- 27 Haziran 2015
- 362
- 260
- 103
- 37
- Konu Sahibi Gelincik88
-
HaklisinizAnne olmak istiyorsunuz sanıyorum haklı olarak evet sizi anlıyorum , ama şöyle düşünün esiniz hazır olmadan anne olursanız çok zorlanacaksiniz belki çocuğa uyum saglayamayacak eşiniz . Onun için eşinizden bırakın bu konuyu,ara ara konuşun rahatlatın ama üstüne gitmeyin derim ben
KonustukEvlenmeden önce bu konuyu hiç konuşmadınız mı ?
Duygularınızı dile getirin . Ve hayat korkarak yaşanmaz
Ne zamanmış o zaman ? 1 yıl sonra mı 5 yıl sonra mı ? Buna cevap arıyorum istemiyorsan da söyle deKonustuk
Zamani gelince elbette çocuk sahibi olmak istediğini belirtti
Ama hayat bu konustugun gibi gelisemeyebiliyor..
Bende korkmuyorum desem yalan olur. Bana bi aile arkadasimiz ablam ne demisti biliyomusunuz.Ben de anne olmaktan korkuyorum.
Neden? Çünkü annemle çok çekişmeler yaşadık bazen ben onu çok kırdın bazen o beni.
Sebebi bu sanırım.
O zamanlar evlendikten 1-2sene sonra demisti ama suan zaten bu sene icinde düsünüyo kendiside...ama korkuyo ve korktugu icin heyecan duymadigini söylüyor.üzüyo bu beni... benim bildigim erkek illa cocuk olsun diye üsteler kadin agirdan alir...bizde tam tersiNe zamanmış o zaman ? 1 yıl sonra mı 5 yıl sonra mı ? Buna cevap arıyorum istemiyorsan da söyle de
Evliliginiz cok yeni diyen biri oldumu seviniyorumİstemeyen bir babayla hamilelik süreci emin ol zehir olur .
Çünkü sen o bebeği karnında taşıyacaksın , aranızda ister istemez bir bağ olacak
Ama baba öyle değil o doğana kadar bebeğinin varlığını bilecek ama onu hissedemeyecek .
İstemediği için daha da zorlanacak . Zamana bırakın evliliğiniz daha çok yeni .
İlerde istemezse uzman birinden yardım alın
Yok hayır inan o sadece filmlerde oluyor . Erkeler genelde sorumluluktan korkuyorO zamanlar evlendikten 1-2sene sonra demisti ama suan zaten bu sene icinde düsünüyo kendiside...ama korkuyo ve korktugu icin heyecan duymadigini söylüyor.üzüyo bu beni... benim bildigim erkek illa cocuk olsun diye üsteler kadin agirdan alir...bizde tam tersi
Bu tespiti ilk kez duydum mu diyeyim gördüm mü bilemedim :) Eşiniz aklı başında ,ne istediğini ve ne istemediğini bilen bir adam, bana göre bir erkekte olması gereken en önemli özelliklerden biri.Bir gün çocuğu olduğunda eminim çok iyi bir baba olacaktır.Üstüne gitmeyin derim başbaşa olduğunuz günlerin tadını çıkarın.Gezin, tozun,eğlenin..Hayatın tadını çıkarın.O zamanlar evlendikten 1-2sene sonra demisti ama suan zaten bu sene icinde düsünüyo kendiside...ama korkuyo ve korktugu icin heyecan duymadigini söylüyor.üzüyo bu beni... benim bildigim erkek illa cocuk olsun diye üsteler kadin agirdan alir...bizde tam tersi
Cok teşekkür ederim.Bu tespiti ilk kez duydum mu diyeyim gördüm mü bilemedim :) Eşiniz aklı başında ,ne istediğini ve ne istemediğini bilen bir adam, bana göre bir erkekte olması gereken en önemli özelliklerden biri.Bir gün çocuğu olduğunda eminim çok iyi bir baba olacaktır.Üstüne gitmeyin derim başbaşa olduğunuz günlerin tadını çıkarın.Gezin, tozun,eğlenin..Hayatın tadını çıkarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?