Eşim bana Değer versin istedim..

Sevgiyi hak etmeyene sevgi verilmez. Size yazik. Niyetim yangina korukle gitmek degil yanlis anlamayin. Bende doluyum bu konuda. Cok mutsuzum bende esimden yana cok doluyum. Sevgisine guvendigim icin ulke degistirdim sonra rahat etsin diye memleketine yerlestim bende ama hayatimin hatasini yaptim. Bambaska bir insan oldu. Cok pismanim onunla evlendigime.
Rahatlarını düşünüyoruz diye birden egolanıyorlar.. birde üstüne sen çok değiştin diyorlar kendileri değişiyor sucu bize atıyorlar.. Allaha çok şükür çocugum yok olsaydı hepten kafayı yerdim :@
 
Borçla ne alakası var çiftçilik yap oh ne ala kayınvalide çek bide duygusuz bir adam resmen odun bir enayi bulursa kendine alsın
[/QU
Borçla ne alakası var çiftçilik yap oh ne ala kayınvalide çek bide duygusuz bir adam resmen odun bir enayi bulursa kendine alsın
Allah çok büyük ilahi adalet e inanıyorum
 
Orası öyle tabiki kimsenin ahı kimsede kalmaz ama bundan sonra karşınızdaki adama size değer verdiği kadar verin üzülmezsiniz geçmiş olsun
 
Bugün 4. gün oldu aramadı
Ayriliklarda o sure 3 haftaydi yanlis hatirlamiyorsam. Uc hafta suresince aramiyorsa defolup gitsin. Borc sizin adiniza olsa da evliliklerde edinilen mal da borc da paylastirilir bosanirken ama siz calismiyorsunuz sanirim. Dolayisiyla borcu esiniz odemeli. Bir avukata sorun bence.
 
Ayriliklarda o sure 3 haftaydi yanlis hatirlamiyorsam. Uc hafta suresince aramiyorsa defolup gitsin. Borc sizin adiniza olsa da evliliklerde edinilen mal da borc da paylastirilir bosanirken ama siz calismiyorsunuz sanirim. Dolayisiyla borcu esiniz odemeli. Bir avukata sorun bence.
İş arıyorum bulurum inşallah.. ben acmam o acsın diyor uyanık...
 
Bugün başka bir yerde de yazdım yine söylüyorum erkekler evi terketmeyi kabulmetmiiyooooor. Evini terk ediyorsan zaten ben boşanıyorummdiyen sensin aslında. Evden çıkıp gidiyorsunuz dön canım kurban olim demeyincede hemen demekki sevmemiş. Dön demedi diye sevmedi de sen gerçekten seviyor muydun evini terk ettin.? O da senin için diyordur sevseydi gitmezdi diye.

Maddi sıkıntılar yaşamışsınız siz çalışırken eşiniz yan gelip yatto mı? Eş olmak böyle canım zenginliğide fakirliğide paylaşırsın.

9 yıldan sonra mı farkettin ilişkinizde romantizm olmadığını? Canım 9 yılda erkeklerde o ilk günkü heyecanlar azalıyor. Size has bir şey değil. Canım senin baban anan el ele tutuşup sinemada öpüşüyor mu? Yapmayın Allah aşkına evet biz istiyoruz ama erkeklerde olmuyor işte. Bunları belkide eşinle uygun bir şekilde bazı sözlere ihtiyacın olduğunu söylemelisin.
Sen geri dönmeyi eşin seni çağırmayı bir yenilgi olarak görürseniz nasıl olacak bu iş.

Birde eşin gözüyle bak bakalım şimdi o herkesi kendi için eşi evden kaçtı diyor gözüyle görüyor. Ev ayırmak bir evliliği ciddi anlamda sarsar. Onsuz daha mutlu olacağına inanıyor musun? Cevabın hayırsa. Senden ricam araya girebilecek birileri varsa araya girsin sen derdini o derdini anlatsın. Yazık acısıyla tatlısıyla 9 yıllık yuva yazık etmeyin.
 
Eşime gerektiği kadar,belki de çok güveniyorum.
Çok aşığım. Bu dediklerim bizim özel hayatımızla ilgili duygularım.
Ama,
Konu iş olunca,orda dur bakalım.
Benim de mutlaka bir özel hayatım var.
Belki eşimin dışında çok ufak,
Belki minnacık bir özel hayat.
Ama var.
Sevgim,güvenim bir yana bu işler bir yana.
Kimse için kredi çekmem.
Konu her ne olursa olsun.
Çok seven ailesi çeksin v.s

Aramadı,sormadı konusuna gelince,
Eşiniz sizi kolay kolay aramaz.
İlgi,alaka bekliyorsunuz ki,bu zamana kadar vermediği bişey.
Siz barışsanız bile bu adam bu yani değişmez.
Değişen tek kişi siz,bedeniniz ve ruhunuz olacak.

Umarım haysiyeti olan bir Adamdır da borcuna sahip çıkar.
 
