Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ailenize düşkün değil misiniz? Erkekler ailesine düşkün olunca neden zorunuza gidiyor? Sizin de erkek evladınız olabilir, uykusuz geceler geçirip zar zor büyüttüğünüz evladınız evlenip sizi silse hoşunuza gider miydi?ben aslinda dogru olan birsey dedim demeki erkekler ailelerine cok duskunler. genelde hepsimi boyle
Silmekten kastınız nedir ? Normal bir iliskiye kimse karışmaz ama Her hafta bize oturmaya gel diye darlayacaksanız,geline laf sokacaksınız,gel benim evimi temizle diyecekseniz,her akşam arayıp saatlerce konuşmak isteyecekseniz.Zar zor büyüttüğünüz evladınızı evlendirmeyin,sizinle kalsınSiz ailenize düşkün değil misiniz? Erkekler ailesine düşkün olunca neden zorunuza gidiyor? Sizin de erkek evladınız olabilir, uykusuz geceler geçirip zar zor büyüttüğünüz evladınız evlenip sizi silse hoşunuza gider miydi?
Bunları yapacağımı kim söyledi ??? Bunları kız annesi de erkek annesi de yapmamalı. Evlenince insanlar birey oluyor aileler çok karışmamalı. Erkekten beklenen hareket gibi kadın da evlenince BİREY olduğunu göstermeli ve ailesini her şeye karıştırmamalı. Bu kadınların “ kocam ailesinden uzak olsun ama ben ana kuzusu olayım, annem babam her şeye karışsın ama kocam ailesine mesafeli olsun.” düşünceleri bana komik geliyor. Bir de şey var “kız evlat ömür boyu seninle erkek evlat evlenince artık senden tamamen uzak” Türk toplumunun Avrupa yakası dizisindeki kolunda bileziklerle gezen Makbule tiplemesini anımsatan, evlenince kaynana gelin görümce terimleriyle baya haşır neşir olup kafa patlatan, her cümlesi kaynımgillller, kaynanamm gibi buram buram avam kokan bazı kesimlerinin sözleriSilmekten kastınız nedir ? Normal bir iliskiye kimse karışmaz ama Her hafta bize oturmaya gel diye darlayacaksanız,geline laf sokacaksınız,gel benim evimi temizle diyecekseniz,her akşam arayıp saatlerce konuşmak isteyecekseniz.Zar zor büyüttüğünüz evladınızı evlendirmeyin,sizinle kalsın
"Uykusuz geceler geçirip,zar zor büyüttüğüm evladım" ,"Evlenince seni silse hoşuna gider mi " gibi sözleri görünce şüpheye düştüm.Umarım dediğiniz gibi kayınvalide olursunuzBunları yapacağımı kim söyledi ??? Bunları kız annesi de erkek annesi de yapmamalı. Evlenince insanlar birey oluyor aileler çok karışmamalı. Erkekten beklenen hareket gibi kadın da evlenince BİREY olduğunu göstermeli ve ailesini her şeye karıştırmamalı. Bu kadınların “ kocam ailesinden uzak olsun ama ben ana kuzusu olayım, annem babam her şeye karışsın ama kocam ailesine mesafeli olsun.” düşünceleri bana komik geliyor. Bir de şey var “kız evlat ömür boyu seninle erkek evlat evlenince artık senden tamamen uzak” Türk toplumunun Avrupa yakası dizisindeki kolunda bileziklerle gezen Makbule tiplemesini anımsatan, evlenince kaynana gelin görümce terimleriyle baya haşır neşir olup kafa patlatan, her cümlesi kaynımgillller, kaynanamm gibi buram buram avam kokan bazı kesimlerinin sözleri![]()
Annem ve kayınvalidem aynen dediğim gibi asil insanlar. Ailemden de böyle gördüm şüpheniz olmasın!"Uykusuz geceler geçirip,zar zor büyüttüğüm evladım" ,"Evlenince seni silse hoşuna gider mi " gibi sözleri görünce şüpheye düştüm.Umarım dediğiniz gibi kayınvalide olursunuz
Siz ailenize düşkün değil misiniz? Erkekler ailesine düşkün olunca neden zorunuza gidiyor? Sizin de erkek evladınız olabilir, uykusuz geceler geçirip zar zor büyüttüğünüz evladınız evlenip sizi silse hoşunuza gider miydi?
