa bir olayı vardır derken baska birimi vardır diyosun.yaptığı iğrenç ötesi bişey.zamana bırakıyorum

askeriyede kalıyor cnm.eminim.rahatca kestirip atıyorsa bir olayı vardır derken baska birimi vardır diyosun.yaptığı iğrenç ötesi bişey.zamana bırakıyorum

olabilir canim baksana adama sen olmadan da cok rahat...bana tuhaf geldi sanki boyle baskasi da var da sen olmazsan o olur rahatligi var gibi...ama tabiki de bir tahmin benimki insallh ta oyle bir sey yoktur.

Back
X