Eşim ayrılmak istiyor şu saçma sebepleri okuyun lütfen

canım demekki eşin senden para istiyememiş gurur yapar bazı erkekler.parasız işe gider ama isteyemez.Seninde onu bunun yüzüne vurman iyi olmamış düzgünce söleseydin belki tartışmayacaktın.ikincisi sigara içmek istemiş içsin ne var bunda benim eşim sigarada nefret eder kokusuna yanaşamaz ama ben içiyorum kızıyor ediyo ama ben alttan alıyorum.bence büyütülecek birşey yok huzurunuzu bozmayın sizin şimdi o bebekle daha huzurlu olmanız gereken zamanlar.Erkek boşanıcam da der sinirlenince bazen hiç duymadığın şeylerde söler sen karşılık verirsen iş kavgaya dönüşür.Belki seninle değil iş yerinde sorunları vardır belki ailesiyle. hatta her hafta sonu yürüyüşe gider bizimki sabah parmak uçlarında girdi odaya görüyorum cebimde bozuk para herzaman vardır benim aldı gitti.napıyım şimdi adamın gırtlağına mı yapışıyım her hafta alır oldu çantamı karıştırmaz asla ama cebimde varsa alır birgün iğneleri doldurucam cebime görcek gününü olsun ya ben kimin için çalışıyorum severim be ya kocamı

Son düzenleme:
konunuzu okudum
amacım kesinlikle sizi yargılamak değil
ama açıkcası bazı durumlar çok garibime gitti
senin kartın benim kartım durumu bana göre evlilikte olmaması gereken bir şey kartımı aldın diyemem ben eşime mesela senin benim olmaz evlilikte
sigara almış diyorsunuz sigara içmek istiyorsa ki yanınızda içip size zarar da vermemiş içsin
kokudan rahatsız oluyorsanız kibarca dişlerini fırçalamasını isteyin
zorla olmaz ki bu işler emin olun bırakabilse zaten bırakır
sigarayı sizinle evlenmeden önce içiyor muydu ? evlenirken sigaraya müsade etmeyeceğinizi belirtmiş miydiniz bilmiyorum
benim param benim evim benim kurallarım ...yazan arkadaşların size bencil demesinin başlıca nedenleri bunlar sanırım
bence biraz daha yapıcı ve anlayışlı o da sizin iyi niyetinizi ve yuvanızı kurtarmak istediğinizi görecektir

bir kadın olarak kadınları anlamakta zorluk çekiyorum,erkekler ne yapsın:26:

adam size,sizi sevmediğini,sizinle birlikte olmaktansa intihar etmeyi,başka yerlere tayin isteyip uzaklaşmak istediğini söylüyor:25:

siz boşanmak istemediğinizi söylüyorsunuz:ssz:

Allah Allah,sizi istemeyeni siz niye istiyorsunuz ki:20:

Arkadaslar eşimle ara ara tartışmalar yasarız ve hepte büyür.dünkü olaya gelince kredi kartımı benden izinsiz cüzdanımdan almış ve o kartla sigara almış.alması sorun değil.aldığını haber vermiyo.sordum kartım sendemi diye telefonla aradım.bilmem bakayım dedi ve aaaaaa bendeymiş yanlışlıkla almışım dedi.şüphelendim.bankayı aradım ve sabah 7de tekel bayiden alışveriş yaptığını öğrendim.bu hırsızlık ya.üstelik bende 5tl para vardı.alışverişi kartla yaptığımı biliyo.üstelik dün nöbetciydi ve gelmicekti.bebeğin bezi bitse maması bitse napcaktım.sigara uğruna rezil oldum.komşudan borç aldım.bende actım telefon niye böyle yaptın.niye gizlice aldın kartı.yaptığın çok çirkin dedim.bana ne laflar söyledi bir bilseniz.ayrılmak istiyomuş bıkmış benden.beni sevmiyomuş.artık eve gelmicekmiş.intihar etcekmiş benle evli kalırsa.tayin isteyip gitcekmiş.1haftafdır aramız kötüydü.sebebide gecen gün markete gitcem dedi.oğlanıda götüreyim dedi.tmm dedim.gitti gelmek yok.şüphelendim.mutfakta cakmağa baktım yoktu.sigara içmiş ağzı nasıl kokuyodu.içmedim evladımın üstüne yemin ederim dedi.ama ben cebinde cakmağı buldum tabi.hala inlkar ediyo.ben içmesini istemiyorum yeni yeni baslıyo.baslamadan bitirsin istiyorum çünkü kokusunu duymamla kusuyorum.ama niye yalan söylüyo.hele hele evlet üzerine yemin edilirmi bu nasıl bişey ya.bunu hazmedemediğim için biraz soğuktum.biraz önce msj atmış.bugün eve gelmicem diye.ayrılalım dedi hyr dedim.napcam akıl verin.1yasında evladım var