ailen niye yardimci olmadi tasinmada her ise sen yapiyorsun dedim bunu boraz kac kez tekrat ettim ima ettim
bu sefeede tasinmada aynisi olunca ailen sana deger vermiyor mu dedim
zaten maddi olarak umidi kestim bunu soyleyince esim bana sen hep birseyler bekliyorsun insanlardan boyle beklentin olursa muttsiz olursun negatifsin diyor
Aradığım yorum, duygularıma tercüman olmuşsunuz.Evlenince kimse ailesini silmemeli.
Aileler de yeni bir yuva kurulduğunun farkında olmalı.
Karşılıklı saygı olursa ilişkiler aslına uygun ilerler.
Nasıl ki arkadaşlarımıza yok evinize gitmeyin hep bende yemek yiyin, evinize istediğim eşyaları alın, anahtarla siz uyurken yatak odasına gireyim falan diyemiyorsak, devamlı eşlerini kötülemiyorsak çocuklarımıza da aynı saygıyı göstermeliyiz.
Aynı şekilde çocuklar da evlendiğinde ailesini unutmayacak, bir arayıp soracak. Eşi izin vermiyor diye baba evinin yolunu unutmayacak, anne babasına hakaret edildiğinde susup kabullenmeyecek.
“Saygı” anahtar.
Bence negatif olan siz değilsiniz eşiniz. Eşinize kırıldığınizi açık açık söyleyin bence. Yine böyle sizi kiracak sözler söylerse evliliğinizin zarar göreceğini söyleyin. Anlamıyorsa da yapılacak hiç bir şey yok ya seviyorum deyip katlanacak ya da boşanacaksınız. Ama önce mutlaka konuşun. Moral bozuk olarak susmak yok. Belki sizi kırdiginin farkında bile değildir.ailesi dugundede aynisi yapti misafie gibi hic bir ise karismadilar ilk kez boyle avrupai aile gordum bunuda soyledim kotu ben oldum. benim ailemde cevrede boyle bir aile hayatimd agormedim hic bir ise karismiyorlar yol gostermede yok ev bulurkende esim buldu digun masrafinida benle o yaptik. kinayi ben dugunude o yapti eve tasinacagiz bir esyamizida alacaklarini sanmam zaten maddi olarak umidi kestim bunu soyleyince esim bana sen hep birseyler bekliyorsun insanlardan boyle beklentin olursa muttsiz olursun negatifsin diyor bu bosanma lafinida bunlari dedim diye acti daha simdiden boyle olursa ben ileriyi dusunemiyorum moralim bozuldi
Aldım, muska yapıp boynuma astım.Bu lafları etmenizin sebebini anlayamadım.
Ben etmezdim çünkü.
Elime ne geçecek bunları söyleyince?
Sevdiğim adamı daha çok üzmekten başka?
Ailesi birden “aaaa biz senin aileniz, durun yardım edelim” mi diyecekler???
Ailesinin eşinize değer vermediğini görmüşsünüz zaten. Dile getirmekteki amacınız nedir?
44 yaşımın bana getirdiği olgunluk şu: Söyleyeceğin söz bir amaca hizmet etmiyorsa sus. Arkadaşın giydiği yakışmamış mı? Aaaa çok güzel bluz güle güle giy derim mesela. Yakışmış demem yakışmamış da demem. Sevmiş almış yakışmamış dememin bana ne faydası var.
Size tavsiyem: çocuk gibi davranmayın. O adam sizin hayat arkadaşınız. Ailesi ona değer vermiyorsa siz verin. Yüzüne vurmayın.