Eşim ayrılmak istiyor şu saçma sebepleri okuyun lütfen

askeriyede kalıyor cnm.eminim.rahatca kestirip atıyorsa bir olayı vardır derken baska birimi vardır diyosun.yaptığı iğrenç ötesi bişey.zamana bırakıyorum

orda kimse demiyor mu eşine sen neden burda kalıyosun evine gitsene diye,
yada eşin çok rahat, umursamıyor:26:

olabilir canim baksana adama sen olmadan da cok rahat...bana tuhaf geldi sanki boyle baskasi da var da sen olmazsan o olur rahatligi var gibi...ama tabiki de bir tahmin benimki insallh ta oyle bir sey yoktur.

hiç rastlamadım böyle birseye ama olabilir.evladının üstüne yemin eden adamdan ne beklenirki

hiç rastlamadım böyle birseye ama olabilir.evladının üstüne yemin eden adamdan ne beklenirki

sen sabirli ol canim hic gitme uzerine.yani umursama gelirse gelir zaten.anladigim kadriyla calisan bir bayansin.ona muhtac diilsin size deger veren yaninizda olur diye dusun zor bier surec ama basarabilirsin...

sen sabirli ol canim hic gitme uzerine.yani umursama gelirse gelir zaten.anladigim kadriyla calisan bir bayansin.ona muhtac diilsin size deger veren yaninizda olur diye dusun zor bier surec ama basarabilirsin...

calışıyorum cnm.muhtac değilim.ama bunları yasamak kolay değil.yuva kurmak zor.evladım vr.üstesinden gelmeliyiz diye düşünüyorum.bazende defet evdende hayatındanda diyorum:

Akşamüstü mesaj atmış eşim gelmicem akşama diye.cevap atmadım.1 saat sonra tekrar mesaj atmış.rahatın iyi sanırım diye .onada cevap yazmadım.çok karışığım ben

Bak cnm cevap atma nasil tutusuyor.bence boyle devam et,eve gelirde tartisma falan cikarirsa neden cvp atmiyosun diye bize deger veren yanimizda olur dersin.

siz cevap vermediniz diye tekrar size mesaj atması gösteriyor ki canım eşiniz yiğitliği elden bırakmadığından, tükürdüğünü yalamamak için gelmiyor. bence başkası falan yok, böyle yaparak sizi bezdirmeye, üzerinizde baskı kurmaya çalıiıyor. ve sizin onun mesajlarına cevap vermemeniz de bu sebeple canını sıkmış. çünkü sizin yalvarmanızı, eve dön, huzurumuzu bozma falan demenizi bekliyo bence. psikolojik bi savaş kısacası...

benim tavsiyem umursamamaya devam edin. eve gelirse de mesafeli ve uzak olun. emin olun iş ciddiye binse asıl onun etekleri tutuşacak. boşanmak istemeyecek. sizin üzerinize gelirse de "evliliğin sorumluluğunu alamıyorsun, en ufak tartışmada bitsin diyorsun. çocuk oyuncağı değil bu. sen beni ve ortak hayatımızı ciddiye alana kadar bu mesafe en iyisi" deyin bence.
umarım gönlünüzce olur her şey

hiç cevap vermeyin eve kesin gelecektir. geldiğinde umursamaz olun ama öyle şen şakrak değil. yorulduğunuzu belli edin. sonra her şeyin durulduğunu hissettiğinizde gerçekten oturun konuşun. ben eşinizin asker oluşundan dolayı normal bir erkekten daha çok ilgi beklediğini tahmin ediyorum. belki sırf sizden bu ilgiyi görebilmek için hadi boşanalım deyip duruyordur. siz de bu sorunu atlattığınızda ona daha şefkatli davranın eminim daha iyi sonuçlar alacaksınız.