eşinizin kredi kartını almasında tek hatta sizden izinsiz almaması... bence unutmuş olabilir bunu bu kadar uzatıp adamı bunaltmanın bir anlamı yok... sigara konusuna gelince, adam kaç yaşında adam biraz rahat bırakın... siz bu adamı yönetemezsiniz. böyle sigarasına, yemesine içmesine falan karışırsanız adam kaçar tabiii... sizde biraz onun isteklerine saygı duyun... bende sigara içiyorum eşimde sizin gibi karşı çıkıyor dırdır konuşuyor ben de yalan söylüyom o çeneyi çekmektense... ama çocuğun üstüne yemin etmek kabul görmez... ama onu yalana siz itiyorsunuz... biraz anlayışlı olmayı deneyin... bırakın adamı rahat o bir süs köpeği değil istediğiniz gibi giydirip, istediklerinizi yapıp erkeği evcilleştirip yanınızda gezdiremezsiniz... adam evini ihmal etmiyorsa sonuçta kumar değil, içki değil... bırakında içsin... ondan zevk alıyo, az anlayış,,, yoksa adam kaçar ve bir daha bulamazsın...

Suan için oluruna bırakayım herseyi öylemi kızlar.herseyi gectim bana seni svmyrm demesini unutamıyorum.5yıl boyunca ilk kez duydum cok dokundu.birde insanlar tartısır biz tartışamıyoruzki.hemen evi terk ediyo.bu ilk değil.bunlar canımı sıkıyo

bence sinir anında öyle ağzından çıkmıştır geçer kendi haline bırakın.benim eşimde son bir yıldır bazen der hatta evi terkeder ama dayanamaz geri gelir ve üzülür.bence herşeyi ince detaylı düşünme.biraz oluruna bırak.erkekler çok baskıya gelemiyor.ben eşimin televizyon izlemesine bile karışamıyorum.kanalı tarştışma başlar.kendi halinde tv izler.eve gelince rahat olmak ister.sen üstelersen daha fazla bunalır kesinlikle.Hoşlanmadığın şeyleri güzellikle söyle. erkekler kadınların her söylediğini bazen yanlış anlayabiliyor.

:ssz:eğer eşiniz evine geliyorsa düzelme var demektir.sizden ayrılmayı istiyor olsa yanınıza değil annesinde kalacaktır.bence sizinle evliliğinizi bitirmek istemiyor.yoksa da evinizde işi ne.kıymetini bilin.olanları unutun ve affedin.eğer boşanmak istemiyorsanız ilk adımı siz atın.çocuğunuz ve yuvanız için gururu bırakın.daha pozitif olmaya çalışın.merak etmeyin eşiniz siğarayı bıracaktır. :ssz: baskı yapmayın.yada ev dışında içmesinde sakınca görmeyin.mutlu ve huzurlu bir yuva diliyorum.

eşinizin kredi kartını almasında tek hatta sizden izinsiz almaması... bence unutmuş olabilir bunu bu kadar uzatıp adamı bunaltmanın bir anlamı yok... sigara konusuna gelince, adam kaç yaşında adam biraz rahat bırakın... siz bu adamı yönetemezsiniz. böyle sigarasına, yemesine içmesine falan karışırsanız adam kaçar tabiii... sizde biraz onun isteklerine saygı duyun... bende sigara içiyorum eşimde sizin gibi karşı çıkıyor dırdır konuşuyor ben de yalan söylüyom o çeneyi çekmektense... ama çocuğun üstüne yemin etmek kabul görmez... ama onu yalana siz itiyorsunuz... biraz anlayışlı olmayı deneyin... bırakın adamı rahat o bir süs köpeği değil istediğiniz gibi giydirip, istediklerinizi yapıp erkeği evcilleştirip yanınızda gezdiremezsiniz... adam evini ihmal etmiyorsa sonuçta kumar değil, içki değil... bırakında içsin... ondan zevk alıyo, az anlayış,,, yoksa adam kaçar ve bir daha bulamazsın...