İş arıyorum bulurum inşallah.. ben acmam o acsın diyor uyanık...
Insanlarda yanlis bir dusunce var. Anlasmali bosanma haricinde cekismeli bosanmalarda davayi acan taraf bosanma talebini sunarken hakime kendi taleplerini de sunar. Ornegin mal paylasimi, taki, tazminat, nafaka gibi. Davayi siz acarsaniz siz ondan tazminat ve nafaka talep edersiniz. Sizin talep etmediginiz birseyi hakim vermez ki. Dolayisiyla o acsin demesi tuhaf. Cunku davayi siz acarsaniz bosanmasina bosanirsiniz ama sizin taleplerinizle.
Bizim bosanmada mesela davayi once ben actim. Sonra eski es de karsi bossnma davasi acti. Hakim de iki tarafin taleplerine bakip en kusurlu taraf kim ona bakip degerlendirdi ve eski es bana talebim uzetine tazminat odedi. O da benden tazminat istemisti mesela ama ben odemedim. Umarim anlatabilmisimdir.
 
sanlarda yanlis bir dusunce var. Anlasmali bosanma haricinde cekismeli bosanmalarda davayi acan taraf bosanma talebini sunarken hakime kendi taleplerini de sunar. Ornegin mal paylasimi, taki, tazminat, nafaka gibi. Davayi siz acarsaniz siz ondan tazminat ve nafaka talep edersiniz. Sizin talep etmediginiz birseyi hakim vermez ki. Dolayisiyla o acsin demesi tuhaf. Cunku davayi siz acarsaniz bosanmasina bosanirsiniz ama sizin taleplerinizle.
Bizim bosanmada mesela davayi once ben actim. Sonra eski es de karsi bossnma davasi acti. Hakim de iki tarafin taleplerine bakip en kusurlu taraf kim ona bakip degerlendirdi ve eski es bana talebim uzetine tazminat odedi. O da benden tazminat istemisti mesela ama ben odemedim. Umarim anlatabilmisimdir.
Aydınlattıgın için teşekkür ederim. para pul düşünmüyorum düşündüğüm 9 yıllık emek çöp çok agırıma gitti. Ailesi baskı yapıyormuş boşanacaksın diye oda boşancam demiş.. ben hic bir zaman ailemin lafına sözüne bakmadım sevdiğim için eşimin yanında durdum. bu kadar basitmiş demek... Sonumuz mahkeme
 
70.000 TL borç var üzerinize. Adam hala değer vermiyor. Ne zor. Boşanırsanız borç ne olacak ? Öder mi?
 
Aydınlattıgın için teşekkür ederim. para pul düşünmüyorum düşündüğüm 9 yıllık emek çöp çok agırıma gitti. Ailesi baskı yapıyormuş boşanacaksın diye oda boşancam demiş.. ben hic bir zaman ailemin lafına sözüne bakmadım sevdiğim için eşimin yanında durdum. bu kadar basitmiş demek... Sonumuz mahkeme
Ben 12 yil sonra bosandim. Ancak giden yillarima uzulmedim. Geride biraktigin 9 yila uzulme. Kalan yillarimi kuryardim diye sevin. Mutlu olmak senin hakkin. Sen degerlisin. Seni hizmetci gibi kullanmislar. Sevgi kirintilarini beklemissin hep. Deger gormemissin. Oh be kurtuldum diye sevin, adam uzulsun kaybettigine. Omzundan buyuk bir yuk atiyorsun. Simdi anlamazsin ama birgun nefes aldigini farkettiginde goreceksin. Kaybettiklerini bosver, kazandiklarina bak. Bu arada hakkin ne ise al, sakin vazgecme. Pisman olursun ilerde cunku.
 
Konuya Nereden başlamalıyım bilmiyorum. 8 Senemiz bitti 9. yılımıza adım attık 17 temmuz da ama...
Evliliğimizde Sürekli maddi problemler yaşadık bunu sorun haline getirmedim hiç bir zaman,hala da devam ediyor. İstanbul dan zorla beni aldı götürdü ailesinin yanına orada dükkan açtık ailesi ile beraber çalıştık ama yarar bulamadık zarar gördük ve kapattık. çiftçiliğe başladık ben eşime faydam olsun diye beraber tarlalara gittim çalıştım ilk kez çiftcilik yapıyorum. eşimle beraber ektim suladım gübreledim yağmurların altında ıslandım hiç yüksünmedim bu durumdan kendi razılığımla gittim.
"Kaçarak evlendik onun için aileme sırt döndüm." ( kız isteme nişan oldu ). Her türlü zorluğa göğüs gerdim ama nedense ailesinin yanına taşındığımızdan beri hiç değer görmedim. beni bu üzüyor çok. Değer vermiyorsun diyorum bana diyor ki maneviyatta değer vermeye inanmıyorum maddiyatta inanıyorum Senin maddiyatında yok ne zaman vereceksin bu değeri ? Romantizim istiyorum kendine yakıştıramıyor benden bekliyor.. sadece bir kere doğum günümü kutladı o kadar sadece pasta almakla ben pasta veya hediye istemiyorum ki Sözlü de kutlarsın sarılırsın öpersin okşarsın. Neyse Çok büyük kavga ettik saçma sapan şeyler için Çıktım annemin evine geldim 1 kere aramadı sormadı bana gidersen geri almam seni boşanırım diye tehdit ettiki bu tehditler hep var.Seven insan aramaz mı Sormazmı ? ne olursa olsun peşinden gitmezmi ne yapacağım ben :KK43: not : üzerime 70 BinTL borc var Eşimin dükkanı için çekmiştim
Sen gel hem borc cek hemde esimin dükkanı de :) valla pes. Once borcu bitirsin esin snra bosanirsin
 
Peki kredi için kim kefil olmuştu siz çalışmazsaniz borcu kefil ödeyecek ya.
 
Arar neden aramasin.senin yoklugun cok koyar ona.zira baska akilli hicbir kadin bu kadar kurnaz bir adamin yaninda gidipte tarlalara calismaz.adam senin gibisinimi bulacak hala degerimi amlasin diyosun bir 9 yil daha calistiriri tarlalarda baglarda. Yine akillanmassiniz.ben istedigiyle kendi hevesiyle baglara tarlarara bahcelere gidip istedigini ekip bicen kadinlara saygi duyarim.merak etme ama bu sana bir kac gune don der. Ustune 70 bin var o simdi ister donsun ister donmesin diyedebilir.suan magdur olan sensin cekismeli dava acardim yerinde olsam
 
Back
X