Eşim bana Değer versin istedim..

Ben de bu böyle olursa boşanırım şöyle olursa ayrılırım diyen eşleri sevgilileri anlamıyorum. Defol git o zaman. Bulunmaz hint kumaşı mısın a öküz
hızlandıralım dedi tamam dedim esyalarını göndereyim dedi tamam dedim ses seda yok öküzden..

Bugün aradı düşünüp istanbula yanima gelecekmiş oda bir ihtimal gerçi. Bende birsey demedim sustum dinledim kapattim telefonu.

Konuya Nereden başlamalıyım bilmiyorum. 8 Senemiz bitti 9. yılımıza adım attık 17 temmuz da ama...
Evliliğimizde Sürekli maddi problemler yaşadık bunu sorun haline getirmedim hiç bir zaman,hala da devam ediyor. İstanbul dan zorla beni aldı götürdü ailesinin yanına orada dükkan açtık ailesi ile beraber çalıştık ama yarar bulamadık zarar gördük ve kapattık. çiftçiliğe başladık ben eşime faydam olsun diye beraber tarlalara gittim çalıştım ilk kez çiftcilik yapıyorum. eşimle beraber ektim suladım gübreledim yağmurların altında ıslandım hiç yüksünmedim bu durumdan kendi razılığımla gittim.
"Kaçarak evlendik onun için aileme sırt döndüm." ( kız isteme nişan oldu ). Her türlü zorluğa göğüs gerdim ama nedense ailesinin yanına taşındığımızdan beri hiç değer görmedim. beni bu üzüyor çok. Değer vermiyorsun diyorum bana diyor ki maneviyatta değer vermeye inanmıyorum maddiyatta inanıyorum Senin maddiyatında yok ne zaman vereceksin bu değeri ? Romantizim istiyorum kendine yakıştıramıyor benden bekliyor.. sadece bir kere doğum günümü kutladı o kadar sadece pasta almakla ben pasta veya hediye istemiyorum ki Sözlü de kutlarsın sarılırsın öpersin okşarsın. Neyse Çok büyük kavga ettik saçma sapan şeyler için Çıktım annemin evine geldim 1 kere aramadı sormadı bana gidersen geri almam seni boşanırım diye tehdit ettiki bu tehditler hep var.Seven insan aramaz mı Sormazmı ? ne olursa olsun peşinden gitmezmi ne yapacağım ben :KK43: not : üzerime 70 BinTL borc var Eşimin dükkanı için çekmiştim
Biz kadınlarda akıl yok kusura bakma kendime de söylüyorum bunu duygusal bakıyoruz onlar ailelerini terk ediyorlar mı?Onlar bizim şartlarımiz el vermeseydi bizi mi seçerler miydi ?Onlar bunca fedakarlık yaptıktan sonra gidersen dönme mi derdik...Allah yardımcın olsun ama çok şey bekleme sıkma canını da 7sinde neyse 70inde de değişmez insan

Hayatımdaki kişide en büyük kriterlerim sanat ve edebiyattan anlaması ve hayvanları sevmesi. Bu 3 ü olmayan insanlardan hayır geldiğini daha görmedim. Kitap okumayan film izlemeyen bir sokak köpeğinin başını okşamayan adamlardan romantizm bekliyorsunuz. Malzeme bu adam napsın.
Bu kriterlerin önemini evlendikten sonra anlıyorsun flört dönemi zaten adam romeo....

Bu adamın neyine aşık oldunuz, kapılıp gittiniz. Bunlardan biraz bahsederseniz, belki genç kızlara örnek olur. Aynı hatalara düşmezler.
O borçtan da, adamdan da bir an önce kurtulmanızı dilerim.

Konuya Nereden başlamalıyım bilmiyorum. 8 Senemiz bitti 9. yılımıza adım attık 17 temmuz da ama...
Evliliğimizde Sürekli maddi problemler yaşadık bunu sorun haline getirmedim hiç bir zaman,hala da devam ediyor. İstanbul dan zorla beni aldı götürdü ailesinin yanına orada dükkan açtık ailesi ile beraber çalıştık ama yarar bulamadık zarar gördük ve kapattık. çiftçiliğe başladık ben eşime faydam olsun diye beraber tarlalara gittim çalıştım ilk kez çiftcilik yapıyorum. eşimle beraber ektim suladım gübreledim yağmurların altında ıslandım hiç yüksünmedim bu durumdan kendi razılığımla gittim.
"Kaçarak evlendik onun için aileme sırt döndüm." ( kız isteme nişan oldu ). Her türlü zorluğa göğüs gerdim ama nedense ailesinin yanına taşındığımızdan beri hiç değer görmedim. beni bu üzüyor çok. Değer vermiyorsun diyorum bana diyor ki maneviyatta değer vermeye inanmıyorum maddiyatta inanıyorum Senin maddiyatında yok ne zaman vereceksin bu değeri ? Romantizim istiyorum kendine yakıştıramıyor benden bekliyor.. sadece bir kere doğum günümü kutladı o kadar sadece pasta almakla ben pasta veya hediye istemiyorum ki Sözlü de kutlarsın sarılırsın öpersin okşarsın. Neyse Çok büyük kavga ettik saçma sapan şeyler için Çıktım annemin evine geldim 1 kere aramadı sormadı bana gidersen geri almam seni boşanırım diye tehdit ettiki bu tehditler hep var.Seven insan aramaz mı Sormazmı ? ne olursa olsun peşinden gitmezmi ne yapacağım ben :KK43: not : üzerime 70 BinTL borc var Eşimin dükkanı için çekmiştim
Ne olursa olsun erkeğin "bi kaybetme korkusu olacak her zaman" bu msjı'da kadın ara ara vermeli bence. Ama tabi ortada sevgi falan yoksa bu pek işe yaramaz,çünkü bir tek seven erkek sevdiğine kıyamaz ve onu kaybetmeyi göze alamaz.

