Hiç bu kadar Avrupai tarzda bir aile görmemiştim

Konu sahibi papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor, içime fenalık geldi artık. Ayrıca her zaman ki gibi tepki aldıkça eklemeler yapılmaya başlandı. Konunun başında kayınvalide başka bir şehirde torun bakıyordu, şimdi aynı şehirde oldular. Yok efendim diğer oğlunun evini yerleştirmek için başka şehire gitmiş, düğün yaparken ve taşınırken maddi yardımları olmamış, kayınvalide diğer oğlu ve geliniyle tatile gitmiş

Heee bir de hiç bağışlanmayacak bir suçları da var ki taşınırken konu sahibi ve eşini yemeğe çağırmamışlar. Hadi diğerleri neyse de böyle bir suç zinhar affedilemez. Ama en çok “ hiç yönlendirmiyorlar” sözüne takıldım. Konu sahibi ne için yönlendirilme bekliyor acaba?? Evlenmeye gelince yeterince büyüksünüz ama iş sorumluluk almaya gelince birileri sizi yönlendirsin, düğün ve taşınma masraflarınızı karşılasın, herkes işini gücünü bırakıp sizin evinizi yerleştirsin veee en önemlisi taşınırken mükellef sofralar kurup sizi yemeğe çağırsın. Yooookk konu sahibi bu eş ailesi sizin o ince, hassas duygularınızdan anlamaz. Keşke sürekli tekrarlayıp durduğunuz çocuklarına heppp yardım eden o güzide çevrenizden bir eş seçseydiniz.