Kızlar son havadisler.eşim hala gelmedi.askeriyede kalıyormuş.ona sormadan öğrendim.bugün 3kez msj attı.ilk msj çocuk nsl.cvp vermedim ben.ikinci msj cocuk nasıl demiştim.yine cvp vermedim.son msjıda cvp yazmıcakmısın cocuğu sordum oldu.yine cvp yazmadım.fikirlerinize ihtiyacım var

Kızlar son havadisler.eşim hala gelmedi.askeriyede kalıyormuş.ona sormadan öğrendim.bugün 3kez msj attı.ilk msj çocuk nsl.cvp vermedim ben.ikinci msj cocuk nasıl demiştim.yine cvp vermedim.son msjıda cvp yazmıcakmısın cocuğu sordum oldu.yine cvp yazmadım.fikirlerinize ihtiyacım var

Esini alip konusmanin vakti gelmis.. Ortada bir bebeginiz var o bebekte ne kadar kücük olsa da etkileniyor.. Sizin belirsizliginiz ona da yansiyor.. Fikrimi önceden de söylemistim.. Aile terapistine ciddi bir sekilde ihtiyaciniz var.. Kendiniz icin olmasada cocugunuz icin denemelisiniz...

esini alip konusmanin vakti gelmis.. Ortada bir bebeginiz var o bebekte ne kadar kücük olsa da etkileniyor.. Sizin belirsizliginiz ona da yansiyor.. Fikrimi önceden de söylemistim.. Aile terapistine ciddi bir sekilde ihtiyaciniz var.. Kendiniz icin olmasada cocugunuz icin denemelisiniz...

hyr bende anlamıyorum.ayrılmak isteyip istemediğinide anlamıyorum.eğer eşime gel konuşalım dersem yüz bulur ve değişmez.onun beni ciddiye alması gerekiyor.bu sefer o gelecek ve konuşmak isteyecek.hep ben dayanamadım konuşalım gel dedim onsuz olamıcağımı düşündü.ama bu sefer farklı o gelecek.

Son gelişmeleri takip edemedim ama ben olsam gıcıklığına "oğlumuz gayet iyi" diye cevap yazardım.

Özellikle "oğlumuz" derdim.

Çocuk nasıl demiş sanki yabancı çocuk gibi.

hyr bende anlamıyorum.ayrılmak isteyip istemediğinide anlamıyorum.eğer eşime gel konuşalım dersem yüz bulur ve değişmez.onun beni ciddiye alması gerekiyor.bu sefer o gelecek ve konuşmak isteyecek.hep ben dayanamadım konuşalım gel dedim onsuz olamıcağımı düşündü.ama bu sefer farklı o gelecek.

bakin aranizda bir sorun var haledemiyorsunuz.. Neden yardim almayi düsünmüyorsunuz.. Size özelden linki de attim... Üyeler kismina girip yasadiginiz sehirden bir uzmani secebilirsiniz.. Kaybedecek bir seyiniz olmaz belki birbirinizi dinlemeyi anlamayi ögrenirsiniz. Karsilikli kavga etmeden konusursunuz..

Sizle yazışırken tekrar msj geldi.annenlere söyle artık ayrılacağımızı yazmış.cvp yazmak istemiyorum.cvp yazarsam biliyorum olay yine büyücek.eve gelip benimle konuşana kadar msj atmak istemiyorum.

Canim bana gøre afganistan felan laf, yani bunalima benzemiyor esininki. Bence bu isin icinde baska birsey var. Ve esin bana ciddi gibi geldi. Canini acitmak istemem, ama seni sevdigini zannetmiyorum, o dereceki bu kadarcik birsey icin gitmis gelmemis, ve asiri bir tepki verip ayrilacagim demesi. Bence mesajlarina cevap vermem hatta son bir mesaj olarak kararin kesinse bitsin bu is de, ve telefonunu kapat. Muhattabin bunda sonra avukatim ve ailem de konuyu kapat guclu ol. Esin pek saka yapiyor gibime gelmedi. Hani siz ne kadar onu bunaltmis olsanizda tepkisi boyle olmamaliydi. Hayirlisi olur Insaallah Dualarim seninle

valla ben de böylesini ilk kez duydum. bence de artık bu şekilde yürümez. çocuğunuz için bile değmez. evladına vereceğin cevabı o düşünsün. olanlar ortada. bence sadece şöyle yazın eşinize:" peki!"
yarın da ailenize gidin ve durumu anlatın. o daha gelmeden eşyalarınız toplayın ve ayrılın evden. sonra da eşyalarımı ve çocuğumu aldım, eve dönmek istersen dersiniz. cevap yazmadıın için seni tahrik ediyo bence. işi ciddiye bindirince kuzu olacak ve hepimiz göreceğiz. aynen böyle yapın derim ben

Back
X