sigara konusunda neden içmeyen kişi anlayışlı olsun ki? sizler evdekileri istemedikleri halde zehirliyorsunuz üstelik evladınızı da. diğer odada içseniz bile geçilen yerler leş gibi kokuyor ve bizler nefret ettiğimiz halde pasif içici durumuna düşüyoruz.
bu neden hiç sebze yemiyorsun gibi bir karışmak değil ki.
anlamam şu sigara içenlerin anlayış beklemelerini. ben annemin sigarası yüzünden nefes problemleri çekiyorum, kardeşim annemin sigarası yüzünden ortaokulda sigaraya başladı kendisinde de sigara yüzünden kim bilir ne problemleri çıkacak ama hala ben içerim modunda.
hoş bişey mi yani? evladınız içse siz ne dersiniz acaba? aman banane içsin kendi hayatı dersiniz umarım.

evlilikte senin param yok senin kartın diye bişeyide sizden duyyorum artık adamın üstüne ne kadar gidiyorsanız yalan söylemeyede başlamış biraz daha anlayışlı olmazsanız işiniz zor evliliği yürütemezsiniz erkekler çok dırdırı sevmez canım

sigara konusunda neden içmeyen kişi anlayışlı olsun ki? sizler evdekileri istemedikleri halde zehirliyorsunuz üstelik evladınızı da. diğer odada içseniz bile geçilen yerler leş gibi kokuyor ve bizler nefret ettiğimiz halde pasif içici durumuna düşüyoruz.
bu neden hiç sebze yemiyorsun gibi bir karışmak değil ki.
anlamam şu sigara içenlerin anlayış beklemelerini. ben annemin sigarası yüzünden nefes problemleri çekiyorum, kardeşim annemin sigarası yüzünden ortaokulda sigaraya başladı kendisinde de sigara yüzünden kim bilir ne problemleri çıkacak ama hala ben içerim modunda.
hoş bişey mi yani? evladınız içse siz ne dersiniz acaba? aman banane içsin kendi hayatı dersiniz umarım.

Katılıyorum.

Dahası insanlar için evlilikte bir kriter, ben asla sigara içen biriyle birlikte olmazdım. Sırf kendim için değil ilerde çocuğumun sağlığı için de. Eşimin de sonradan sigaraya başlamasına asla ve asla müsade etmezdim. Bu nasıl normal karşılanıyor anlamadım.Sevgilim başlayacak oldu kıyamet koptu, anında kestirip attım. Hayatımız sandığınız kadar ucuz değil bir parça tütünle heba edelim.

Sen bence abartmışsın biraz . yanlış anlama kocana haklı demiyorumellbbete seni 5tl le evde parasız kredikartını izinsiz almasıda buyuk hata ama bukadar abartmasaydın keşke neden kredi kartmı aldın 5tl param var ben alışverişi neyle yapıcam deseydin kapatsaydın. akşamgelincede verirdi kartını uzatmazdın.. ama sen tammen sigaraya tav olmuşsun.:ssz::ssz::ssz::ssz:

evliliğin ana kuralı nedir biliyormusunuz

GÖRMEMEK DUYMAMAK

evet bazı şeylere gözlerinizi ve kulaklarınızı kapatın.her evlilikte oluyor bunlar düşüncesizce davranmış eşiniz aslolan bir insanın özünü sevmektir özünü seviyorsanız gündelik hatalar görmezden gelinebilir tabi karşılıklı olmak şartıyla..mutluluklar:nazar:

bir kadın olarak kadınları anlamakta zorluk çekiyorum,erkekler ne yapsın:26:

adam size,sizi sevmediğini,sizinle birlikte olmaktansa intihar etmeyi,başka yerlere tayin isteyip uzaklaşmak istediğini söylüyor:25:

siz boşanmak istemediğinizi söylüyorsunuz:ssz:

