- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem hayatta değil. Gidip yemek yapma istegim de bu yüzden zaten. Asla gel demez babam. Hatta yemek için gelme kızım der.ben giderdim anne baba çünkü anneniz babanız ne diyor bu duruma gelin mi diyor yoksa siz mi gidiosunuz?
Bir dönem eşimin babası burda yanlız yaşadı kv şehir disindaydi. Iki üç çeşit yemek kek börek yapıp götürdüm her hafta. Ustelikte o zaman çok yoğun bir tempoda çalışıyordum. Aksam esim dortte beste evde olurken ben sekizde geliyordum eve. O zaman benim yoruldugumu düşünen kim vardı. Evet her türlü ikisi de zor geliyor ama insanlar hep bencil olmuşlar arkadaşım. Eşim o zaman da dusunseydi beni de babasina yemek yapmami istemeseydi keşke. O adamdan nefret ettiğim halde hizmetine kosturdum bir de. Tek laf etmedim.
O zaman da yorulmani istemiyorum diyor. Eşimden ziyade benim vicdanım önemli olan. Neyi nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Çok bocalıyorum. Ayrıca eşimin beni desteklemesini beklerdim. Evet ben de isterim ki kendileri yapsınlar ama yapmıyorlar ben ne yapabilirim ki.
Eşin bu konuda sana karışmaz. Ama kendi anası olsa babasını eve alır. Erkeklerin öyle bir iç güdüsü var maalesef.Günaydın arkadaşlar. Benim annem hayatta değil. Babam ve erkek kardeşim birlikte yaşıyorlar. Haftada birgün gidip yemek yapıyorum. Dogrusu bu mu ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Hatta bugün de gidecektim ama eşim gitmeni istemiyorum bu soğukta yakın bi yer değil diye çıkışti. Kaç zaman oldu kendileri yapamazlar mi dedi. Isteseler yapabilirler ama yapmıyorlar. Ben neyi ne sıklıkla yapmaliyim halen bilemiyorum. Hatta bazen gittiğimde pazar alışverişi yapılmamış oluyor ne yapacagimi şaşırıyorum. Bazen de kendi evimden yapıp götürüyorum. Bunları yaparken babaları da incitmek istemiyorum. Ne yapacagimi şaşırmış durumdayım. Bana bi akıl fikir verirseniz çok sevinirim.
Günaydın arkadaşlar. Benim annem hayatta değil. Babam ve erkek kardeşim birlikte yaşıyorlar. Haftada birgün gidip yemek yapıyorum. Dogrusu bu mu ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Hatta bugün de gidecektim ama eşim gitmeni istemiyorum bu soğukta yakın bi yer değil diye çıkışti. Kaç zaman oldu kendileri yapamazlar mi dedi. Isteseler yapabilirler ama yapmıyorlar. Ben neyi ne sıklıkla yapmaliyim halen bilemiyorum. Hatta bazen gittiğimde pazar alışverişi yapılmamış oluyor ne yapacagimi şaşırıyorum. Bazen de kendi evimden yapıp götürüyorum. Bunları yaparken babaları da incitmek istemiyorum. Ne yapacagimi şaşırmış durumdayım. Bana bi akıl fikir verirseniz çok sevinirim.
O zaman da yorulmani istemiyorum diyor. Eşimden ziyade benim vicdanım önemli olan. Neyi nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Çok bocalıyorum. Ayrıca eşimin beni desteklemesini beklerdim. Evet ben de isterim ki kendileri yapsınlar ama yapmıyorlar ben ne yapabilirim ki.