Doğuma Hazırlık Eşim babasının ismini koymak istiyor.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

COCochnl

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
16
17
18
31
Merhaba hanımlar, ben çok bunaldım derdimi anlayan kimseyide bulamadım... bir oğlum var naptım ettim kayınpederimin ismini koydurtmadım. Ama şimdi eşim taktı buda oğlansa babamın ismini koycam diye. Kayınpederimi seviyorum, ama ismi tam bir eski geleneksel bir isim. Bebeğe konulacak gibi değil. Eşimde yemin etti koycam diye. Bende yemin ettim çocuklarımıda alır çeker giderim eğer koyarsan diye. Biz yurtdışında kalıyoruz kendisi Türkiyede doğmuş tam bir geri kafalılıkla yetiştirilmiş. Çocukların ismini koyma hakkı annede, ama ben arkasından iş çevirmek istemiyorum. Naptıysam ikna olmadı. Çok inatçı aileside gazı veriyor tabii. Ben ama ciddi ciddi boşanirim o ismi isterse. Dua ediyorum her gün kız olsun sağlıklı hayırlı olcaksa diye... yuvamin huzuru bozuldu şimdiden.. kız olursa kurtulurum.. aranızda aynı şeyleri yaşayan oldu mu

Çok sacma dusunuyosun hemen bosanmak var kafanda koysun sende 2.isim koy zor mu benimde ilk cocugumun adini kv.koydu agzimi acip tek kelime etmedim tamm dedim sagligi sihhati yerinde olsunda ismin ne onemi var

Ikinci isimde koydurtmuyor sorun orda. Hangi cagda yasiyoruz biz. Onca zorlugu sanciyi agriyi ben cekiyim sonra istemedigim bir isimle sesleniyim cocuga. Ikinci isim koyarsan öldürürüm falan diyor. Bende tabi bosarim bøyle piskopat tavirlar sergileyen birisini

İsmi için öldürürüm tehditlerinin, yeminlerin, boşanirim laflarınin edildiğini düşününce inşallah kızdir diyorum.
Eşinizle tek sorununuz isim değil gibi duruyor.

Değil zaten çok tehditkar şiddete eğilimli bi bakıyorum çok iyi bi bakıyorum çok kötü çözemedim henüz..

Ozaman sende ayagini ona gore uzaltcaktin biliosun huyunu ilk once konussaydin oglumz olsa ismini ne koymak isterdin gibiisnden nasip Allah ne verirse o

Merhaba hanımlar, ben çok bunaldım derdimi anlayan kimseyide bulamadım... bir oğlum var naptım ettim kayınpederimin ismini koydurtmadım. Ama şimdi eşim taktı buda oğlansa babamın ismini koycam diye. Kayınpederimi seviyorum, ama ismi tam bir eski geleneksel bir isim. Bebeğe konulacak gibi değil. Eşimde yemin etti koycam diye. Bende yemin ettim çocuklarımıda alır çeker giderim eğer koyarsan diye. Biz yurtdışında kalıyoruz kendisi Türkiyede doğmuş tam bir geri kafalılıkla yetiştirilmiş. Çocukların ismini koyma hakkı annede, ama ben arkasından iş çevirmek istemiyorum. Naptıysam ikna olmadı. Çok inatçı aileside gazı veriyor tabii. Ben ama ciddi ciddi boşanirim o ismi isterse. Dua ediyorum her gün kız olsun sağlıklı hayırlı olcaksa diye... yuvamin huzuru bozuldu şimdiden.. kız olursa kurtulurum.. aranızda aynı şeyleri yaşayan oldu mu

2 isim koymayı düşünmez misiniz? En orta yollu çözüm bu olur. Ön ismi kp ismi, diğer ismi sizin istediğiniz olur.

Çok sacma dusunuyosun hemen bosanmak var kafanda koysun sende 2.isim koy zor mu benimde ilk cocugumun adini kv.koydu agzimi acip tek kelime etmedim tamm dedim sagligi sihhati yerinde olsunda ismin ne onemi var

Gerçekten tebrik ederim sizi.Ben mesela öyle birşeyi kabul edemezdim. Ama siz uyumlu davranmışsınız. Umarım kv kıymetinizi biliyordur ☺️

Boyle diretmesi cok yanlis. Babasina yaranmak icin seni harciyor. Tabi ki izin verme, iki kisinin de rizasi olmali isim konusunda.

Şom ağızlılık yapmış gibi olmayaym ama kız olursada kaynananın ismini koymak isterse eşin? Bu olasılık için de bir şeyler düşünsen iyi olur gibi geliyor bana

Back
X