Allah Allah,sizi istemeyeni siz niye istiyorsunuz ki:20:

nekadar bekarca bi yorum..:ssz::ssz:

aynen cnm bnm esimde ayrlmk istiomus dün yemek hairliodum askimy ardim etdee sunlri alip götür üver iceri dedim
100 kere dedim hyr dedi birak yemicm snn hazirlicnda kalsin bilmemne birsürü küfür kötüsöz git artik ayrilalim felan dedi nappcmi hivv bilemiom Allah yardimcimiz olsun

bahsettiğin konuda hiç önemli bir sorun göremedim ben.
sorun galiba üslupta.

bende katılıyorum dışardan bakınca bu ufak konular toparlanmayacak problemler değil ama birbirinize karsı kırıcı konusuyorsanız bence o zaman iş ayrılığa kadar gider.
bence düşünün tasının seviyorsanız alttan alıcı,yapıcı,övücü,kırmayacak seyler söyleyip gönlünü alın yok çok kırıldım yapamam diyorsanız ayrılığa çanak tutmuş olursınuz.
bu karar tamamen size kalmış çünkü olayın bütününü siz görebiliyorsunuz Allah kolaylık versin umarım ayrılık olmaz hersey duzelir.

son derece evlice bir yorum canım,

bir de gururluca:51:

kadınlar kendini bu kadar ezdirmese iki lafından biri seni boşayacağım olmaz o erkeklerin:4:

Aynı zamanda hem evli hem de çocukluca.....:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar eşimle ara ara tartışmalar yasarız ve hepte büyür.dünkü olaya gelince kredi kartımı benden izinsiz cüzdanımdan almış ve o kartla sigara almış.alması sorun değil.aldığını haber vermiyo.sordum kartım sendemi diye telefonla aradım.bilmem bakayım dedi ve aaaaaa bendeymiş yanlışlıkla almışım dedi.şüphelendim.bankayı aradım ve sabah 7de tekel bayiden alışveriş yaptığını öğrendim.bu hırsızlık ya.üstelik bende 5tl para vardı.alışverişi kartla yaptığımı biliyo.üstelik dün nöbetciydi ve gelmicekti.bebeğin bezi bitse maması bitse napcaktım.sigara uğruna rezil oldum.komşudan borç aldım.bende actım telefon niye böyle yaptın.niye gizlice aldın kartı.yaptığın çok çirkin dedim.bana ne laflar söyledi bir bilseniz.ayrılmak istiyomuş bıkmış benden.beni sevmiyomuş.artık eve gelmicekmiş.intihar etcekmiş benle evli kalırsa.tayin isteyip gitcekmiş.1haftafdır aramız kötüydü.sebebide gecen gün markete gitcem dedi.oğlanıda götüreyim dedi.tmm dedim.gitti gelmek yok.şüphelendim.mutfakta cakmağa baktım yoktu.sigara içmiş ağzı nasıl kokuyodu.içmedim evladımın üstüne yemin ederim dedi.ama ben cebinde cakmağı buldum tabi.hala inlkar ediyo.ben içmesini istemiyorum yeni yeni baslıyo.baslamadan bitirsin istiyorum çünkü kokusunu duymamla kusuyorum.ama niye yalan söylüyo.hele hele evlet üzerine yemin edilirmi bu nasıl bişey ya.bunu hazmedemediğim için biraz soğuktum.biraz önce msj atmış.bugün eve gelmicem diye.ayrılalım dedi hyr dedim.napcam akıl verin.1yasında evladım var

o kocanın az daha büyümesi lazım:)

Tecrübeyle sabit, yapma dediğiniz şeyi yaptığında sert tepkiler gösterdiğinizde karşınızdaki kişiyi yalana siz itmiş oluyorsunuz. İkna etmek ve sigaradan uzaklaştırmak için farklı açıdan yaklaşmanız gerekiyor bence. Birde ben şunu farkettim birşeylerden sürekli şikayetçi olduğunuzda sizi ciddiye alma oranı azalıyor karşınızdaki insanın. Belki sessiz kalıp eşinizin ne sorununuz olduğunu anlamasına müsade edebilirsiniz.

Back
X