Eşime gerektiği kadar,belki de çok güveniyorum.
Çok aşığım. Bu dediklerim bizim özel hayatımızla ilgili duygularım.
Ama,
Konu iş olunca,orda dur bakalım.
Benim de mutlaka bir özel hayatım var.
Belki eşimin dışında çok ufak,
Belki minnacık bir özel hayat.
Ama var.
Sevgim,güvenim bir yana bu işler bir yana.
Kimse için kredi çekmem.
Konu her ne olursa olsun.
Çok seven ailesi çeksin v.s

Aramadı,sormadı konusuna gelince,
Eşiniz sizi kolay kolay aramaz.
İlgi,alaka bekliyorsunuz ki,bu zamana kadar vermediği bişey.
Siz barışsanız bile bu adam bu yani değişmez.
Değişen tek kişi siz,bedeniniz ve ruhunuz olacak.

Umarım haysiyeti olan bir Adamdır da borcuna sahip çıkar.
Eşiniz olunca neden kredi çekmiyorsunuz anlayamıyorum? Zaten evlenince para hesabı ortak degil midir 🤔

Eşiniz olunca neden kredi çekmiyorsunuz anlayamıyorum? Zaten evlenince para hesabı ortak degil midir 🤔
Hangi para?
Kredi çekmek,olan ortak parayı kullanmak değil ki.
Sahip olmadığınız borcun altına girmek demek.
Benim düşünmem gereken evlatlarım var.
Hayat insanın başına neler getiriyor.
Zaten bir sürü sorumluluk varken,
Birde böylesine bir sorumluluğu ben üzerime almam.
Varsa param,destek olurum.
Yoksa,kredi felan ben o işlere girmem.

Kızlar Ne Eşyalarımı Gönderdi ne Boşanma davası Açıyor ? Manyak mı bu adam Sürekli Suclama var Sürekli ben hatalı haksızım ama ne bir boşanma davası açıyor ne Geliyor ? Hareket e de geçmiyor ne yapmaya calısıyor bu adam anlamadım gitti :(

Kızlar Ne Eşyalarımı Gönderdi ne Boşanma davası Açıyor ? Manyak mı bu adam Sürekli Suclama var Sürekli ben hatalı haksızım ama ne bir boşanma davası açıyor ne Geliyor ? Hareket e de geçmiyor ne yapmaya calısıyor bu adam anlamadım gitti :KK43:
bence boşanmaya niyeti yok her zamanki gibi senin alttan alıp geri dönmeni bekliyor

Kızlar Ne Eşyalarımı Gönderdi ne Boşanma davası Açıyor ? Manyak mı bu adam Sürekli Suclama var Sürekli ben hatalı haksızım ama ne bir boşanma davası açıyor ne Geliyor ? Hareket e de geçmiyor ne yapmaya calısıyor bu adam anlamadım gitti :KK43:
birde daha 8 gün olmuş bence sabret biraz daha.ondan adim bekle senin adim atmani tavsiye etmiyorum.baktin 1 ay oldu ses seda yok o zaman ne yapacagina karar verirsin

kızlar eşyalarını göndercem boşanma davası accam dedi ses seda yok hala... konu güncel

kızlar eşyalarını göndercem boşanma davası accam dedi ses seda yok hala... konu güncel
Eger bosanma davasi acarsa kendi haklarin icin karsi bosanma davasi acmalisin yoksa onun sartlarinda bosanirsin. Haklarini istemek icin sen de karsi dava ac. Sonra davalar birlestirilir ve hakim en az kusurlu kim ona bakar.

Belli ki bu adam ailesinden ayri bir yere giderse devam edeceksin. Ancak nereye giderse gitsin adam ayni adam. Coksey bekleme. Yani Istan ula da gelse fizana da gitse bu adamin sevgi kelebegi olmasini bekleme.

Birşey beklemiyorum ne yapmaya calisiyor onu anlayamiyorum.

O kadar çalış çabala razı gel her şeye eşin için ama seni şefkatinden mahrum bıraksın. Olacak iş değil. Ama adam kendi ağzıyla söylemiş değer maddiyatla olur diye. Birde 70 bin lira borcu takmış sana. Bu durumda sen adamın gözünde yazıyla “eksi 70 bin lira” sın. Boşanmanız demek, onun için “artı 70 bin lira” yani boşanmanız durumda borcu kendisi değil sen ödeyeceksin. Seni başından atmak için her yolu dener bu adam eğer bu kadar maddiyata önem veriyorsa sırf kendi rahatını sağlamak için. Sende ekmeğine yağ sürmüşsün çabucak ailenin yanına giderek. Tabiki 70 bin lira borç değil sevdiğinden değer görmemek ve değer görmediği yerde durmak daha çok koyar insana. Umarım hukuki bir yolu vardır ve bu borcun yükü tamamen sana kalmaz. Gerçekten üzüldüm haline allah yardımcın olsun.

Back
X