Eşim bana çok kızdıı :( ne yapmalıyım :(

üzme kendini canım ya.. bi anlık boşlukla hepimiz yaparız böyle şeyler zaman zaman
eşinin kızması normal ki sende hatanın farkındasın ama büyütülecek birşey yok kendini üzmene değmez
eşine de hatalı olduğunu falan söylersin tatlı tatlı eminim çabucak kapanır sende daha dikkatli davranırsın

karı koca olarak ortak facebook hesabı kullandığınız müddetçe

birbirinize ait alanlara her zaman müdahale etme

fırsatı olacaktır diye düşünüyorum..

sizin ve eşinizin birbirinizden önce de bir hayatı vardı facebook

biraz insanların o yönde kullandığı bir alan gibi gelir bana..

gene de ortak hesap kullanmaya devam edecekseniz sormanız gereken

bir şeyi önce eşinize sormayı bekleyin.Eşinizin arkadaşlarının bekar olup olmamasından

ziyade sizinle direk olarak geçmişleri olmadıkları için bence sizin muhattabınız değiller doğal olarak...

eşinizin tepkisini de abartılı buldum,bir daha bana sor diyip, konuyu çok

önemli bir mevzu varmış gibi kavgaya taşımasa daha olgun bir davranış sergilerdi..

halledilmeyecek bir sorun görmüyorum ortada...

Son düzenleme:
:) aynen benim taktikte öyle baktım olcak gibi değil hemen ağlıyorum :) bi keresinde çok zorladım ağlayamadım da gittm gözüme sabun sürdüm :) çok fena yanmıştım ama gözlerim kıpkırımızı olunca çok ağladğımı düşünmüştü çk üzülmüştü kocişim :)

ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN KIZ NE KADAR NUMARACISIN SEN ( ilerde banada taktik olsun bu :52::52::52: )

süpersin :1:

Şuan moralim çok bozuk. Haksızım çünkü :( Eşimle benim facem ortak aynı faceyi kullanıyoruz yani. Az önce bi arkadaşı eşimin bi fotosunu etiketlemiş bahçe gibi bi yerde. Bende neresi olduğunu bilemedim. Fatihinde böyle bi yere ne zaman neden gittiğinden haberim yok. yani herşeyi söyleriz birbirimize. Eşimde işte soramadım ona. Salak gibi o fotoda etiketli olan başka bi erkek arkadışı açıktı gittim ona sordum. Burası neresi dedim fln. Sonra fatih geldi onada sordum normal bi açıklama yaptı araba yıkama yeri dedi.
Sorun şu: O sorduğum kişi eşimi aramış Senin hanım böyle sordu bi sorun olmadı dimi demiş yani ben laf almaya çalışıyor gibi sormuştum biraz :( Fatihte aradı şimdi beni Sen neden ona soruyosun bana sormadan ben sana açıklama yapmadan dedi avazı çıktğı kadar bağırdı güvenmiyomusun sen diye kapattı suratıma :( Nasıl bi açıklama yapabilirm haklı yani ona sormadan gittm bi arkadaşına sordum neden yaptım bilmiyorum :( Ki erkek arkadaşlarıyla konuşmamdan hoşlanmaz çoğu bekar. Offf çok moralim bozuk çok kızdı :( yardım edin diyim ne söyleym :(

işve, cilve ve tatlı dil...bu üçlünün çözemeyeceği dert yoktur erkekler için, bide özür patlattınmı tamamdır kan girmediya araya :)

Ben şöyle yaptım :) Annemlerdeym ben. Orda bişey belli etmedk tabi. EVe giderken de çıt çıkmadı. Sonra eve gttik ne o konuşuyo ne ben :( bu gitti banyoya girdi ki biz hiç tek başımıza banyoya girmeyiz banyoya tuvalete her yere beraber :) bende gttm yattım küstm yani :)) sonra ağlıyo numarası yaptım geldi baktı başladı konuşmaya kızdı kızdı kızdı ağzımı bile açmadm sonra yumuşadı öptük sarıldık barıştık :) Sonra dedm ki beni çok üzdün özür dile. O da özür diledi :))))))))))))

Kızzzz valla alemsin he :1::1: Bu ağlama numarasını bende yapıyorum .Herzaman işe yarıyor.Kocacım kıyamıyor :))))

Herşeyi beraber yapmanızada bayıldım he. Banyo, tuvalett güldürdün beniiii:27::27::31:

Düzelmenize sevindim canım.

Kızzzz valla alemsin he :1::1: Bu ağlama numarasını bende yapıyorum .Herzaman işe yarıyor.Kocacım kıyamıyor :))))

Herşeyi beraber yapmanızada bayıldım he. Banyo, tuvalett güldürdün beniiii:27::27::31:

Düzelmenize sevindim canım.

Teşekkür ederim :))) evet buna herkes gülüyo:) nerde olursak olalım beraber giriyoruz tuvalete :)))

Sende trip at niye bu kadar büyütüyorsun de.yaptığım hatanın farkındayım bi daha olmayacak de yanlış anlaşıldım deeeeeeeeee :D:D

Ama öyle olmazki :) ağladğını belli et biraz :)

valla bende,suclu veya sucsuz durumlarda hic farketmez.susarim!! suskunluk en buyuk cezadir erkek kismina? :)) kusmem,ama ne cevap veririm,nede soru sorarim.son dakikasina kadar..artik israrlarina dayanamadigimda'da sen neden sustugumu biliyorsun? dedigimde..ilk ozur dilemeler gelir pespese :)

Back
X