- Konu Sahibi eskidenolsa
Geçen gün eşimden soğuduğumu anlatan bir konu açmıştım. Hala da soğuğum. Geçenlerde öyle sohbet ederken dinle ilgili bi paradoks okumuştum onu sormuştum kendisine. Bu soruya sen nasıl cevap verirdin demiştim. Hatta eklemiştim beni yanlış anlama bir yerde denk geldi kafama takıldı ben de araştırdım cevap aradım da demiştim. Ama dün kavga esnasında bana " sen dinsizsin zaten, evlenmeden önce benden sakladın bunu diğerlerini sakladığın gibi " dedi. Diğerleri dediği şey de çocuk istemeyişim miş! Ben çocuğum olsun istiyorum tabiki ama evliliğim bir düzene binmeden huzursuz ortama kavlgaların arasına çocuk getirmek istemiyorum. Bunu da kendine açık açık söyledim. Ben müneccimmiyim nerden bilecektim evlenmeden önce böyle sorunlar yaşayıp çocuk konusunda çekinip erteleyeceğimi. Yok ama ben onu kandırmışım adam olan çocuk doğurmayacaksa evlenmeden önce söylermiş! Daha bir sürü şey. Zaten soğumuştum kendisinden bunlar daha beter soğuttu. Bunu hep yapar ne zaman yakın bulup bir derdimi paylaşsam, ailemle olsun işimle ilgili olsun o an bir dost gibi dinler yorum yapar ama bir kavgada hemen çirkefleşip ortaya döker yüzüme vurur. Bu huyu kendisine bir erkek olarak saygı duymamı engelliyor. Erkek dediğin mert olmaz mı! Böyle çirkefleşir mi!